Chcete využít profesionální služby v oblasti izolačních prací? S použitím kvalitních izolačních materiálů a moderní techniky se provádějí odborné izolační práce jako tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, izolace proti chemikáliím, zvuková a akustická izolace, izolace plochých střech, balkonů a teras, jímek, hydroizolace, protiradonová izolace.

Izolace proti vodě, radonu a agresivním látkám
Společnost SIAS OPAVA spol. s r. o. se zabývá izolací staveb proti vodě, radonu a agresivním látkám. Hydroizolací zabraňují pronikání podpovrchové vody do konstrukcí a dalších prostor.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Kvalitní foukaná izolace – tepelná i zvuková, která vám navíc vylepší akustiku
Kvalitní foukanou izolaci realizuje společnost Intezo Ing. Petra Kazického, která je vám kromě Ostravy k dispozici také v okolí Opavy či Krnova. Izolace je tepelná a zvuková, která vylepší i akustiku.
Ing. Petr Kazický Intezo
Odhlučnění pracovišť, provozů a celých průmyslových areálů
Protihluková řešení pro vysoce hlučné výrobní prostředí, odhlučnění průmyslových areálů, měření a snížení hluku na míru od společnosti Greif-akustika, s.r.o.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Zateplování fasád, izolace fasádních barev a omítek, poradenství při zateplování
Zateplováním fasád, izolací fasádních barev i omítek a poradenstvím se zabývá společnost pana Jiřího Maška v Jičíně.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Aplikace ochranných nátěrů proti plísni a řasám a čistění fasád zateplených domů
Plísně a řasy se na zateplených fasádách bohužel často objevují záhy po jejich realizaci. Chcete-li se jim vyhnout, nechte si od odborníků aplikovat ochranný nátěr proti plísni a řasám!
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Rekonstrukce, zateplení fasády rodinného domu od profesionální firmy
Rekonstrukcí a zateplováním fasád rodinných domů se zabývá ostravská společnost INTOZA s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti a jejíž prioritou jsou stavby s nízkými provozními náklady.
Měření hluku prokázalo nutnost jeho snížení? Instalujte protihluková opatření!
Akustické měření hluku se provádí v zájmu ochrany lidského zdraví a přijatelných podmínek k životu. Pokud prokáže nutnost snížení hluku, řešením jsou protihluková opatření.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Pokrývačské, klempířské, tesařské, izolatérské práce, okres Chrudim, demontáž střešních krytin, střešní vazby
Firma Martin Englc se sídlem v okrese Chrudim se zabývá komplexními pokrývačskými, klempířskými, tesařskými a izolatérskými pracemi.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kompletní pokrývačské práce – pokládka střešních krytin, hydroizolace, zateplení
Kompletní pokrývačské práce, počínaje hydroizolací a zateplením střech až po pokládku střešní krytiny, provádí v okolí Třebíče a Jaroměřic nad Rokytnou stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Stavební izolace, hydroizolace, termoizolace, izolace střech
Stavíte či rekonstruujete průmyslovou, kancelářskou budovu či rodinný dům? Potřebujete zaizolovat stavbu od vlhkosti či zateplit plochou střechu? S tím vším Vám pomůže společnost DRBIZOL, s.r.o.
Rekonstrukce odvětrání budov Praha
Máte ve své budově nefunkční odvětrání vyvedeno na střeše? Má Váš objekt plochou střechu, která potřebuje zrekonstruovat? V tom případě se obracejte na profesionály – společnost Stop Problém, s.r.o.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Stavební práce na klíč Semily - stavby, rekonstrukce, zateplení budov
Jsme autorizovaná firma pro provádění pozemních staveb: Zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov - D-BAU s.r.o. Semily
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Komplexní hydroizolační práce - použití PVC fólií, modifikovaných asfaltových pásů i triflex
Společnost MV-IZOL se sídlem v Praze se zabývá komplexními hydroizolačními pracemi (hydroizolace základových desek, střech, teras, balkónů, ale také zahradních jezírek, aj.)
Zateplení budov, střech a fasád pomocí PUR pěnové izolace
Firma Středisko pěnová izolace z okolí Hradce Králové se specializuje na zateplení domů, fasád, střech a dalšího, které Vám ročně může ušetřit tisíce korun.
Hydroizolační práce Praha – zajistí proti vlhku tunely, podchody, kolektory
Kompletní hydroizolační práce za použití prvotřídních materiálů a s využitím zkušeností našich vyškolených pracovníků nabízí společnost Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Izolace střech Liberec, hydroizolace a tepelné izolace plochých střech, teras, protiradonové izolace
Specializujeme se na provádění hydroizolací a tepelných izolací plochých střech pomocí foliových systémů a asfaltových pásů.
Stříkaná izolace PUR pěnou - zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů
PURPANDA s.r.o. Zlín provádí zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů PUR pěnou. Stříkaná pěnová izolace je nejrychlejším způsobem izolace. Působíme na Moravě, ve Slezsku i na Slovensku.
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Zateplení fasád rodinných a bytových domů – snížení úniku tepla, moderní vzhled budovy
Zateplování fasád rodinných a bytových domů provádí v okolí Brna-venkov firma Zednictví Antonín Habiňák. Zateplením získá váš dům nejen nový moderní vzhled, ale zároveň ušetříte za energii.
Odborná aplikace izolační měkké pěny EXY 09 a tvrdé pěny EXY 39 – sníží vznik vlhkosti a plísně
Specialisty v oboru aplikací izolačních stříkaných pěn EXY 09 a EXY 39 najdete u společnosti IZO-PUR působící v okolí Brna, a také v lokalitě Brno-venkov. Kvalitní tepelná izolace.
Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.