Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, obkládka schodišť a schodových stupňů - obklady z PVC, dřeva, vinylu a koberců
LASPO podlahářství, s.r.o. provádí obkládku, renovace schodišť a schodových stupňů v okolí Znojma, Břeclavi a Brna. Realizujeme obklady z koberců, dřeva, vinylu nebo PVC.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Zakázkové stolařství a truhlářství – profesionální výroba kuchyní, skříní a nábytku na míru
Zakázkové truhlářství působící v oblasti Zlína provozují profesionálové z TOM stolařství, kteří se zaměřují na výrobu kuchyní, skříní a nábytku na míru přesně dle představ svých zákazníků.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Tradiční a kvalitní kamenosochařské práce –  kamenné obklady krbů
Kamenný obklad krb, který zútulní Váš domov a dodá Vašemu interiéru šmrnc, Vám zajistí Kamenictví Otruba v Plumlově. Vsaďte na profesionála z oboru kamenosochařství.
Kamenictví Karel Otruba
Montáž klimatizací pro byty a rodinné domy včetně servisu a oprav od odborníků
Montáž klimatizací pro byty a rodinné domy v Prostějově a okolí zajistí odborníci z firmy Zdeněk Obr. Provádíme také opravy a servis klimatizací a vzduchotechniky všech značek.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Elektromontáže a elektromontážní práce kabelových a venkovních rozvodů
Kvalitní elektromontáže a elektromontážní práce kabelových a venkovních rozvodů NN, VN, VO, MR a distribučních trafostanic Jihlava.
ZMES, s. r. o.
Opravy a renovace hrobů - profesionální rekonstrukce a obnova starších hrobů
BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které Vám poskytne opravu hrobů v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pokládka podlah, realizace podhledů a stěn v obytných prostorech podkroví
Pokládku podlah v obytných podkrovních prostorech se v okolí Brna a Vyškova svěřte do rukou firmy Josef Opluštil. Kromě pokládky podlah zajistíme i realizaci podhledů a stěn v podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Pokrývačské práce, výstavba a rekonstrukce střech - kompletní střecha nad hlavou
Kompletní pevnou střechu nad hlavou Vám postaví firma Kroving s.r.o. - zajistí kvalitní pokrývačské práce od výstavby i její rekonstrukce v okolí Pohořelic nebo Brna-Venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Voda, topení a plyn - dodávky, instalace a montáž od Wagner Instalace s.r.o.
Wagner instalace s.r.o. je společnost z okresu Šumperk, která nabízí služby v oblasti dodávky, instalace a montáže kotlů, solárních systémů, tepelných čerpadel nebo ústředního topení.
Wagner instalace s.r.o.
Podlahářství, podlahové práce, dodávka podlahových krytin, pokládka podlah, oprava a údržba podlahových krytin
Podlahářství Láska s.r.o. nabízí dodávku a pokládku všech druhů podlah. Provádí také opravy a údržbu podlahových krytin.
Podlahářství Láska s.r.o.
Expertní řešení pro zasklívání výloh - kvalita a inovace od ACERA SKLO s.r.o.,
Hledáte řešení pro zasklívání vaší výlohy? ACERA SKLO nabízí inovativní a bezpečné zasklívání výloh s použitím savkových rámů a širokou škálu skel.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Instalatérství, instalace vody, vnitřních vodovodů - komplexní vodoinstalační práce
V oboru instalatérství má firma Topenářství Kříž z Brna bohaté zkušenosti. Provádíme komplexní vodoinstalační práce, instalace vody a vnitřních rozvodů vodovodů.
Topenářství Kříž
Vložkování a frézování komínu - komínové vložky, veškeré komínové práce
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma, se specializací na vložkování a frézování komínu. Nabízíme komínové vložky a veškeré kominické práce v okolí Krnova a Hlučína.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Renovace betonových podlah technologií Superbeton -systém broušení, leštění, zpevnění, barvení betonových ploch
Společnost PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. Olomouc provádí renovace betonových podlah s využitím technologie Superbeton - jde o systém broušení, leštění, barvení, zpevnění betonových ploch.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Moderní, mobilní jeřáby Liebherr-pronájem autojeřábu s obsluhou
Firma Autojeřáby Harsa působí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Pokud potřebujete pronájem autojeřábu s obsluhou, máme k dispozici moderní mobilní jeřáby Liebherr.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Odolné betonové stěrky s různými vzory - originální designové povrchy stěn
Firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje designové povrchy stěn, které osvěží každé zákoutí interiéru. Odolné betonové stěrky lze aplikovat do koupelny, obývacího pokoje a na schody.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zednictví, stavební a zednické práce, bourací práce, Moravský Krumlov
Stavební a zednické práce, zednictví, bourací práce, kompletní výstavba rodinných domů a bytů, obkladačské i dlažební práce a další provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Elektromontáže Pardubice - Silnoproudé a slaboproudé elektroinstalační práce
Zajišťujeme práce v oblasti elektromontáží. Nabízíme kompletní silnoproudé, slaboproudé instalace při výstavbě celých bytových komplexů, domů, bytů.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Montáž a instalace hromosvodů - profesionální služby na Vysočině
Neriskujte své zdraví a nechte si provést montáž a instalaci hromosvodů od profesionálů z jihlavské firmy ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. pana Tišla, který působí na českém trhu již od roku 1992.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Profesionální rámování i paspartování Vašich obrazů, fotografií, diplomů či dětských kreseb
Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování obrazů i fotografií zajistí profesionální sklenáři ze společnosti Sklenářství Josef Müller, které najdete v Uničově i v Šumvaldu.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla