Pokrývač, pokládka střešních krytin, pokrývačské práce
Profesionální pokrývačské práce poskytují v okolí Brna a Vyškova pokrývači z firmy Josef Opluštil. Poradíme s výběrem střešní krytiny a zajistíme pokládku krytiny na novou i rekonstruovanou střechu.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
DVL Plus s.r.o. - přední realizátor stavebních a řemeslných řešení
Společnost DVL Plus s.r.o. představuje předního poskytovatele komplexních stavebních a řemeslných služeb po celé České republice.
DVL PLUS s.r.o. Stavební práce a kovovýroba Praha
Vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty – novostavby, rekonstruované objekty
Veškeré vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty zajišťuje v okolí Hodonína firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Vodoinstalace provádíme v novostavbách i při rekonstrukci.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Řezání, vrtání a broušení skla, zrcadel ve sklenářské dílně
Veškerou práci se sklem - vrtání, řezání, ale i broušení skla, zrcadel a skleněných tabulí svěřte do rukou sklenářské dílny Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Kompletní rekonstrukce rodinných domů a staveb – stavební práce prováděné specialisty
Stavební práce, kompletní rekonstrukce rodinných domů a staveb, zateplení fasád a další související činnosti realizují odborníci společnosti ZOUBEKSTAV s.r.o. nejen v Prostějově a Olomouci.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Kompletní instalatérské služby – voda, plyn, topení, odpady a kanalizace
Kompletní instalatérské služby zahrnující nejen oblasti vody, plynu, topení, odpadů a kanalizací poskytují pro okolí Opavy a Ostravy odborníci ze společnosti MIVOTOP s.r.o.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Kvalitní odhlučnění klimatizací na střechách pomocí protihlukových krytů a zástěn
Firma ROMAn s.r.o. poskytuje individuální a účinná řešení pro odhlučnění klimatizačních jednotek umístěných na střechách budov. S maximální redukcí hluku a ruchů nabízí protihlukové kryty a zástěny.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Čištění, ochrana omítek, fasád, střech, pomníků, náhrobků po celé Moravě
Společnost Čištění fasád Zlín provádí po celé Moravě čištění omítek, fasády, střech i povrchu pomníků a náhrobků. Máme zkušenosti s prací ve výškách.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Izolace plochých střech, zemní hydroizolace budov
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín přijímá zakázky na izolace plochých střech či zemní hydroizolace budov - především lokalita Zlín, Olomouc, Brno a Praha. Realizujeme práce včetně dodávky materiálu.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Ondřej Suško přináší bezpečí vašemu domovu - profesionální výškové práce od čištění po montáže.
Specialisté na výškové práce firmy Ondřej Suško nabízejí širokou škálu služeb od čištění fasád po renovace střech, vše s minimálním zásahem do vašeho prostoru.
Čištění vrtané studny - pravidelné čištění, regenerace vrtů jako prevence znečištění vody
Firma Pavel Páleníček z Martinic u Kroměříže provádí pravidelné čištění, regeneraci studničních vrtů kvůli prevenci znečištění vody. Čištění vrtané studny děláme šetrným způsobem. Působíme na Moravě.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Kompletní instalatérské, elektrikářské práce  - instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu, osvětlení, zabezpečení
Firma RekoArt v regionu Uherské Hradiště provádí rekonstukce bytů a mimo to i elektrikářské, instalatérské práce - tedy instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu i osvětlení nebo zabezpečení.
Petr Maňásek - RekoArt Rekonstrukce bytů Uherské Hradiště, Zlín
Provozujeme rychlou a spolehlivou zámečnickou pohotovost, otevírání dveří a automobilů
Zámečnickou pohotovost v Olomouci provozuje Fab-service Milan Kocián. Potřebujete – li pomoci s otevřením dveří bytů, domů či automobilů, kontaktujte právě je a do pár minut máte po starostech!
Milan Kocián Kocián - fab - service
Žulové pomníky pro zvířata - náhrobek pro psa, kočku s fotkou
Kamenictví Trčka s.r.o. Zlín vytvoří žulové náhrobky pro vašeho psa nebo kočku, abyste si zachovali na ně památku. Pomníky pro zvířata vyrábíme ze žuly v mnoha odstínech.
Kamenictví Trčka s.r.o. Urnové hroby, jednohroby, dvojhroby Zlín
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Čištění kanalizace Semily - Komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství
Naše firma provádí čištění kanalizace, nebo odstraňování havárií na kanalizaci vysokotlakým čistícím zařízením ECOVAC 200 - Green Waste Services, s.r.o. Rovensko pod Troskami
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů – kompletní profesionální služby
Na montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů se v oblastech Olomouce, Prostějova a okolí zaměřují profesionálové ze společnosti REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno