Miroslav Slabihoudek

Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Laminátové nebo dřevěné šatní skříňky pro sportoviště, vybavení šaten na míru
Šatní skříňky pro sportoviště ze dřeva nebo lamina na míru vyrábí Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy. Dodáváme vybavení šaten pro bazény, fitcentra a další zařízení.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Hydroizolace staveb - stavební izolace, která vyřeší problémy s vlhkostí
Hydroizolaci staveb provádí spolehlivá společnost Izolinvest s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na stavební izolaci a vyřeší problémy s vlhkostí!
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Rekonstrukce a opravy střech zkušenou stavební firmou
Firma PZ Trading s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních činností souvisejících se střechami. Zajistí Vám opravu střechy, celkovou rekonstrukci nebo vestavbu podkroví v Přerově a okolí.
PZ TRADING s.r.o.
Studnařské práce, čištění, údržba a opravy studní, kontrola a výměna čerpadel a pump
Dobrou vodu pro zdravý životní styl Vám pomůže zajistit firma Pavel Páleníček - Čištění studní z Martinic u Kroměříže. Zatočíme s bakteriemi ve Vaší studni a zbavíme ji všech organických nečistot.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Zatravněné střechy Praha, dokonalý střešní biotip a odvod slunečního záření, ekologické stavby
Jsme společnost zabývající se prováděním izolací plochých střech, teras a zatravněných střech.
Betonové podlahy pro dokonale rovnou podlahu, ideální pro podlahové vytápění
Společnost De.Mann z Ostravy se specializuje na realizaci suchého betonu a betonových podlah pro rodinné domy, průmyslové haly, garáže či sklepy. Drží teplo, ideální pro podlahové vytápění.
De.Mann Group s.r.o.
Profesionální zednické práce - strojní omítání stěn v interiéru
Profesionální zednické práce zajišťuje naše společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Provádíme strojní omítání stěn v interiéru pro zákazníky z Blanska a okolí.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Strojní sádrové omítky - ideální řešení pro alergiky, proti vzniku plísní
Strojní sádrové omítky provádí v Boskovicích a okolí firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Tyto omítky jsou vhodné proti vzniku plísní a pro interiéry, kde se pohybují alergici.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů - pro vysokou energetickou úsporu
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů zajišťuje společnost Stavos Stavba a.s. v okolí Ostravy a Frýdku Místku. Díky našemu zateplení získáte vysokou energetickou úsporu.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost pro elektro a vypracování dokumentace od AZ elektroprojekce s.r.o.
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy pro Vás nabízí kompletní služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro elektro a vypracování dokumentace.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Pokládka inženýrských sítí Mníšek pod Brdy – zasíťování pozemku kdekoliv si budete přát
Vyhlídli jste si krásné místo, kde chcete postavit svůj dům, ale jedná se například o louku, kde není vybudována žádná infrastruktura?
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky, generální a střední opravy výrobních strojů.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Řezání betonu a vrtání pomocí diamantových nástrojů
Firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna se specializuje na řezání betonu a vrtání pomocí diamantových nástrojů. Působí nejen v Olomouci, ale také v Ostravě mají mnoho spokojených zákazníků.
BBG-BENDA, s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Montáž, výměna podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů - rodinné domy i komerční objekty
Firma Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy realizuje montáž podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů. Kvalitní práci provádíme v rodinných domech i v průmyslových objektech.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Řezání oceli, nerezu, hliníku laserem Trumpf Trulaser 3030
Řezání oceli, nerezu a hliníku na moderním stroji Trumpf Trulaser 3030 s vysokou kvalitou a efektivitou zajišťuje v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Výroba schodiště, schodů se schodnicí, sedlové schody, schodišťová madla
Nejen výrobou nábytku na míru, ale také výrobou schodišť se zabývá Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Díky moderními typu výroby dokáží splnit ty nejnáročnější požadavky na design a kvalitu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Okenice, žaluzie, výkladce - mistrovské historické repase od DALEX TRADE
Společnost DALEX TRADE s.r.o., se specializuje na repliky oken a dveří do památkově chráněných objektů po celé ČR, včetně okenic, žaluzií a výkladců.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Zednické, sádrokártonářské, obkladačské práce - rekonstrukce bytů, interiérů
Společnost Petr Maňásek - RekoArt Polešovice přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště a Hodonín na zednické, sádrokartonářské, obkladačské práce. Neváhejte se na nás obrátit.
Petr Maňásek - RekoArt Rekonstrukce bytů Uherské Hradiště, Zlín
Strojírenská firma zaměřená na CNC obrábění, soustružení, frézování
Strojírenská firma A-T-K Fryšták poskytne služby v oblasti kovovýroby, CNC obrábění. Zajistíme pro zájemce strojírenskou výrobu na špičkové úrovni, přijímáme zakázky nejen v lokalitě Zlínský kraj.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Vodoinstalatérské a kanalizační práce
Komplexní vodoinstalatérské a kanalizační práce provádí ve Znojmě, Moravském Krumlově a Ivančicích společnost FATO Hlaváč, s.r.o. Svěřte se skutečným odborníkům z oboru!
FATO Hlaváč, s.r.o.