Miroslav Slabihoudek

Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Nechte si vytýčit pozemky a stavby rodinných domů specialisty s bohatými zkušenostmi
Geodezie Harašta je specializovanou firmou zabývající se zeměměřictvím a geodetickými službami. Mají zkušenosti s vytyčováním pozemků a staveb rodinných domů. Působí ve Svitavách, Poličce a okolí.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Výroba příhradových vazníků, realizace a rekonstrukce střech
Pokud rekonstruujete střechu a chcete se opřít o specialistu v oboru s mnohaletými zkušenostmi, obraťte se na firmu SOVYM, která dodává příhradové vazníky a také se zabývá realizací a opravami střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Tryskání - renovace kvelbených vinných sklepů a oprava sklepních prostor na klíč
Metodou tryskání renovuje firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý kvelbené vinné sklepy a opravuje sklepní prostory na klíč. Čistí povrchy všech materiálů.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Výměna a montáž plynovodů – profesionální odstranění starých rozvodů a montáž nových
Na výměnu plynovodů, odstranění starých plynových rozvodů a montáž nových pro majitele rodinných domů i bytová družstva se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Profesionální instalatérské práce v průmyslových objektech a halách od spolehlivé společnosti
Profesionální instalatérské práce a rekonstrukce v průmyslových objektech a halách v okolí Opavy a Ostravy zajišťuje společnost MIVOTOP s.r.o., která má 30 letou praxi v oboru voda, plyn, topení.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Odstranění graffiti z fasády, plotu, auta - antigraffiti servis
Firma Čištění fasád Zlín vrátí do původního stavu majetek znehodnocený graffiti - řeší odstranění graffiti z fasády, plotu, auta i jiných ploch. Antigraffiti servis poskytuje i v regionu Praha, Brno.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Vysoce přesné CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce
Vysoce přesné CNC broušení provádí ve Vysokém místě a jeho širokém okolí firma KOMA Vysoké Mýto. Realizujeme CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Laminátové nebo dřevěné šatní skříňky pro sportoviště, vybavení šaten na míru
Šatní skříňky pro sportoviště ze dřeva nebo lamina na míru vyrábí Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy. Dodáváme vybavení šaten pro bazény, fitcentra a další zařízení.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Hydroizolace staveb - stavební izolace, která vyřeší problémy s vlhkostí
Hydroizolaci staveb provádí spolehlivá společnost Izolinvest s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na stavební izolaci a vyřeší problémy s vlhkostí!
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Rekonstrukce a opravy střech zkušenou stavební firmou
Firma PZ Trading s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních činností souvisejících se střechami. Zajistí Vám opravu střechy, celkovou rekonstrukci nebo vestavbu podkroví v Přerově a okolí.
PZ TRADING s.r.o.
Studnařské práce, čištění, údržba a opravy studní, kontrola a výměna čerpadel a pump
Dobrou vodu pro zdravý životní styl Vám pomůže zajistit firma Pavel Páleníček - Čištění studní z Martinic u Kroměříže. Zatočíme s bakteriemi ve Vaší studni a zbavíme ji všech organických nečistot.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Zatravněné střechy Praha, dokonalý střešní biotip a odvod slunečního záření, ekologické stavby
Jsme společnost zabývající se prováděním izolací plochých střech, teras a zatravněných střech.
Betonové podlahy pro dokonale rovnou podlahu, ideální pro podlahové vytápění
Společnost De.Mann z Ostravy se specializuje na realizaci suchého betonu a betonových podlah pro rodinné domy, průmyslové haly, garáže či sklepy. Drží teplo, ideální pro podlahové vytápění.
De.Mann Group s.r.o.
Profesionální zednické práce - strojní omítání stěn v interiéru
Profesionální zednické práce zajišťuje naše společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Provádíme strojní omítání stěn v interiéru pro zákazníky z Blanska a okolí.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Strojní sádrové omítky - ideální řešení pro alergiky, proti vzniku plísní
Strojní sádrové omítky provádí v Boskovicích a okolí firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Tyto omítky jsou vhodné proti vzniku plísní a pro interiéry, kde se pohybují alergici.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů - pro vysokou energetickou úsporu
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů zajišťuje společnost Stavos Stavba a.s. v okolí Ostravy a Frýdku Místku. Díky našemu zateplení získáte vysokou energetickou úsporu.
Stavos Stavba a.s. Ostrava