Kompletní služby v oblasti učetnictví, daní a auditorství vám poskytnou specializované firmy a kvalifikovaní pracovníci. Můžete tak využít služby jako podvojné a mzdové učetnictví, vedení personální agendy, daňové a účetní poradenství, daňovou evidenci, zastupování na úřadech, audit firem, projektů, institucí, forenzní audit a další služby.

Mzdová agenda - zpracování měsíčních mezd, mzdové účetnictví
Kompletní mzdovou agendu pro podniky, firmy i neziskové organizace zajistí společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. z Brna. Zpracováváme měsíční mzdovou agendu.
Kontrola účetnictví, veřejnoprávní kontrola a přezkum hospodaření obcí, škol, příspěvkových organizací
Kontrolu a prověrku účetnictví, veřejnoprávní kontrolu a přezkum hospodaření pro neziskové organizace, školy, obce nebo příspěvkové organizace v okolí Brna zajistí kancelář AUDIT - DANĚ, spol. s. r.o.
Finanční a mzdová analýza Praha, ekonomické analýzy nákladů v tabulkách a v grafech
Finanční a mzdová analýza Praha, ekonomické analýzy nákladů v tabulkách a v grafech, porovnání Vašich osobních nákladů, odhad Vašich mzdových nákladů.
Daňový poradce Karlovy Vary
Vedení účetnictví, zpracování daní a daňových přiznání, řešení účetních problému i daňové optimalizace v Karlových Varech realizuje Hana Oktábcová.
Vedení účetnictví Praha - externě, interně, kombinovaně
Pro účetnictví bez chyb a následných nepříjemností s úřady nabízí živnostníkům a firmám společnost PREMISOFT s.r.o. z Prahy účetní služby s možností volby externí, interní nebo kombinované spolupráce.
Daňový účetní servis Praha – jistota správného výpočtu daní
Certifikovaný účetní a daňový poradce Ing. Richard Schuh z Prahy nabízí služby daňového účetního servisu s garancí správného výpočtu daní a možnosti odkladu daňového přiznání.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Účetní služby pro firmy i OSVČ Praha – více času na podnikání
Máte vlastní firmu nebo jste OSVČ a vedení účetnictví je pro Vás noční můrou? Spolehnout se můžete na účetní služby firmy EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem v Praze.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, vedení daňové evidence, zastupování klientů na příslušných úřadech.
Komplexní účetní služby Vsetín, vedení účetnictví, zpracování daňové evidence, daňová přiznání
Poskytujeme kvalitní a spolehlivé účetní služby včetně mzdové agendy, zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, daň z přidané hodnoty, DPH, zastupování při jednání na úřadech.
Nezávislé audity a prověrky, přezkoumání hospodaření a ověření dotací
Auditoři společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. provedou nezávislé audity, přezkoumání hospodaření a ověření dotací pro různé organizace, firmy, obce a další subjekty.
Poskytování účetních a poradenských služeb, daňová evidence Zlín, zastupování na úřadech
Poskytování účetních a poradenských služeb, daňová evidence Zlín, zastupování na úřadech, kompletní vedení mzdové agendy, účetní závěrky, zpracování daňového přiznání.
Daňová přiznání pro fyzické a právnické osoby
Daňové přiznání pro fyzické i právnické osoby z Prahy a okolí vyhotoví bezchybně a v termínu ve společnosti EKMA PLUS, s.r.o.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Vedení účetnictví, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání Příbram
Vedení účetnictví, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání Příbram, daňová evidence, daňové a ekonomické poradenství, příprava auditu a jeho případné zajištění, silniční daň.
TRISON vedení účetnictví a daňové poradenství Praha, zastupování a komunikace s úřady, výpočet DPH
TRISON vedení účetnictví a daňové poradenství Praha, zastupování a komunikace s úřady, výpočet DPH, vedení mzdové agendy, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání, personalistika.
Mzdová agenda a personalistika Praha - osobní přístup ke každému klientovi
Komplexní vedení mzdové a personální agendy pro malé a střední organizace Vám nabízí EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem v na ul. Radotínská 41/14 na Praze 5.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Bezchybné vyplnění daňového přiznání - poradenství
Nevíte si rady, jak správně vyplnit dnové přiznání? Nejen s tím Vám poradí společnost EKMA PLUS, s.r.o. z Prahy, která nabízí daňové poradenství.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Vedení mzdové agendy Praha – více času na Vaše podnikání
Potřebujete více času na své podnikání? Zbavte se starostí s vedením mzdové agendy a svěřte ho do odborných rukou firmy Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Rychlá pomoc s daněmi – využijte služeb daňového poradenství i pro neziskový sektor
Společnost AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. se specializuje mimo jiné na účetnictví a daňové poradenství pro neziskové organizace v Brně a jeho okolí.
Vedení účetnictví, daně, mzdy Krnov, zpracování mzdové agendy, daňové poradenství, přiznání
Vedení účetnictví, daně, mzdy Krnov, zpracování mzdové agendy, daňové poradenství, zpracování daňového přiznání právnických i fyzických osob.
Daňová evidence a účetnictví Brno, vedení a zpracování účetnictví, účetní a daňové poradenství
Daňová evidence a účetnictví Brno, vedení a zpracování účetnictví, účetní a daňové poradenství, zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků, účetnické služby.
Komplexní účetní a ekonomické služby Rychnov nad Kněžnou, vedení a zpracování účetnictví, daně
Komplexní účetní a ekonomické služby Rychnov nad Kněžnou, vedení a zpracování účetnictví, daňová evidence, zpracování daňových přiznání, mzdová agenda.
Kompletní finanční služby Praha, audit, mzdové účetnictví, finanční účetnictví, daňová evidence
Kompletní finanční služby Praha, audit, mzdové účetnictví, finanční účetnictví, daňová evidence, personalistika, audit pro podnikatele, obce a nevýdělečné organizace z celé ČR.
Odborník v oblasti zpracování daní a účetnictví z Bojkovic u Uherského Brodu
Poskytování služeb v oblasti zpracování účetnictví pro fyzické i právnické osoby, daňové poradenství, pomoc s podáním daňových přiznání nabízí Bc. Marie Miklasová.
ECCON - ekonomické a organizační poradenství a vedení účetnictví Praha, daňové přiznání
ECCON - ekonomické a organizační poradenství a vedení účetnictví Praha, daňové přiznání, vedení účetnictví, konzultační poradenství.
Kancelář daňové poradkyně a účetní v Kladně - Ing.Vladimíra Rippelová
Vedení účetnictví, zpracování mzdových podkladů a daňového přiznání, daňové poradenství pro soukromé osoby nebo firmy, to vše nabízí Ing. Vladimíra Rippelová a její kancelář v Kladně.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno