Právnické a advokátní služby jsou určené pro fyzické a právnické osoby i firmy. Můžete tak využít služby obchodního, občanského, trestního a ústavního práva, dále právo správní a přestupkové, zdravotnické, pracovní, rodinné, veřejné zakázky a poradenství. V jednotlivých oblastech se následně řeší pohledávky, smlouvy, rozvody, přestupky a jiné.

Právní kancelář Karlovy Vary, generální právní služby, občanské, obchodní, správní, pracovní a rodinné právo
Advokátní kancelář JUDr. Jany Bodlákové se sídlem v Karlových Varech poskytuje fyzickým i právnickým osobám generální právní služby zaměřené na občanské, obchodní, správní, pracovní a rodinné právo.
Ochrana proti výrobkovému pirátství Praha – 20 let praxe v oboru
Především výrobci, ale i spotřebitelé ocení služby prověřené patentové a advokátní kanceláře Rott, Růžička & Guttmann a spol.,která poskytuje právní rady ohledně ochrany proti výrobkovému pirátství.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Převod bytu, rodinného domu - vklad do katastru nemovitostí a sepis dokumentů
S převodem bytu a rodinného domu Vám pomůže naše advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Postaráme se o sepis nezbytných dokumentů a vklad do katastru nemovitostí.
Právní služby při oddlužování, insolvenci, likvidaci a konkursu
Dostali jste se do finančních problémů a nejste již schopni splácet půjčené peníze? Chcete začít znovu řádně žít a oddlužit se? S tímto problémem Vám právně poradí JUDr. Ing. Daniela Majzlíková LL.M.
Právní služby - právní pomoc Praha - oblast porušení práv k duševnímu vlastnictví
Špičkové právní služby v oblasti porušení práv k duševnímu vlastnictví v soukromé i veřejné oblasti poskytuje Rott, Růžička & Guttmann a spol. patentová, známková a advokátní kancelář z Prahy.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Jihomoravská advokátní kancelář z Brna – Radoslav Dostál
Řešení právních záležitostí a procesů, zastupování fyzických i právnických osob v různých typech právního řízení, řešení rodinných i profesních problémů v oblasti advokacie.
Dostál Radoslav, JUDr., advokátní kancelář
Pražská advokátní kancelář – profesionální právnické služby
Právní zastoupení v otázce trestního, obchodního a občanského práva, spolehlivá a profesionální advokátní kancelář v Praze to je Schulmann & Stachová.
Advokátní kancelář Brno, zpracování právních analýz, podání, smluv a jiných právních dokumentů
Advokátní kancelář Brno zajišťuje veškeré advokátní služby, poradenské a konzultační činnosti, jakož i zastupování klientů při soudních sporech.
Návrh, řešení rozvodu a péče o dítě, majetkové vypořádání - právní zástup v řízení
S návrhem, řešením rozvodu a svěření péče o dítě či s majetkovým vypořádáním Vám pomůže naše zkušená advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Zajistíme právní zástup v daném řízení.
Advokátní služby Kladno, řeším občanské, obchodní, bytové a rodinné právo, společné jmění manželů
V mé advokátní kanceláři v Kladně Vám ráda pomůžu řešit problémy v oblasti občanského, obchodního, bytového i rodinného práva.
Advokátní služby Vysoké Mýto, občanské právo, rodinné právo, obchodní právo, trestní právo
Advokátní kancelář JUDr. Evy Vaňkové, Ph.D. poskytuje právní služby ve většině oborů platného práva České republiky a to zejména občanské právo, rodinné právo, obchodní právo, trestní právo.
Založení obchodní společnosti s.r.o. - právní poradenství, změna formy
Poradenství v oblasti obchodního práva poskytuje naše advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Pomůžeme Vám založit vlastní obchodní společnost (s.r.o.) nebo změnit její formu.
Advokátní kancelář Hradec Králové, právní služby, rozvody, občanské a trestní právo
Nabízím advokátní služby na vysoké úrovni, v mojí kanceláři řeším rozvody, občanské a trestní právo, společné jmění manželů, péče i výživné nezletilých dětí.
Vymáhání pohledávek během koronaviru - posuzování zdarma, on-line řešení
Jsme FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna a zajišťujeme vymáhání pohledávek během koronaviru. Provádíme posuzování zdarma, vše s Vámi jednoduše vyřešíme on-line formou.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Služby v oblasti autorského a soutěžního práva Praha - pro klienty z tuzemska i ze zahraničí.
Pokud hledáte skutečné odborníky na služby v oblasti autorského a soutěžního práva, pak se neváhejte obrátit na Patentovou a advokátní kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Advokát Znojmo, právní služby a poradenství, občanské právo, obchodní právo, trestní právo
Naše advokátní kancelář ve Znojmě poskytuje právní služby a poradenství ve všech oblastech práva.
Zastupování v trestním řízení, obhajoba při hlavním líčení - trestní právo
Profesionálním zastupováním v trestním řízení a obhajobou při hlavním líčení se zabývá advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna.
Právní zastupování podnikatelů a firem - obchodní právo
Právním zastupováním podnikatelů a firem se zabývá naše zkušená advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Poskytujeme kvalitní služby nejen v oblasti obchodní práva.
Kontrola a sepsání smlouvy o převodu bytu, domu - služby v oblasti práva nemovitostí
Komplexní služby v oblasti práva nemovitostí poskytuje naše advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Postaráme o kontrolu a sepsání smlouvy o převodu bytu a domu.
Insolvenční správce, pomoc při platební neschopnosti
poradenství v hospodářské krizi, insolvenční správce, platební neschopnost, vymáhání pohledávek v ČR i SR, platební rozkazy, exekuce to vše a více zajistí firma FABIAN & PARTNERS z Brna
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Právník, advokát na rozvod manželství - návrhy k rozvodu manželství a majetkovému vyrovnání
Chystáte-li se rozvést, můžete využít právních služeb advokátní kanceláře Mgr. Pavla Andrleho z Ostravy, který Vám zajistí návrh na rozvod manželství a vyhotovení smluv o majetkového vyrovnání.
Právní služby v oblasti občanského a rodinného práva
Soudní spory v oblasti občanského, rodinného a trestního práva, česko-německé spory, sepisování smluv – to vše řešíme v advokátní kancelář Mgr. Františka Tikala – spolehlivého a pečlivého advokáta.
Mgr. František Tikal, advokát TIKAL LEGAL
Advokátní úschova peněz, listin, převod nemovitosti
Advokátní úschovu peněz, listin i převod nemovitosti můžete jednoduše zrealizovat díky Advokátní kanceláři Mgr. Pavla Andrleho v Ostravě, která nabízí profesionální právní služby.
Právník, advokát v oblasti trestního práva - zastupování v trestním i přestupkovém řízení
Právní služby včetně zastupování v trestním i přestupkovém řízení Vám zajistí Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě, která spolupracuje se soudními znalci, exekutory a tlumočníky.
Známková ochrana v tuzemsku i zahraničí – individuální strategie a doporučení pro každého klienta
Patentové a advokátní kanceláři Rott, Růžička & Guttmann a spol. zajistí na základě svých bohatých zkušeností známkovou ochranu pro klienty z tuzemska i ze zahraničí.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář