Komfortně zařízena kancelář či domácí pracovna se neobejde bez výpočetní a kancelářské techniky. Pro konkrétní potřeby si můžete z pestré nabídky pořídit PC sestavy, tablety a notebooky, telefony a telefonní ústředny, faxy, kopírovací a skenovací zařízení, skartovací, vázací a laminovací stroje, projektory, interaktivní tabule a další vybavení.

Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Komplexní služby pro čárový kód a etikety - Snímače čárového kódu
Snímače čárového kódu pro snadné načtení zboží - Kabelové snímače nebo přenosné snímače od firmy ETIGRAF, s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Pronájem FullHD projektorů Praha – profesionální organizace konferencí a prezentací
Pořádáte konferenci, důležitou prezentaci nebo školení? Pak jistě oceníte možnost pronájmu FullHD projektorů, kterou Vám nabízí včetně dopravy a instalace společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Renovace tonerů do laserových tiskáren, spotřební materiál do tiskáren, fotopapír, papíry
Profesionální renovace tonerů do laserových tiskáren provádí firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště. Na prodejně zakoupíte i spotřební materiál do tiskáren - pásky, fotopapír, papíry, obálky.
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Multifunkční zařízení, prodej kopírky, tiskárny pro notářskou kancelář
Multifunkční zařízení, prodej kopírky, tiskárny pro notářskou kancelář, velkoformátová zařízení, produkty značky XEROX a další zajistí v Brně SPIN SERVIS s.r.o.
Tiskárny, kopírky, digitální kopírovací stroje - prodej a servis kancelářské techniky
Firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá prodejem a servisem kancelářské techniky. Na prodej jsou tiskárny, kopírky - digitální kopírovací stroje, pokladny i veškerý spotřební materiál.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Technika pro společenské akce i pronájem pódia Praha
S organizací akce jakéhokoli charakteru se pojí vždy spousta zařizování. My jsme tu proto, abychom vám s jeho velkou částí pomohli.
Inkoustové barevné tiskárny pro ten nejlepší tisk
Tiskárnu si zvolte podle požadavku na výkon, šíři tisku, rozlišení tiskové hlavy nebo podle požadavku na odolnost tisku s různými druhy materiálů - ETIGRAF, s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Prodej, servis, pronájem barevné laserové tiskárny KONICA MINOLTA
autorizovaný prodej, kopírovací stroje, spotřební materiál, faxy, multifunkční zařízení, záruční i pozáruční servis, kancelářské techniky zajistí KOHOUT KT s.r.o.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.
Interaktivní tabule ACTIVboard Touch, novinka na trhu
6ti dotyková interaktivní tabule ACTIVboard 6Touch 78D + digiální pero nabízí firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Nástroje, potřebné při výuce ve školách.
Hlasovací zařízení pronájem Praha – přesná a rychlá evidence výsledků
Pořádáte konferenci nebo přednášku a potřebujete zařízení pro přesnou evidenci průběhu hlasování? Pronájem bezdrátových hlasovacích zařízení poskytuje firma SAN SERVICE s.r.o. z Prahy.
Specielní laminátory na doklady, občanské průkazy, cestovní pasy
Laminátory na doklady, používané zejména statutárními městy a obcemi, musí mít vysokou odolnost a životnost. Toto splňují modely 5021T a 6041P od společnosti H.S.TRADE a.s.
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly pro ActivBoard dodává a prodává firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Vybavení pro školy - Interaktivní tabule ACTIVboard
Dodávku interaktivních tabulí ACTIVboard zajišťuje naše firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Tabule jsou orientovány přimo pro školní prostředí.
Pronájem kancelářské techniky Praha 8 - Proč dát přednost pronájmu před nákupem nové tiskárny?
Pronájem kancelářské techniky na Praze 8 od společnosti Tomados s.r.o. Barevná multifunkce Konica Minolta Bizhub C203
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných tabulí
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných interaktivních tabulí s licencí Vám dodá firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Veškeré tiskové služby – kopírování a skenování, servis a pronájem kancelářských strojů naleznete na Praze 8
Na Praze 8 Vám společnost Tomados Praha 8 poskytne komplexní služby spojené s kopírování a tiskem dokumentů. Dále Vám nabízí servis kancelářských strojů.
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení zajistí firma KOHOUT KT s.r.o.
Profesionální opravy a servis notebooků, základních desek
Pokud vám dosluhuje notebook a potřebuje opravu či servis, tak se obraťte na firmu Repair Center Olomouc, která je specialistou na opravy notebooků, základních desek a jiných elektronických sestav.
Prodej a pronájem multifunkční tiskárny a laserové tiskárny
autorizovaný prodej a servis laserové tiskárny, multifunkční zařízení, doplňkový sortiment, spotřební materiály to vše najdete u firmy PB Alfa, s.r.o.
Prodej, servis a realizace oprav počítačů, notebooků, PC
Prodej, servis a správu počítačů a notebooků, instalaci softwaru a hardwaru, upgrade (modernizace) hardware a software, připojení k internetu od ZONECOMP Moravský Krumlov.