Počítače a jejich příslušenství jsou nepostradatelnou součástí domácností a firem a z pestré nabídky možností si můžete vybrat počítače stolní, notebooky, herní sestavy, pracovní, domácí, All in One a příslušenství jako myši, klávesnice, reproduktory, externí disky, flash disky, tiskárny, webkamery, monitory, projektory, kabely, sluchátka a další.

Eshop s IT technikou a spotřební elektronikou pro podnikatele i domácnosti od různých výrobců
Kvalitní elektroniku od stolních počítačů a notebooků přes paměťová úložiště až po spotřební zboží naleznete na webových stránkách firmy AP Solutions s.r.o. s provozovnou ve Zlíně Kudlov.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Návrhy a statické výpočty konstrukcí pomocí programu RFEM
Rychlé, pohodlné, přesné a snadné modelování konstrukcí včetně posouzení statiky umožní program RFEM od společnost Dlubal Software s.r.o. se sídlem v Praze.
Dlubal Software s.r.o.
Provozujeme nový Eshop s výpočetní technikou
Zprovoznili jsme pro své zákazníky nový Eshop s výpočetní technikou, TV a hry, foto a kamery, sítě - CompAct s.r.o. Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Výměna a prodej LCD displejů na notebooky - svoz zařízení zdarma z celé ČR
Potřebujete vyměnit LCD displej Vašeho notebooku? Pak jste na správném místě. LCD displej Vám vymění společnost ITC Services z Prahy. Využít můžete také svoz notebooku z celé ČR zdarma!
Online výkup použitých, prázdných inkoustových kazet, tonerů
Využijte možnost zbavit se použitých, prázdných tonerů a inkoustových kazet. Výkup online a sběr po celé ČR zajistí firma RK-EMPTIES. Převážně působíme v regionu Praha, Zlínský kraj.
Elektronika 2. jakost - notebooky, tablety, mobily, televize, audio-video, vysavače se slevou
Eektroniku 2. jakosti zakoupíte s výraznou slevou na prodejně Komisárna-elektro Otrokovice u Zlína. Nakupujte notebooky, tablety, mobily, televize, audio-video, vysavače i jiné spotřebiče levně.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Antivirové systémy, hardware, software - prodej a kompletní servis - ochrana Vašeho PC
Společnost M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě Vám zajistí servis, prodej a instalaci hardware a software i antivirové systémy.
Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
PC, notebooky, televize - rychlá oprava a servis do 24 hodin
Rychlou opravu PC, notebooků, televizí a ostatní výpočetní techniky vám zajistí firma Počítačová záchranka působící v regionu Kroměříž a okolí. Servis provedeme do 24 hodin.
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly pro ActivBoard dodává a prodává firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Interaktivní stůl ActivTable, inklusivní vzdělávání, podpora spolupráce vzdělávání Brno
Interaktivní stůl ActivTable, inklusivní vzdělávání, podpora spolupráce vzdělávání, vhodné pro studenty všech úrovní od firmy Topmedia Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Veškeré tiskové služby – kopírování a skenování, servis a pronájem kancelářských strojů naleznete na Praze 8
Na Praze 8 Vám společnost Tomados Praha 8 poskytne komplexní služby spojené s kopírování a tiskem dokumentů. Dále Vám nabízí servis kancelářských strojů.
Výkup základových desek a součástek počítačů - procesory, hard disky
Výkup základových desek a součástí počítačů - procesory, hard disky, konektory, grafické karty, RAM paměti a další provádí firma Covenšrot s.r.o. na Vysočině.
Profesionální opravy a servis notebooků, základních desek
Pokud vám dosluhuje notebook a potřebuje opravu či servis, tak se obraťte na firmu Repair Center Olomouc, která je specialistou na opravy notebooků, základních desek a jiných elektronických sestav.
Prodej, servis a realizace oprav počítačů, notebooků, PC
Prodej, servis a správu počítačů a notebooků, instalaci softwaru a hardwaru, upgrade (modernizace) hardware a software, připojení k internetu od ZONECOMP Moravský Krumlov.
Kompletní servis a opravy notebooků, LCD panelů i základní desky
Pokud se vám rozbil notebook nebo počítač, pak svěřte jejich opravu do rukou odborníků ze společnosti Repair Center Olomouc - postaráme se o opravy a servis notebooků, LCD panelů i základní desky.
Servis, prodej  počítačů, notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky Moravský Krumlov
Servis počítačů a notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky pro domácnost a malé firmy od firmy Zonecomp Bc. Petr Záviška v oblasti Moravského Krumlova.
Kancelářská a výpočetní technika pro velké i malé firmy, prodej a servis
Kancelářskou a výpočetní techniku, počítače, notebooky, tiskárny a další techniku firmám, školám, institucím i úřadům prodává a servisuje firma IN COPY – Petr Jirchář se sídlem v Táboře.
Kvalitní počítačová technika - výkonné notebooky, tiskárna, virtuální brýle, tablety, počítače
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí kvalitní a výkonnou informační technologii, v sortimentu produktů naleznete notebooky, tiskárny, virtuální brýle i revoluční tablety.
Sleva na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny Canon - akční nabídka
Akční nabídku před Vánoci na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny značky Canon pro vás připravila společnost Seoncomp v Ostravě, díky které můžete využít vysokých slev!
Správa a servis počítačů, opravy PC, poradenství, instalace SW, HW, Znojmo
Opravu, správu a servis počítačů, poradenství, instalace hardwaru HW, softwaru SW, lehčí i složitější opravy PC, provádí specialista v oboru firma Zonecomp ze Znojma.
Tiskárny inkoustové, laserové, výpočetní technika - prodej, servis
Prodej a servis hardwaru a softwaru, prodej výpočetní techniky, počítačů, inkoustových a laserových tiskáren a multifunkčního zařízení poskytuje v Jihlavě na Vysočině firma M-SOFT, spol. s r.o.