Chcete si dopřát kvalitní obraz i zvuk pomocí moderní techniky? Vyberte si z pestrého sortimentu domácí kina, reproduktory, přehrávače a rekordéry, MP3 a MP4 přehrávače, rádia, mikrofony, diktafony, gramofony, sluchátka, zesilovače, multimediální centra, receivery, mikro a mini systémy, Hi-fi a mnoho dalších produktů všech značek.

Servis audiovizuální techniky Kladno – po dohodě i u Vás doma
Záruční i pozáruční kvalitní servis veškeré audiovizuální techniky Vám zajistí pro Oblast Kladna a okolí spolehlivá firma pana Cinybulky.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Elektronika 2. jakost - notebooky, tablety, mobily, televize, audio-video, vysavače se slevou
Eektroniku 2. jakosti zakoupíte s výraznou slevou na prodejně Komisárna-elektro Otrokovice u Zlína. Nakupujte notebooky, tablety, mobily, televize, audio-video, vysavače i jiné spotřebiče levně.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Moderní a flexibilní držáky na monitory, držáky na projektory
Pro svou firmu nebo domácnost potřebujete kvalitní a flexibilní držáky na elektroniku. Ve firmě Fiber Mounts s.r.o. si vyberete držáky na monitory, držáky na projektory, ale i na televize či tablety.
Zapůjčení audio i video techniky Praha – kvalitní vybavení za příznivé ceny
Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí možnost zapůjčení kvalitní audio i videotechniky pro zajištění konferencí, přednášek či jiných akcí.
Instalace pódia Praha – protiskluzová pódia NIVTEC s vysokou nosností
Pořádáte akci, kde bude nutné vystavět pódium? Firmou SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí instalaci pódia NIVTEC s vysokou nosností, protiskluzovou úpravou a možností stavby do atypických tvarů.
Projekční a ozvučovací technika pronájem Praha – profesionální ozvučení, špičková technika
Profesionální ozvučení firemních, kulturních a velkých sportovních akcí či koncertů zajistí pronájem špičkové projekční a ozvučovací techniky od společnosti SAN SERVICE, s.r.o. z Prahy.
Technika pro společenské akce i pronájem pódia Praha
S organizací akce jakéhokoli charakteru se pojí vždy spousta zařizování. My jsme tu proto, abychom vám s jeho velkou částí pomohli.
PC, notebooky, televize - rychlá oprava a servis do 24 hodin
Rychlou opravu PC, notebooků, televizí a ostatní výpočetní techniky vám zajistí firma Počítačová záchranka působící v regionu Kroměříž a okolí. Servis provedeme do 24 hodin.
Astro CCD kamery prodej Praha – snímání planet sluneční soustavy
Všechny nadšence kamerového snímání planet sluneční soustavy jistě upoutá nabídka prodeje astro CCD kamer specializovaného obchodu Foto optika video Jan Pazdera, který naleznete v centru Prahy.
Digitální fotoaparáty, dalekohledy, prodej Praha - kamenná prodejna i eshop
Společnost Foto Pazdera se sídlem v samém centru Prahy 1 prodává a vykupuje: - fotopřístroje a videokamery.
Audiovizuální technika s kvalitním řídicím systémem včetně instalace
Ucelené řešení audiovizuální techniky s kvalitním řídicím systémem, projekcí, ozvučením, řízením světel, klimatizace a dalších běžně používaných komponentů realizuje firma IMAGE CZ s.r.o. ze Zlína.
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných tabulí
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných interaktivních tabulí s licencí Vám dodá firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Hudební vydavatelství s nahrávacím studiem, videostudio Dolní Bojanovice, Hodonín
Profesionální hudební vydavatelství s nahrávacím studiem, videostudio i grafické studio, střižna od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích u města Hodonín.
Videostudio, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů Dolní Bojanovice
Profesionální videostudio se střižnou, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Videostudio, nahrávací studio Dolní Bojanovice
Videostudio, nahrávací studio, pořizování kamerových a grafických záznamů, ozvučení veřejných i soukromých akcí od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Nahrávací akustické studio, akustická hudba Dolní Bojanovice, Hodonín
Nahrávací akustické studio, akustická hudba,ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika u firmy Tonstudio Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích u Hodonína. Dolní Bojanovice, Hodonín
Grafické studio, výroba CD a DVD, hudební vydavatelství Dolní Bojanovice
Grafické studio, výroba CD a DVD, hudební vydavatelství, návrhy obalů a propagačních materiálů od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Ozvučení akcí Praha - kvalitní zvuk a tlumočnické služby na jednání
Ozvučíme firemní, společenské, sportovní akce kvalitním zvukem a zajistíme tlumočnické služby na jednání v Praze a přilehlém okolí.
Projektory, mikrofony a další projekční technika k zapůjčení Praha - naše projekční technika vás nezklame
Bez čeho se žádné velká akce neobejde? No přece bez kvalitního ozvučení a projekční techniky. Špatně nastavená projekční technika totiž zkazí zážitek z akce nejen divákům,ale i samotným přednášejícím.
Ozvučení akce na míru - večírky i představení (Praha)
Chystáte akci a záleží vám na tom, aby všechno dobře fungovalo? Rádi vám pomůžeme s jejím kvalitním a spolehlivým ozvučením.
Dataprojektory a videoprojektory pro školy, firmy a společenské akce
Špičkové moderní videoprojektory a dataprojektory včetně kompletního příslušenství nabízí společnost IMAGE CZ s.r.o. Prezentační stroje pro školy, instituce i malé či velké společnosti.
Servis a oprava televizí Kladno - pro Váš lepší příjem
Servis a opravu televizorů Vám v Kladnu a okolí zajistí pan Jan Cinybulk. Pokazil se Vám televizor a už na něj neplatí záruka? S diagnostikou vady a následnou opravou se obraťte na firmu pana Cinybulka. Pomocí předchozí konzultace vám vykalkuluje cenu, aby jste věděli, kolik Vás bude následná oprava stát. Kvalitní pozáruční opravu provádí u ...
Produkční agentura na klíč Praha
Produkční agentura na klíč - Romax Praha. Jak by bylo krásné, kdybyste měli na starosti pořádání kulturní, společenské nebo sportovní akce a nemuseli byste ani hnout prstem. Kdyby někdo za vás zarezervoval místo konání, zajistil ozvučení, osvětlení, moderátora, hostesky, zařídil výzdobu a postaral se o zapůjčení stanů nebo o montáž pódia. ...
Opravy spotřební elektroniky – Radiotelevizní servis František Kellnhofer
Spotřební elektroniku, ať už televizi, rádio, audio či video, Vám kvalitně opraví pan František Kellnhofer, Radiotelevizní servis. Potřebujete-li opravit porouchanou televizi, rádio, audio/video přehrávač nebo jinou spotřební elektroniku, obraťte se na Radiotelevizní servis Františka Kellnhofera v Janovicích nad Úhlavou, který Vám díky své ...