Chcete si dopřát kvalitní obraz i zvuk pomocí moderní techniky? Vyberte si z pestrého sortimentu domácí kina, reproduktory, přehrávače a rekordéry, MP3 a MP4 přehrávače, rádia, mikrofony, diktafony, gramofony, sluchátka, zesilovače, multimediální centra, receivery, mikro a mini systémy, Hi-fi a mnoho dalších produktů všech značek.

Ozvučení a osvětlení, zesilovače, 3D lasery, SED světla Jihomoravský kraj
Ozvučení a osvětlení diskoték, klubů i koncertů zajistí společnost Global Logistics Company s.r.o., která je dovozcem reproboxů, zesilovačů, SED světel i 3D laserů.
Pronájem audiovizuální techniky Praha, AV pronájmy pro menší a velké akce, kongresy, zasedání
Pronájem audiovizuální techniky Praha, AV pronájmy pro menší a velké akce, kongresy, zasedání, soukromé a firemní akce, kvalitní ozvučení, velká projekční plátna.
PROJEKTMEDIA, s.r.o.
Eshop prodej elektro, baterie, adaptéry, doplňky PC, teploměry Praha, napájecí zdroje, brašny
Eshop prodej elektro, baterie, adaptéry, doplňky PC, teploměry Praha, napájecí zdroje, brašny na notebooky, kabely, LED zdroje, žárovky, svítilny.
Překlad videa do češtiny i jiných jazyků za dobrou cenu
Videa z cizojazyčné verze přeloží do češtiny či dalších jazyků i bez mezinárodní zvukové stopy a prázdné obrazové verze video studio POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Oprava a servis televizorů v bytech  Kladno - TV klasické, plazmové, LCD, videa, CD a DVD přehrávače
Přestal Vám fungovat televizor (plazma, LCD či klasický), video CD nebo DVD přehrávač a nemáte čas nebo možnost převozu do opravny?
Opravy televizorů Kladno - opravíme televizi u Vás doma!
Provádíme kvalitní pozáruční opravy barevných televizorů všech značek, vlastních antén a satelitů.
Trvalá sleva na pronájem televizorů Praha  -  úhlopříčky 40″, 55″, 70″, 75″
Společnost SAN SERVICE, s.r.o. Vám nabízí trvalou slevu 80 % na pronájem televizorů úhlopříček 40″, 55″, 70″, 75″. Naši provozovnu najdete v Praze 10 v ul. Na Louži 65/2.
Audio technika za akční ceny - reprosoustavy a hifi systémy Opava
Firma EAS Opava s. r. o. vám na svém e-shopu hifiopava.cz nabízí audio techniku za nejlepší ceny – reprosoustavy, hifi systémy, sety s reproduktory.
Ozvučení akcí Praha – koncerty, konference, školení, sportovní zápasy
Ozvučení akcí, konferencí a školení, sportovních utkání v malých i velkých prostorách zajistí profesionální technikou společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Vybavení pro scénu a zajištění pódia Praha – na míru pořádané akce
Pořádáte konferenci, večírek či předávání prestižních cen? Pak jistě oceníte nabídku společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, která nabízí vybavení pro scénu a zajištění pódia podle Vašich požadavků.
Profesionální digitalizační, skenovací a archivační služby, Praha
Profesionální digitalizace historických dokumentů, skenovaní a archivace knih, rukopisů, fotografií různých velikostí provádí AMPACO ČR s.r.o., Praha 20.
Spotřební elektronika Panasonic, prodej a autorizovaný servis v Opavě
Spotřební elektronika Panasonic, prodej TV, fotoaparátů, přehrávačů a domácích spotřebičů, autorizovaný servis v Opavě společnosti ŠINDLER A SYN Šindler - CZ, s.r.o.
Interakce Praha – pro okamžitý kontakt s účastníky školení a konferencí
Bezdrátové hlasovací zařízení pro okamžitou interakci s posluchači během školení, přednášek a kurzů zapůjčí firma SAN SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze.
Vaše prezentace ve FullHD Praha – vysoká kvalita obraz
Profesionální úroveň a vysokou kvalitu obrazu při Vaší prezentaci zajistí FullHD projektory, které pronajímá s veškerým vybavením společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Pronájem LED stěny včetně dopravy a instalace
Pronájem vysoce kvalitní LED stěny pro Vaši konferenci, přednášku i školení včetně dopravy a instalace nabízí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.
Audio a video nahrávání do stop včetně postprodukce
Služby ozvučení koncertů, festivalů a jiných kulturních akcí včetně audio a video nahrávání a postprodukce zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Projekční technika pro konference a školení – zapůjčení projektorů, LED stěny
Projekční technika, kterou Vám včetně instalace na konferenci či školení zapůjčí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, se postará o špičkovou úroveň průběhu celé akce.
Ozvučovací zvukové systémy ER, které Vás upozorní na hrozící nebezpečí
Audio ozvučovací systémy, jejichž varovné hlášení Vás upozorní nejen na možnost hrozícího požáru, Vám v Olomouckém kraji zajistí společnost FELOMA s.r.o.
Kamerová technika, střihové pracoviště - pronájem Praha
Video studio Polas nabízí pronájem kamerové techniky a střihového studia.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Informační technologie, montáž školního rozhlasu a hodin - servis, dodávka, montáž
Potřebujete nové školní hodiny či rozhlas nebo na ně potřebujete udělat jen servis? Obraťte se na Unitel elektro, s.r.o. v Brně, která zajistí dodávku, montáž i opravy informačních technologií.
Ozvučení vnitřních i vnějších prostor včetně MP3 záznamu Praha
Správné ozvučení jak vnitřních, tak i vnějších prostor, je při každé akci opravdu důležité.
Prodej, montáž, servis školní rozhlas a hodiny - pořiďte si lepší vybavení
Nejvyšší čas pořídit si lepší vybavení do vaší školy! Školní rozhlas a hodiny dodá společnost Unitel elektro, s.r.o. z Brna. Zajišťuje prodej, montáž, servis i novou realizaci na míru za rozumnou cenu
Luxusní, multifunkční kamera, HD autokamera Mobi-i, do auta, černá skříňka
Společnost OPTICORD.CZ s.r.o. s celorepublikovou působností Vám nyní exkluzivně nabízí luxusní, multifunkční a především kompaktní kameru do automobilu výrobce Mobi-i.
HIFI technika na eshopu a k poslechu ve studiu - ucelená nabídka, na splátky
Hi-fi techniku vám nabízí firma EAS Opava s.r.o. Na eshopu nabízí ucelenou nabídku HIFI přístrojů a doplňků, také na splátky. K poslechu můžete využít poslechové studio.