Zpříjemněte si posezení na zahradách a pořiďte si kvalitní a moderní zahradní nábytek dřevěný, kovový, ratanový, bambusový, teak či plastový. Z pestré palety produktů si můžete vybrat zahradní sestavy, lavice, lehátka, houpačky, židle a křesla, stoly, zahradní domky, boxy, relaxační křesla, slunečníky a další příslušenství.

Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Zahradní nábytek a sedací soupravy na zahradu vyrobené z dřevěných palet
Zahradní nábytek z palet, jako jsou sedací soupravy a stoly, s povrchovou úpravou dle vašeho výběru na zakázku vyrábí Pila Benda s.r.o.
Venkovní vybavení budov od firmy Enprag s.r.o.
Venkovní betonové i kovové lavičky, zahradní nábytek, autobusové a MHD zastávky, informační vitríny, odpadkové koše i popelníky, stojany a věšáky na kola to vše Vám dodá firma Enprag s.r.o, v Praze.
Zahradní stoly, židle, lavičky, přístřešky ze dřeva, prodej, e-shop
Dřevěný zahradní nábytek, smrkové stoly, židle, lavičky, křesla, houpačky, přístřešky z kvalitního materiálu, s dlouhou životností prodává LIFASTAV, spol. s r.o., Kladno.
Betonové parkové lavičky – variabilní a odolné
Společnost HORIZONT-SILIDUR spol. s r.o. z České Třebové nabízí prefabrikované betonové lavičky, které jsou odolné, variabilní a bezúdržbové.
Květináče a zahradní nábytek z betonu pro venkovní využití
Estetické a odolné květináče a stejně designově upravená nábytek z betonu pro venkovní využití nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Mobiliář pro obce a města, lavičky, zastávky, informační systémy
Mobiliář do veřejných prostor obcí a měst, lavičky, přístřešky, cyklostojany, odpadkové koše, informační systémy vyrábí a dodává společnost Urbania, s.r.o., okres Brno – venkov.
Zahradní nábytek Velim - vhodný pro zahrady, sportoviště, zahradní restaurace, hotelové terasy
Zabýváme se výrobou zahradního nábytku, který se výborně hodí na zahradu i do čekárny nebo restaurace - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Solární inteligentní lavičky Praha – rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv venku
Solární inteligentní lavičky, to je snadno přemístitelný městský mobiliář od společnosti HAGS Praha s.r.o., který umožní rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv, a to dokonce i v noci.
Prodej kovového nábytku pro městský mobiliář Praha
Společnost Enprag s.r.o.se zabývá prodejem kovového nábytku pro městský mobiliář.
Chytré, parkové lavičky Eblocq - se zásuvkou na dobíjení elektrokol, s USB zásuvkou
Firma mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí chytré parkové lavičky Eblocq. Jde o sedací prvek s rozšířenou funkcí - obsahuje uzamykatelné boxy vybavené zásuvkou na dobíjení elektrokol i USB zásuvkou.
Parková lavička Portiqoa - kvalitní lavičky s lamelovým roštem
Společnost mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí kvalitní parkové lavičky - parková lavička Portiqoa s lamelovým roštem uspěla i v zahraničí.
Nábytek do venkovních prostor Praha – odolný a designový
Široký výběr odolného nábytku určeného do venkovních prostor v moderním i funkčním designu nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Doplňky pro parkové lavičky Smartcité - lavičky s integrovaným USB nabíjením, ocelovými stolky, Led podsvícením
Firma mmcité 1 ze Zlínského kraje přichází s novým programem Smartcité, který přináší doplňky pro parkové lavičky - dodá lavičky s integrovaným USB nabíjením, ocelovými stolky, Led podsvícením.
Strojní zámečnictví, kovovýroba, obrábění kovů, svařování, výroba městského mobiliáře
Mezi hlavní aktivity společnosti XAN 89 s.r.o. z Němčic v regionu Kroměříž patří zámečnictví, kovovýroba, obrábění kovů, svařování, výroba městského mobiliáře, vrat, plotů či zábradlí.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Kvalitní, masivní parkové lavičky Woody, Portiqoa, Miela, Forma, Diva-výroba
Firma mmcité 1 je výrobce parkových laviček ze Zlínska - doporučujeme kvalitní lavičky Woody s masivním roštem, modely Portiqoa, Miela, Diva a Forma s dřevěnými lamelami.
Betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení
Produkty městského mobiliáře firmy mmcité a.s. získali prestižní cenu Good Design - mezi produkty je betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení.
Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Concrete Sportanlagen + Nusser městský mobiliář – lavičky a sezení pro všechny generace
Mnoho variant sezení a laviček z řad městského mobiliáře Concrete Sportanlagen + Nusser pro pohodní a odpočinek spoluobčanů a krásný vzhled měst a vesnic nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Nerezové, velkoobjemové, vysoce odolné odpadkové koše-výroba
Firma mmcité 1 se mimo jiné zaměřuje na výrobu vysoce odolných odpadkových košů. Jde o velkoobjemové odpadkové koše různých tvarů- nerezové, celoocelové, různé druhy opláštění.
Městský mobiliář, čekárny, lavičky, koše, výroba, e-shop, Brno venkov
Městský mobiliář, čekárny, lavičky, koše, cyklostojany, stoly, informační tabule a směrovky vyrobí, dodá a osadí společnost Urbania, s.r.o. Design, se sídlem v okrese Brno – venkov.
Plastová lavička s opěradlem Transform | Lázně Bohdaneč
Vyrábíme plastové lavičky s opěradlem, praktické a odolné proti přírodním vlivům.
Výroba odpočinkových laviček s opěradlem nebo bez
Kvalitní výroba odpočinkových a moderních laviček pro posezení venku - KOV Karoserie Velim s.r.o. Kolín
Zahradní houpačky, houpací sítě, křesla a závěsné koše Praha – značek Kasper, Globo Royal, Isabel, Ala
Máte rádi odpočinek a rádi se pohoupete? Pak je tu nabídka zahradních houpaček, houpacích sítí, křesel i košů značek značek Kasper, Globo Royal, Isabel, Ala od firmy LIFAstav, spol. s r.o. z Prahy.
Městský mobiliář, parkové lavičky, altány, odpadkové koše – vše pro krásné město
Společnost HAGS Praha s.r.o. představuje nabídku městského a parkového mobiliáře, což jsou lavice, odpadkové koše a popelníky, stojany na kola, městské altány a oplocení.