Chcete mít zahradu podle svých představ? Tak jako zařízení interiéru, tak i exteriér můžete nechat vybudovat na míru díky návrhům a projektování zahrad. Můžete si tak nechat zpracovat 3D návrhy a na míru vytvořit výsadbu květin, stromů a další zeleně, jezírka, závlahy, zahradní stavby, trávníky, osvětlení včetně další údržby.

Návrh a realizace zahrad, výsadba a údržba zeleně
Toužíte po krásné zahradě u svého rodinného domu? Chcete mít za domem útulné zákoutí se stromy či plno barevných květin a bylinek?
ArboGard, s.r.o.
Zahradnické služby, údržba zahrad Kostelec nad Černými Lesy
Po celé České republice realizujeme projekty zahrad u rodinných domů a rekreačních objektů, pro areály podniků a firem, pro obce, hřiště a sportoviště.
Realizace zahrad, údržba zeleně Olomouc, projekty zahrad, zakládání trávníků, střešní zahrady
Zabýváme se zpracováním návrhů zahrad, parků, hřišť, výsadby. Používáme nejnovější a osvědčená hnojiva, substráty, osiva, zeleň a rostliny.
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projekty veřejné zeleně - vyřízení dotace pro zahradní a parkové úpravy
Firma GARD&N pomůže s vyřízením dotace pro zahradní a parkové úpravy. Dodáme projekty veřejné zeleně pro obce a města. V regionu Zlín, Brno, Uherské Hradiště se na nás můžete obrátit.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrhy a realizace okrasných zahrad Přerov, realizace rodinných zahrad i veřejného prostranství
Zajišťujeme údržbu a realizaci zeleně, navrhování a projektování zahrad, terénní úpravy, okrasné zahradnictví, instalaci závlahových systémů, technické služby i stavební práce.
Služby zahradního architekta Kolín, krajinářská architektura, 3D vizualizace, projekty zahrad
Zpracuji pro vás architektonické studie rodinných zahrad, sadů, zámeckých parků i velkých urbanistických celků, vč. 3D vizualizací.
Návrhy zahrad a úpravy terénu Blansko, zahradní úpravy, zahradní stavby, zahradní architektura
Nabízím účelné řešení zahrady, omezení zbytečných výdajů při zakládání zahrady, zjednodušení údržby zahrady a jejího provozu.
Projekty rodinných domů na klíč - projektová dokumentace do 10 dnů
Navrhujeme projekty rodinných domů na klíč, které se snažíme co nejvíce přizpůsobit vám a vaší rodině.
Projektování a realizace zahrad Jihlava
Nevíte si rady s nápadem, vysazením a zrealizováním nové zahrady a okolí kolem domu? Není ve vašich silách takový projekt vymyslet, a k tomu ještě přivést k životu?
Projekce a realizace zahrad a veřejné zeleně včetně jejich údržby
O návrh, realizaci a následnou údržbu zahrad se postará Zahradní centrum Morávkovo. Projektujeme a realizujeme okrasné i užitkové zahrady nebo městské parky.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Realizace zahrad do mateřských školek, školní zahrady
Společnost GARD&N zajistí realizace zahrad do mateřských školek i školní zahrady. Působíme v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Sadové úpravy a návrhy zahrad - zahradnické práce, zahradnictví Opava
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které provádí sadové úpravy a návrhy zahrad v Opavě a okolí. Zprostředkujeme Vám veškeré zahradnické práce.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Kompletní realizace zahrad od vypracování návrhu až po vlastní realizaci
O realizaci krásné zahrady, která bude vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, se postará Zahradnictví Brno Kresa. Zajistíme vše od návrhu, vizualizace až po vlastní realizaci.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Konzultace, realizace zahradní jezírko-koupací, okrasné, bio bazén
Firma Jezírko servis pomůže realizovat Vaše představy o krásné zahradě. Vhodně zakomponujeme do zahrady zahradní jezírko-okrasné či koupací, bio bazén. Působíme často v regionu Brno, Vyškov.
Užitková zahrada s místem pro relaxaci přináší radost - návrhy a realizace
Společnost Jezírko servis se postará o návrhy i realizace zahrad, působí v lokalitě Zlínský kraj i Brno. Ideálním spojením je užitková zahrada s místem pro relaxaci, tam se budete cítit dobře.
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Zahradnické, lesnické a floristické práce nejenom v Jihomoravském kraji
Vyhotovení projektů zahrad, realizace výsadby, údržba zeleně, rizikové kácení, léčení nemocných rostlin a stromů, prodej topného paliva, výroba věnců, vazeb a dekorací z dílny společnosti VZ Zahrady.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zahradnictví, realizace zahrad se zárukou, prodej okrasných dřevin
Kompletní realizace zahrad včetně návrhu od architekta ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru, prodej a dodávka okrasných dřevin, rostlin a letniček.
Realizace zahrad a parků, výsadba zeleně, pokládka dlažby – zhotovení a údržba
Zahrady, parky jejich realizace, rekonstrukce a údržba, výsadba zeleně, pokládka venkovní dlažby, zhotovení mlatových cest a schodišť - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Vytvořte ze své zahrady relaxační a kouzelné místo, kde načerpáte spoustu pozitivní energie
Výstavbu okrasných zahrad zajistí firma Ivany Plesníkové – Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice. Postarají se o návrh, realizaci i údržbu a poradí, jak pěstovat rostliny.
Navrhneme a vytvoříme Vám bio zahradu v souladu s přírodou, kde porostou zdravé rostliny
O návrh, realizaci bio zahrady a o následnou péči a údržbu se postará firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Ostravy a Nového Jičína. Můžete také navštívit naše odborné kurzy.