Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Velkoobchod ovocných a okrasných dřevin – ovocná školka, vlastní produkce i tuzemský dovoz
Velkoobchodní prodej ovocných a okrasných dřevin na Školním statku v Opavě na Olomoucké ulici. Široký sortiment výpěstků z produkce školního statku, ale také výpěstků ze zahraničí.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny v DIKÉ zahradním centru Příšovice.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Zahradnictví U Růženky Klatovy, prodej stromků, keřů, trvalky, jahod, malin, thuje, údržba zahrad
Prodej ovoce a zeleniny jako jsou jahody, maliny, okurky, ovocných stromků a keřů, prodej okrasných rostlin, provádíme údržby zahrad.
Prodej vzrostlých stromů, keřů a macrobonsají Praha, kontejnerované listnaté a jehličnaté stromy
Nabízíme exkluzivní vzrostlé stromy, keře a macrobonsaje, prodej kontejnerovaných stromů a keřů, na které nemusíte čekat až vyrostou.
Pelargonie/muškáty převislé i vzpřímené – kvalitní rostliny na e-shopu
Chystáte se i letos osázet Váš balkon a truhlíky na oknech pestrobarevnými pelargoniemi/muškáty? Vybírejte kvalitní rostliny z pohodlí domova na e-shopu Zahradnictví Petro z Mělníka.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Prodej květin, věnců, zajištění smutečních vazeb Brno
O smuteční vazby, květinovou výzdobu, dekorace i věnce pro poslední rozloučení s našimi blízkými se postará Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Dárkové, smuteční vazby a kytice za super ceny - prodej přímo u hřbitova
Školní statek, Opava vyrábí aranžmá z čerstvě řezaných a suchých květin ve špičkové kvalitě. Smuteční, dárkové vazby a kytice za super ceny zakoupíte jednoduše v květinářství přímo u hřbitova.
Školní statek, Opava, příspěvková organizace
Květinářství Scarlet Ústí nad Labem, sezónní dekorace, svatební servis, doručování květin
Doručování květin po ÚL a okolí, prodej a aranžování čerstvých řezaných květin. Kompletní svatební servis. Výběr hrnkových květin i dárkového zboží.
Klest na věnce a zdobení na Dušičky a Vánoce
Ozdobné chvojí ze Šumavy Vám dodá František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě Hrádek u Sušice. Ta nejkvalitnější okrasná klest je z plantáží.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Rozvozy květin a doplňků Brno, dovoz květin pro květinářství, floristiku a obchodní řetězce
Velkoobchod květin Vonekl zajišťuje dovoz květin, zeleně a floristických doplňků zejména pro odběratele na Jižní Moravě.
Květinářství Aira, rozvoz květin Město Albrechtice, kytice k výročí, kytice k narozeninám, smuteční
Vznikli jsme již v roce 1990. Květinářství Aira se po celou dobu snaží uspokojovat své zákazníky a nabízet jen čerstvé a kvalitní květiny, trvalky a hnojiva.
Prodej a výroba osiv, travin a pícnin, Troubsko
Prodej osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a jiných zemědělských komodit. Připravíme Vám travní směsi dle Vašeho přání. Výroba osiva výchozího stupně pro zemědělství.
Floristické služby Praha, vázání svatebních kytic, čerstvá květinová výzdoba, květiny na stůl
Jsme floristky a děláme lidem radost pěknou kytkou. Hlavně nevěstám a ženichům. Vážeme čerstvou květinovou výzdobu na svatby i dny jen tak...
Zemina, hlína, mulčovací kůra na zahradní úpravy - substráty s vysokým podílem živin
Firma RABIO s.r.o. z Opavy prodává volně ložené zboží, jako je mulčovací kůra, zemina, hlína na zahradní úpravy a jiné substráty s vysokým podílem živin. Služby poskytujeme i pro Hlučín a Ostravu.
RABIO s. r. o.
Zahradní sortiment – prodej okrasných květin a dřevin
Okrasné květiny, rostliny do skalek i květináčů, bohatý výběr květin a dřevin pro vaše zahrádky od soukromého prodejce Lenky Nyklové, okres Chrudim.
Rodinné zahradnictví okres Semily
Širokospektrá nabídka zahradních rostlin, od okrasných květin až po ovocné stromky u společnosti Krakonošovo zahradnictví Pavel Šír.
Prodej originálních dárkových kytic a smutečních vazeb online v e-shopu
Jsme Zahradnictví a květinářství Bellis a provozujeme e-shop, kde zakoupíte originální dárkové kytice a smuteční vazby pro pietní účely. On-line objednávky rozvážíme v Prostějově, Olomouci a Vyškově.
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelina
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelinu Vám nabídne naše DROGERIE Petr Pouba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Choroby a škůdci jahodníku, zahradnictví Velim, rady pro zahrádkáře, prodej chemických postřiků
V našem Zahradním centru ve Velimi nabízíme vhodné chemické postřiky proti chorobám a škůdcům jahodníku a další cenné rady pro zahrádkáře.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Okrasné výsadby zahrad - sadové a parkové úpravy
Pokud přemýšlíte nad výsadbou okrasné zahrady nebo potřebujete zajistit parkové či sadové úpravy, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu PROPLANT GROUP s.r.o. se sídlem v Kelči nedaleko Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Prodej bylinek, máta, meduňka, mateřídouška, tymián, saturejka, yzop Pardubice
Prodáváme kvalitní sortiment bylinek a koření, pro mnohostranné využít v kuchyni, zakoupit můžete hotové sazeničky - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Zahradnictví, prodej řezaných květin, okrasné rostliny Brno
Pokud pokukujete po spolehlivém zahradnictví s širokým sortimentem řezaných i okrasných rostlin a jste z okolí Brna, navštivte Zahradnické centrum Brabec.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.