Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Díky popínavým rostlinám budete mít krásné nejen balkony nebo zahradu
Popínavé rostliny jsou velmi skromné co do plochy tak i prostoru, ale velmi dobře a rychle rostou což oceníte v brzké době záplavou květů - Zahradnictví Havlíček Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Květinové vazby a kytice k různým příležitostem – narozeninové, gratulační, romantické, pro radost
Květinové vazby a kytice pro různé příležitosti připraví květinářství Prostějov Ivana Slavovová. Uvážeme a naaranžujeme kytice narozeninové, gratulační, romantické nebo jen tak pro radost.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Prodej trvalek a skalniček Pardubice – trvalky jsou krásné a nenáročné od jara do zimy
V našem zahradnictví v Srchu nakoupíte ty nejkrásnější a nejpestřejší trvalky na Vaši zahradu, jsou nejen krásné, ale i nenáročné - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Sazenice, semena, substráty a řezané a pokojové květiny v Květinářství Kottová
Květinářství paní Slávky Kottové nabízí rozmanitý sortiment květin od řezaných po pokojové, stejně jako nabídku semen, sazenic a substrátů pro Vaši zahradu.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Květinové vazby a dekorace pro každou příležitost od Květinový ateliér Petra Grossová
Květinový ateliér Petry Grossové z Hradce nad Moravicí v okrese Opava pro Vás má každý den čerstvou nabídku řezaných květin a květinových vazeb dle Vašeho přání.
Květinářství, prodej řezaných květin, pokojové květiny, květinové vazby, dárkové předměty
Květiny Lenka Skořepová nabízí květinové, narozeninové, svatební a smuteční vazby. Vybírat můžete také z pokojových květin, květinových sadeb, dárkových předmětů, dekorací i keramiky.
Květinářství, řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadba, dušičková vazba, adventní svícny, hnojiva, postřiky
Firma květinka Blanka s.r.o. se sídlem v okrese Plzeň provozuje květinářství, ve kterém pořídíte řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadbu, dušičkovou vazbu a také adventní svícny.
Květinové vazby a ručně vyráběná česká keramika a sklo v Květinářství Lilie
Široký výběr květin od květin čerstvých řezných po květiny v pevných obalech a květinové vazby pro Vás má v sortimentu zboží Květinářství Lilie v Rožnově pod Radhoští.
Svatební kytice, smuteční vazby a dekorace z Květinářství a zahradnictví MiliLenka
Květinářství MiliLenka z Milovic v okrese Nymburk prodává krásné čerstvé řezané květiny i květiny v pevných hrnkových obalech, dárkové a dekorační předměty nebo doplňky.
Květinové centrum Svoboda nad Úpou, pokojové a řezané květiny, květinové vazby, sazenice, hnojiva ...
Firma Květinové centrum Liana Bridziková nabízí ve městě Svoboda nad Úpou prodej pokojových a řezaných květin - květinové vazby dle objednávky, vázané kytice, dárkové předměty, sazenice, substráty.
Široký výběr čerstvých a řezaných květin v květinářství Květinka v Mohelno
Květinářský Květinka ve městě Mohelno nabízí široké spektrum čerstvých řezaných květin a květin v pevných obalech, dárkové a dekorační předměty.
Kanadské borůvky prodej Pardubice – nabízíme rozmanité druhy borůvek
U nás v zahradnictví nakoupíte sazeničky kanadských borůvek v mnoha odrůdách - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Květinářství, prodej květin, květinová vazba - Český Krumlov
Hledáte prodej květin v Českém Krumlově? Nabídka různých druhů řezaných květin i pokojových rostlin jedině v Květinářství Radomíry Bártové. Setkáte se zde s velmi příjemnou a ochotnou obsluhou.
Květiny, dekorace a dárkové předměty v Květinářství Jaroslava Lindová
Prodej řezaných květin i květin v květináči, dekorace a dárkové zboží můžete pořídit v Květinářství paní Jaroslavy Lindové v Ústí nad Labem.
Prodej řezaných květin, kytice a květinové vazby, aranžmá z umělých květin
Květinářství Květiny od Jany nabízí ve městě Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji prodej řezaných květin, aranžmá z umělých květin a také prodej doplňků a kvalitních moravských vín.
Surfinie a petunie plnokvěté, drobnokvěté, s převisem i bez - eshop
Surfinie a petunie rozličných barev, plnokvěté i drobnokvěté najdete na eshopu Zahradnictví Petro z Mělníka. Všechny sazenice jsou zdravé a dobře prokořeněné.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Květinářství, prodej květin, květinová vazba Brno
V Mámině květinářství jsme pro vás připravili široký sortiment řezaných i hrnkových květin.
Svatební květinová výzdoba, kytice pro nevěstu a maminky, korsáž pro ženicha
Květinová síň Bromelia vám nabízí prodej řezaných a hrnkových květin, rostliny pro vaši zahradu či balkon včetně veškerých zahradnických potřeb a prodej krmiva pro psy, kočky a další zvířecí mazlíčky.
Květinářství Monika Stočková, Ostrava - Krásné Pole
Květinářství Monika Stočková nabízí kompletní svatební servis v Ostravě - Krásné Pole.
Dušičky, květinová výzdoba hrobů, smuteční výzdoba, zahradnictví Brno
Pro blížící se dušičky naleznete v Zahradnickém centru Brabec v Brně Modřicích široký sortiment květinové a smuteční výzdoby hrobů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
BL Květinka - prodejny okres Pardubice
Firma BL Květinka - zahradnictví a květinářství se sídlem v okrese Pardubice nabízí svým zákazníkům veškerý květinový servis, vč. velkoobchodu a maloobchodu s řezanými a hrnkovými květinami.
Zahradnictví, okrasné dřeviny, školka, solitérní keře, javory
Naše zahradní centrum Díké, s.r.o. se specializuje na pěstování venkovních rostlin hodících se do českého prostředí, najdete u nás okrasné dřeviny, solitérní keře, javory a další.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice