Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Zahrádkářské, zahradnické potřeby, nářadí v eshopu agro-centrum.cz
V eshopu agro-centrum.cz zakoupíte zahrádkářské, zahradnické potřeby a nářadí. Vybrat si můžete i osobně na prodejně Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Mechanizované sázení cibulovin a pestrobarevné směsi cibulovin do měst a parků
Směsi pestrobarevných cibulovin pro veřejné prostory, jako jsou města a parky a jejich mechanizované sázení pomocí speciálního stroje zajistí firma Česko kvete MV s.r.o.
Lesní sazenice a balkónové rostliny pro jarní výsadbu - prodej
Jarní výsadba je v plném proudu. Pokud ještě nemáte sazenice, obraťte se na společnost PROPLANT GROUP s.r.o., která se zabývá pěstováním a prodejem lesních sazenic i balkonových rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Výhodný prodej kvalitní mulčovací kůry
Nabízíme prodej mulčovací kůry za velmi výhodné ceny, doporučujeme při výsadbě okrasných dřevin, trvalek i popínavých rostlin - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Plotové túje z vlastní produkce Liberec - chrání před hlukem a zajistí soukromí
V našem Zahradnickém centru Diké Příšovice v okrese Liberec naleznete rozmanitou produkci tújí pro váš krásný a účelný živý plot.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Sazenice a sadba pro Vaši zahradu – cibuloviny květin, bylinky
Veškeré sazenice a sadbu pro začínající zahrádkářskou sezónu pořídíte v Zelené zahradě ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment cibulovin květin a také bylinky.
Zelená zahrada
Prodej řezaných květin, hrnkových rostlin a svatební, smuteční vazby
Velký výběr hrnkových pokojových rostlin za skvělé ceny mají v Květinářství Na Kapli v Napajedlech u Otrokovic. Připraví i svatební, smuteční vazby a aranžmá pro každou příležitost.
Zahradnictví Petro Mělník - vaše oáza klidu a zeleně
Zahradnictví Petro v Mělníku vám nabízí širokou škálu rostlin a produktů pro váš zahradní ráj.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
E-shop, prodej půdních kondicionérů TerraCottem - e-shop – pro rostliny, stromy i trávník
Odolnější, produktivnější a zdravější rostliny, stromy i trávník získáte díky půdním kondicionérům TerraCottem, které zakoupíte na eshopu pudnikondicioner.cz
Eshop rostlin – virtuální prohlídka Zahradnictví Petro Mělník
Chcete si vybrat rostliny a květiny na jaro z pohodlí domova? Autentický zážitek Vám zajistí virtuální prohlídka Eshopu Fuchsie.cz od Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Prodej zahradní techniky a nářadí - široký sortiment květin, stromků a nářadí
Haus Spezi market z Třebíče je všestranný obchodní dům, kde seženete vše pro Váš dům i zahradu pod jednou střechou. Najdete zde široký sortiment květin, stromků nebo nářadí na Vaši zahrádku.
Kytice na stavby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Prodej sadby hub - pěstování hřibů, bedel, kozáků, křemenáčů a čirůvek na zahradě
Společnost Drago spol.s r.o. prodává sadby různých hub ve Zlíně, Uherském Hradišti, Přerově a Olomouci. Vypěstujte si bedle, kozáky, křemenáče, lišky, rezce nebo čirůvky na vlastní zahradě.
Drago spol.s r.o.
Floristické služby na zakázku, Praha, čerstvé květiny, květinová výzdoba, uvázané květiny, vánoční věnce
Společnost Pěkná kytka poskytuje floristické služby na zakázku. Nabízíme perfektně uvázané čerstvé květiny a květinovou výzdobu pro jakoukoli příležitost. Současně poskytujeme také vázy k zapůjčení.
Plastové kompostéry a zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek
Kvalitní zahradnické potřeby dodává v Přerově, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti firma Drago spol.s r.o. Prodáváme zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek i plastové kompostéry.
Drago spol.s r.o.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Prodejní výstava fuchsií, pelargonií a surfinií s prohlídkou bylinkové zahrady
Výstava fuchsií v Zahradnictví Petro Mělník potěší všechny milovníky balkonových rostlin. Kromě fuchsií se mohou těšit na pelargonie, surfínie, Million Bells či Mandevily.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Květinové vazby pro svatby i oslavy, dekorace i dárkové předměty z Květiny Romantic
Květiny Romantic z Lysé nad Labem pro Vás přichytá nádherné květinové vazby, které budou okrasou na svatbách i oslavách. Najdete zde květiny řezané i pokojové.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.