Květiny patří k oblíbenému sortimentu rostlin vhodných nejen na zahrady, ale také na parapety oken či do pokojů. Můžete si je pěstovat sami a pořídit si pro tento účel pestrý výběr semen letniček, dvouletek i trvalek, směsi semen i sadby cibulovin. O podporu zdravého růstu se postarají zahradnická hnojiva, substráty, postřiky i výživové doplňky.

Zahradní centrum, prodej ovocných stromků a keřů
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. provozuje zahradní centrum, kde nabízí široký sortiment ovocných keřů a stromků na prodej v Třinci a okolí.
Hnojte bez chemie – jde to!  Přírodní minerální hnojivo Fosfátové sklo Vám to umožní!
Fosfátová skla je nejlepší přírodní hnojivo pro Vaši zeleninu, ovoce, zahradní rostliny, květiny, akvarijní a vodní rostliny – dodává Zahradní centrum Velim Jiří Hruška.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradní centrum - velký výběr, ovocné keře, okrasné stromy
Zahradní centrum společnosti Zahradnictví Šimková nabízí široký výběr ovocných keřů a okrasných stromů na jednom místě. Obsloužíme zákazníky také z Ostravy a okolí.
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Zahrádkářské potřeby pro jaro – cibule sazečka, postřiky, hnojiva
Zahrádkářské potřeby jako jsou hnojiva a postřiky včetně semen a cibule sázečky Vám nabízíme v naší prodejně s dlouholetou tradicí DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Zelená stěna greenwall – luxusní dominanta pro Váš interiér
Luxusní dominantou Vašeho interiéru se může díky odborníkům z firmy Matouš Hydroponie z Prahy stát nevšední zelená stěna plná živých rostlin, greenwall.
Hydroponie Praha – snadná a kompletní péče o dekorativní rostliny
Snadná péče a hygienické pěstování okrasných rostlin nejen v interiérech náročných na hygienické požadavky, ale také v jiných veřejných prostorách je doménou firmy Matouš hydroponie s.r.o. z Prahy.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice Brno-venkov
Šlechtění osiva z šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o. Brno-venkov vyrábí a prodává široký sortiment osiv. Šlechtění osiva z mnohaletou tradicí.
Vánoční stromky – řezané i kontejnerové
Pěstováním a prodejem vánočních stromků v různých velikostech, řezaných i kontejnerových v květináčích, se zabývá Lesní školka Vědomice s.r.o. v okrese Litoměřice.
Dušičkové vazby, věnce a kytice
Přichází zimní čas a společně s ním i dušičky nebo-li památka zesnulých. Proto vám ve firmě Proplant Group s.r.o. rádi pomůžeme a zajistíme dušičkové i vánoční vazby, věnce a kytice dle vašeho přání.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Přírodní zahradní rašelina pro zlepšení, provzdušnění, prokypření zahradních půd a úpravě pH
Nakupujte kvalitní a přírodní zahradní rašelinu u společnosti RABIO z Opavy za skvělé ceny vhodné i na interiérové použití.
RABIO s. r. o.
Zahradnictví, subtropické a tropické rostliny, citrusy, prodej, e-shop
Subtropické zahradnictví Kruh Pavel Beran se zabývá prodejem a pěstováním subtropických a tropických rostlin, citrusů a provozováním e-shopu v okrese Semily.
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Svatební kytice, květiny na svatbu Tábor - kompletní svatební květinový servis
Chystáte svatbu a přejete si krásnou svatební kytici pro nevěstu, družičky, maminky a ostatní květiny na svatbu? Kompletní květinový svatební servis nabízí květinářství Květiny Michaela z Tábora.
Zahradní centrum zahradnictví prodej okrasné dřeviny jehličnany ovocné rostliny Liberec.
Provozujeme největší zahradnictví v České republice se širokým sortimentem okrasných rostlin a dřevin z vlastní produkce - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Kompletní zahradnické práce - realizace zahrad na míru
Realizaci zahrad na míru vám zajistí firma Rekulta nedaleko Olomouce. Kompletní zahradnické práce vám poskytneme v Uničově i Olomouci.
Dny otevřených dveří s možností prohlídky do zázemí firmy
Dny otevřených dveří s možností prohlídky do zázemí firmy - Ve dnech středa 20.9.2017 až sobota 23.9.2017 od 8 do 17 hodin - Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Květinářství s rozvozem Tábor  - Rozvoz dočasně pozastaven - pouze po domluvě!
Chcete potěšit blízkou osobu nádhernou kyticí? Květinářství Michaela z Tábora nabízí vázané kytice s možností rozvozu včetně sobot a nedělí.
Velkoobchod květin a dekorací - dovoz květin a prodej potřeby pro floristy
Vyberte si ze široké nabídky květin a dekorací v prodejně velkoobchodu KLIA s.r.o. v Ostravě. Dovážíme květiny z celého světa až k vám!
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Travní koberce, pěstování, kultivace, prodej, pokládka, Lysá nad Labem
Chcete mít krásně zelený trávník během jednoho dne? Pak neváhejte a využijte služeb firmy GRENEX s.r.o., odborníka na kvalitní travní koberce pěstované v Lysé nad Labem.
Donáška květin Tábor – udělejte radost voňavou kyticí - momentálně pozastaveno!!
Rádi rozdáváte radost jen tak nebo jste pozapomněli na významné narozeniny či jinou událost? Vše se dá napravit a milovanou osobu potěšit s donáškou květin od Květiny Michaela z Tábora.