Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Zahradnické centrum, zahradnictví - realizace zahrad a veřejné zeleně
Zahradnické centrum, zahradnictví - realizace zahrad a veřejné zeleně s návrhy, parkové úpravy a další služby nabízí firma HORTISCENTRUM s.r.o. v Čáslavi.
Údržba a úprava veřejné zeleně a zelených ploch a zahradnické služby Litoměřice
Firma s tradicí Zahradnické služby Knotek & Veselka se profesionálně a celoročně stará o údržbu veřejné zeleně a zelených ploch ve Štětí a Litoměřicích.
Výsadba zahrad, průmyslových areálů, hrobů - realizace okrasné zahrady
Pokud jste se rozhodli pro novou zahradu, obraťte se na Petru Šafaříkovou z Hranic, která zajišťuje realizace okrasných zahrad. Zabývá se výsadbou nejen zahrad, ale také průmyslových areálů a hrobů.
Zahradnictví, zahradnické práce, zahradnické centrum, realizace zahrad Židlochovice
Zahradnictví, zahradnické centrum, realizace zahrad, veřejné zeleně, vypracování návrhu, zahrady na klíč od firmy HORTISCENTRUM s.r.o., Židlochovice.
Zahrady na klíč, realizace zahrad, zahradnictví, údržba Brno-venkov
Realizace zahrad na klíč, zahradnické centrum, zahradnictví, služby zahradního architekta a další nabízí společnost HORTISCENTRUM s.r.o., z okresu Brno-venkov.
Údržba interiérové a exteriérové zeleně, plánování zahrad, péče o stromy, sekání trávy
Společnost ATALIAN CZ s.r.o. se věnuje údržbě zeleně a veškerým zahradnickým pracím - péče o interiérové i exteriérové rostliny po celé České republice.
Závlahový systém kobercového trávníků - ekonomické řešení zálivky
Kobercový trávník bez dlouhého čekání, závlahový systém trávníků, automatické závlahy, realizace zahrad a další provádí firma Zahrady Řiháček na Vysočině.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Zahradnictví, zahradnické centrum, zahrady na klíč, realizace zahrad, prodej květin Židlochovice
Zahradní činnost, zahradnické práce, zahradnické centrum, realizace zahrad a zahrady na klíč to vše jedině od firmy HORTISCENTRUM s.r.o., Židlochovice.
Jarní údržba trávníků, záhonů, vertikutace, řez dřevin Znojmo, Moravské Budějovice
Jarní údržba trávníků, záhonů, vertikutace, řez dřevin, tvarování živých plotů, odplevelení, zahradní činnost zajistí firma Zahrady Řiháček v Moravských Budějovicích.
Okrasná jezírka Litoměřice - realizace, návrhy, vytýčení, zaměření, koupací jezírka
Zahradnické služby Knotek & Veselka realizují okrasná i koupací jezírka. Společnost působí především v oblasti Litoměřic. Nemusíte se o nic starat, společnost vše zařídí od návrhu až po vyhotovení.
Údržba zeleně, realizace, 3D návrhy zahrad, zahradní činnost, Třebíč, Vysočina
Zahradní činnost, údržbu zeleně, realizace nové zahrady, 3D návrhy zahrad, a další služby v oblasti zahradnictví provádí firma Návrhy zahrad Lubomír Řiháček.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Kompletní návrh a realizace zahradních jezírek, zahrad, kvalitní práce, Znojmo
Zahradní jezírko, osazení zahradních jezírek kameny, vodními rostlinami, izolace, spuštění a další zahradní práce provádí firma Zahrady Řiháček.
Projekt a dodávka zahrady na míru-maximálně využijeme možnosti pozemku
Ve firmě GARD&N máme mnoho zkušeností s projekty i dodávkou zahrady na míru, proto maximálně využijeme možnosti Vašeho pozemku. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace, návrhy zahrad Moravské Budějovice, zahradní činnost, Brno-venkov
Návrhy zahrad, realizace, zahradní činnost, zahrada k relaxu i pro sportovní účely, 3D návrhy zahrad a další zajistí firma Návrhy zahrad Lubomír Řiháček.
Sadové úpravy - zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce v oklí Opavy, Krnova i Bruntálu.
Projektování a realizace zahrad na míru, stavby jezírek
Zahradnictví Šimková, s.r.o. se zabývá projektováním a realizací zahrad na míru. Také Vám poskytne podrobný projekt a zrealizuje stavbu jezírka. Působíme nejen v okolí Frýdku Místku a Nošovic.
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy Vám zajistí naše zahradní firma Sadové úpravy s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji.
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrhy a realizace zahrad Litoměřice - 3D návrh budoucí realizace, automatický závlahový systém
Zahradnické služby Knotek & Veselka nabízí návrhy a realizace zahrad v Litoměřicích a jeho okolí. Před realizací Vám zhotovíme 3D návrh na základě dokumentace, kterou provedeme na Vašem pozemku.
Údržba zahrad Litoměřice - péče o dřeviny, sekání trávy, tvarování keřů
Zahradnické služby Knotek & Veselka v okredu Litoměřice zajišťují veškeré údržby zahrad. V rámci našich služeb se postaráme o: - údržbu trávníku - sekání, hnojení, vertikulace, chemické odplevelení, postřiky - péče o dřeviny - omlazení porostu, odborný řez, tvarování keřů, úprava živých plotů, hnojení, - údržba jezírek - servis, chemické ...
Výsadba stromů a údržba nových stromořadí - Praha - západ - návrh technologie i realizace přesazení
Nejen v parcích, ale i v dalších veřejných prostorách je často zapotřebí výsadba stromů i jejich údržba. Firma BAOBAB se těmito činnostmi zabývá již spoustu let a v dané oblasti je špičkou.
Návrhy a realizace zahrad dle principů Feng Shui – zahradnické práce
Zahradnické práce provádí firma Zahrady Hůrky z Frýdku-Místku. Na vaše přání vám vypracují návrh a zrealizují harmonickou zahradu dle principů starého čínského umění Feng Shui.
Obnova trávníku vhodným osivem Děčín - rychlá regenerace za 6 - 8 týdnů
Expert na trávníky společnost EUROGREEN CZ s.r.o. zajišťuje rychlou obnovu trávníku v době 6 - 8 týdnů. Osazujeme jen vhodným osivem travních směsí.