Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Kompletní realizace zahradních úprav, tvorba zahradních jezírek
kompletní realizace zahrad na klíč, výsadba stromů a rostlin, údržba zeleně, řezání a stříhání stromů, prodej rostlin zajistí na Vysočině Společnost I & T s.r.o.
Návrhy v 3D projekci a realizace zahrad podle vlastností daného území
Pro své zákazníky provádíme návrhy a realizace zahrad jak nově vzniklých, tak i stávajících, návrh v 3D projekci - Zahradnictví Jiří Hruška Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Jarní a podzimní zakládání záhonů a celoroční výsadba rostlin
Zakládání záhonů a celoroční výsadba rostlin ze specializovaných zahradnictvích - Zahrady J+J s.r.o. Kompletní realizace zahrad
Návrhy zahrad, zahradní architektura, tvorba zahradních jezírek
řezání i stříkání stromů, návrhy zahrad, okrasná jezírka, parkové úpravy, zahrady na klíč, výsadba stromů a rostlin, prodej rostlinného materiálu zajistí Společnost I & T s.r.o.
Kosení trávníků všech typů Praha pro krásně hustý a zelený trávník
O krásný trávník se musí pravidelně a odborně pečovat. Služby kosení trávníků všech typů nabízí firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Údržba zahrad, vytvoření okrasných zahrad na klíč včetně jezírka
Kompletní zpracování návrhů na okrasné zahrady na klíč včetně jezírka a následnou údržbu zahrad zajistí v oblasti Jihlavy Společnost I & T s.r.o.
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně, založení trávníku, stříhání živého plotu, usazení pergol a altánků zajistí v oblasti Jihlavy firma
Letní údržba zeleně, komunikací, sečení trávy zajistí Správa údržba silnic
V regionu Kroměříž zajistí letní údržbu zeleně, sečení trávy a údržbu všech komunikací a cest Správa údržba silnic Kroměřížska.
Zajištění parkových úpravy, výsadby stromů a založení trávníku
Parkové úpravy, výsadbu stromů, založení a revitalizace trávníku, zpracování návrhu a realizace zajistí v oblasti Jihlavy na Vysočině firma Společnost I & T s.r.o.
Zahradní práce, terénní úpravy, údržby zahrad – zahradní  zpevněné plochy
Zahradní práce, terénní úpravy, údržby zahrad – zahradní zpevněné plochy. Kompletní realizace zahrad, stavební a zahradní práce Liberec - Zahrady J+J s.r.o.
Úpravy zahrad, pokládka travních koberců - Praha a střední Čechy – krásná zahrada bez námahy
Vlastníte zahradu, ale nemáte čas na její úpravu? Pomůže Vám firma AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy, specialista na úpravy zahrad a pokládky travních koberců.
Kompletní realizace zahrad včetně jarní výsadby rostlin a zakládání záhonů
Kompletní realizace zahrad včetně jarní výsadby rostlin a zakládání záhonů, zajišťujeme celoroční výsadbu rostlin a zakládání záhonů i s dodávkou vhodného substrátu - Zahrady J+J s.r.o. Liberec
Kompletní údržba zeleně ve Valašském Meziříčí - obecní, městské i soukromé pozemky
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o kompletní údržbu zeleně ve Vašem městě, obci nebo na Vašem soukromém pozemku. Veškeré služby od úklidu ploch zeleně až po výsadbu různých rostlin.
Realizace zahrad včetně návrhu i terénních úprav
Realizace zahrad, návrhy a poradenství, terénní úpravy a sadbu z vlastní školky nabízí Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru u Berouna.
Zelené přírodní střechy - realizace, návrh, údržba
Zelené přírodní střechy Vám ve Frýdku-Místku zajistí naše firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, která vám kromě realizace zelených střech poskytne také jejich návrh včetně údržby.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Stavební práce – založení okrasné nebo užitkové zahrady
Před samotným založením okrasné nebo užitkové zahrady je nutné provést stavební práce
Podzimní odborná údržba zahrady – hrabání listí a zazimování rostlin a stromů
Máte u svého domu zahradu? Pak je nejvyšší čas kontaktovat firmu Zahrady J+J s.r.o. sídlící nedaleko Liberce a žádat odbornou podzimní údržbu zahrady včetně hrabání listí a zazimování rostlin.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.
Údržba zeleně Praha – profesionálně a odborně
K údržbě zeleně na území hlavního města Prahy disponuje společnost PROSTOR a.s. nejen profesionální technikou, ale také odborně připraveným personálem.
Řezy stromů, zabezpečení, tvarování a zhodnocení stromů odborníky
O celkové ošetření a řezy stromů, jejich provozní zabezpečení, zhodnocení a dlouhodobý užitek, tvarování i zdraví růst se postarají odborníci ze společnosti SPANTIK CZ s.r.o. z Liberce.
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Návrhy a realizace zahrad, terénní úpravy, výsadba rostlin, údržba
Návrhy, realizaci a využití zahrad, terénní úpravy, výsev trávníku, výsadbu okrasných dřevin a květin, údržbu a péči rostlin zajišťuje Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Kosení, sečení trávy, trávníku, tvarování, stříhání živých plotů
Údržbu zahrady, trávníku obstará v regionu Zlín, Uherské Hradiště firma GARD&N. Provádíme kosení, sečení trávy, trávníku, stříhání i tvarování živých plotů.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště