Máte o zařízení interiéru konkrétní představy a výběr nábytku na trhu k tomu nesedí? Pokud jste si nevybrali z již hotových kousků, tak si můžete nechat vyrobit nábytek na míru. Zkušení truhláři a truhlářské firmy vám podle vašich představ vyrobí vestavěné skříně, kuchyňské linky, jídelní sety, obývací stěny, dětské pokoje i nábytek do ložnice.

Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Interiérový nábytek do bytu i kanceláře - výroba z lamina
Ve firmě Kuchyně Kadlčík Uherské Hradiště - Míkovice se specializujeme na výrobu a dodávku interiérového nábytku, vyrobeného z lamina. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Specializace na skleněné vitríny Kolín, sestava skleněných vitrín s osvětlením
Specializujeme se na výrobu moderních a kvalitních skleněných vitrín různých sestav s osvětlením, výroba skleněných vitrín pro prodejny, galerie a muzea.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zakázková výroba zdravotnického nábytku - vybavení do ordinací, čekáren na míru
Komplexní služby od návrhu, přes zakázkovou výrobu na míru, až po montáž nábytku zajišťuje firma LAMÉ z Břeclavi. Zdravotnickým nábytkem vybavíme ordinaci, čekárnu i laboratoře.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Výroba nábytku a postelí nejen do ložnic a dětských pokojů – kvalita za perfektní ceny
Na výrobu kvalitního nábytku a postelí vhodných do ložnic a dětských pokojů nejen pro oblasti Prahy a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Stolařství a truhlářství Lukáš Sasák.
Stolařství a truhlářství Lukáš Sasák
Stolová deska z masivu ve více provedeních i na míru - komponenty pro designové stoly dub, buk, jasan
Společnost BRENUS s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí i komponenty pro designové stoly z masivu. Jde o stolové desky, jsou ve více provedeních i na míru, dub, buk, jasan...
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Výroba nábytku ze spárovky, výroba lepených desek - dveře, skříně, kuchyňské desky
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se zabývá zakázkovou výrobou nábytku ze spárovek. Mezi produkty naleznete kvalitní dveře, skříně, kuchyňské desky i prahy a police.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Zakázková výroba nábytku - vestavěné skříně na míru do každého interiéru
Vestavěné skříně na míru do každého interiéru vyrobí zkušení truhláři z LAMÉ z Břeclavi. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku přesně dle Vašich představ.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Výroba dětského nábytku na míru - moderní dětské pokoje pro malé i školáky
Zařiďte dětský pokoj podle vašich představ. Kvalitní a moderní dětský nábytek pro malé i školáky vyrábí na míru firma LAMÉ z Břeclavi.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Výroba schodiště a nábytku z masivu na míru - kvalitní výrobky za dobré ceny
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Prodej luxusního nábytku Praha - obývací pokoje, jídelny, ložnice, domácí pracovny a studentské  a dětské pokoje
Potřebujete vybavit dům novým nábytkem? My Vám rádi pomůžeme! Najdete nás v Praze 2, HOME STYLE - Hülsta & KOINOR Studio - Vinohradská 34/30.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně na míru - zaměření a grafický projekt ZDARMA.
Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně na míru - zaměření a grafický projekt ZDARMA, záruční a pozáruční servis od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku do kuchyně, ložnice i obýváku
Truhlářství Vojtěch Laube provádí zakázkovou výrobu nábytku z masivu a lamina.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Poctivé stolařství - výroba nábytku na míru z lamina i masivu
Výrobou nábytku na míru z lamina i masivu se zabývá Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, které má nadstandardně vybavenou dílnu a zhotoví Vám nábytek přesně podle Vašeho přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Mobiliář z akátového dřeva  - židle, lavičky, stoly, odpadkové koše
Akátový mobiliář do parku, naučné a turistické stezky nebo na zahrady MŠ a ZŠ dodává firma Dřevoslav. Vyrábíme židle, lavičky, stoly i odpadkové koše z akátu.
Dřevoslav s.r.o.
Zakázková výroba kvalitních vestavěných skříní na míru, šaten a dalšího nábytku
Firma Truhlářství a sklenářství Hranol se již od roku 1995 zabývá zakázkovou výrobou kvalitních vestavěných skříní, šaten a dalšího nábytku na míru z masívu i lamina.Působíme v okolí Ostravy a Frýdku.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Výroba nábytku na míru, kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, dětské pokoje
Společnost NÁBYTEK NEPOVÍM se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnic, dětských pokojů, obývacích pokojů, kanceláří a ostatní nábytek.
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Zakázkové truhlářství Dalex Trade Praha  - kompletní služby výroby nábytku
Rádi byste ve svém domě či bytě měli vyrobený přímo nový nábytek na míru? Jsme česká firma s vlastní výrobou, která Vám splní všechna Vaše přání.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Výroba kuchyní a jiného nábytku na zakázku dle Vašich požadavků Liberec
Zakázková výroba kuchyní a dalšího nábytku, výroba moderních i rustikálních kuchyní na míru do větších i zcela malých prostor - Kuchyně Chábera Liberec vyrábí na Vaše přání
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec