Spolehlivé domácí spotřebiče a bílá elektronika, ledničky, myčky nádobí, pračky, sušičky, varné a indukční desky, varné konvice, mixéry, kuchyňské roboty, kávovary, toustovače a waflovače, fény, kulmy, žehličky na vlasy, IPL a depilační přístroje, vysavače, elektrické zubní kartáčky, stolní ventilátory a přímotopy.

Plynoservis, plynové spotřebiče, kotle, sporáky, bojlery a jejich montáž, opravy a servis
Antonín Szkandera, firma z Bystřice nad Olší zabývající se kompletním servisem v oblasti plynu. Provádíme opravy, montáže a servis nejrůznějších druhů plynových spotřebičů.
Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 - Novinka - skvělý dárek k vánocům pro celou rodinu
Hledáte nápady na vánoční dárky? Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 je novinkou na trhu a tento skvělý dárek jistě potěší celou rodinu, seženete ho v prodejně ELPEN-BRAUN v Praze.
Prodej, servis elektrických spotřebičů - elektrické trouby, sporáku, ohřívače vody
Společnost ELEKTROSERVIS Zlín poskytuje servis elektrických spotřebičů, v lokalitě Zlínský kraj - opravujeme elektrické trouby, sporáky, ohřívače vody. Zabýváme se i prodejem domácích spotřebičů.
Přístroje ústní hygieny, domácí přístroje a spotřebiče značky Braun prodej Praha
Široký sortiment kvalitních přístrojů nejen ústní hygieny, ale především domácích přístrojů a spotřebičů známé značky Braun nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Automatické espresso na kapsle
Domácí espresso automat Caffitaly na kapsle s jednoduchou obsluhou
Příslušenství, náhradní díly pro centrální vysavače nakupujte v eshopu
V eshopu firmy Centrální vysavače Valčík můžete snadno nakoupit příslušenství a náhradní díly pro centrální vysavače. Osobní odběr Brno, Zlín.
Revize elektrických spotřebičů a nářadí svěřte do rukou odborníků
Odborníci z firmy JEŽEK - elektro ví jak správně postupovat při revizích elektrických spotřebičů a nářadí, proto se na nás neváhejte obrátit. Revize elektro provádíme nejen v Olomouci.
Automaty na kapsle, automaty na kávu, kávové kapsle pro kanceláře a firmy
Zajišťujeme prodej nápojových automatů na kapsle, včetně kávových kapslí a jiných kapslí pro kanceláře, firmy a jiné provozy. Firma Nápojová Ambulance JEDE
Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory
Čisté a bezprašné prostředí díky centrálnímu vysávání. Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory dodá a montuje firma Valčík Zlín.
Eshop-centrální vysavače Beam, Electrolux, Alliance, Globovac Zlínský kraj
Firma Centrální vysavače Valčík je prodejce centrálních vysavače z regionu Zlínský kraj - v eshopu vybírejte produkty zn. Beam, Electrolux, Alliance, Globovac.
Kuchyňské roboty, mixéry a šlehače - tipy na dárky Praha -  pomocníci do každé kuchyně
Kuchyně vybavená kvalitními a správnými pomocníky při vaření je polovinou úspěchu. Vyplatí se investovat do přístrojů, se kterými bude příprava jídel radostí.
Americké lednice - prostorné, velké, trendy a nejlevněji na trhu
Prostorné, trendy a nejlevněji americké lednice na trhu Vám nejen v Ostravě, ale i po celé ČR nabízí NOSRETI velkoobchod s.r.o., která se specializuje na prodej gastro zařízení nejen do domácností.
Servis plynových kotlů Dakon, Viessmann, Immergas, Ariston | Nymburk
Servis plynových kotlů značek Dakon, Viessmann, Immergas, Ariston a dalších značek. Potřebujete opravit plynový spotřebič nebo plynový kotel? Potřebujete provést revizi plynového zařízení? Pak jsme tu pro Vás. Servisní prohlídky jsou již nutností dané nařízením vlády. Chraňte, proto sebe a své zdraví včasnou kontrolou. Zajistíme servis, ...
Prodej elektrospotřebičů Plzeň
Prodej elektrospotřebičů v Plzni nabízí společnost Kremal. Navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop. Společnost nabízí i záruční a pozáruční servis vybraných značek.
Centrální vysavače pro suché, mokré vysávání v rodinných domech i halách
Vysavače pro centrální vysávání v komerčních budovách, rodinných domech i halách dodá firma Valčík - s pobočkou Zlín a Brno. Jsou vhodné pro suché i mokré vysávání.
Chladicí a mrazicí technika pro domácnosti, restaurace či prodejny
Chladicí a mrazicí techniku pro domácnosti, restaurace či prodejny naleznete u naší společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Domácí vestavěné spotřebiče Bosch, Siemens Zlín (trouby, chladničky, myčky)
Domácí vestavěné spotřebiče Bosch nebo Siemens Vám přináší firma Bosch ve Zlíně. Naše zboží je spolehlivé, kvalitní a jsou promyšlené do nejmenších detailů a svou efektivností Vám dovolují trávit volný čas tak, jak si doopravdy přejete. Trouby, chladničky i myčky - to vše najdete nejen ve zlínské prodejně, která je pro Vás otevřena každý všední ...
Servis, opravy domácích spotřebičů Bosch, Siemens, Zelmer Zlín
Servis i opravy domácích spotřebičů značky Bosch, Siemens nebo Zelmer realizuje společnost BOSCH SERVIS CENTRUM Zlín. Domácí spotřebiče využíváme dnes a denně a jejich funkčnost je pro každého z nás velmi důležitá a právě proto jsme zde pro Vás. Přístroje u nás opravují vždy pouze kvalitně vyškolení zaměstnanci a tyto opravy jsou vždy ...
Opravy plynových spotřebičů Praha – celoroční pohotovostní servis
Opravujeme plynové spotřebiče v našem celoročním pohotovostním servisu v Praze. Postaráme se o Váš poškozený plynový kotel, ohřívač, zásobník TUV a waw topidla po celý rok, o víkendech i svátcích. Jsme Vám k ruce dnem i nocí. Pokud náš technik závadu okamžitě na místě neopraví nebo kotel alespoň částečně nezprovozní, další výjezd k celkové ...
Prodej velkoplošných reklamních LED obrazovek Olomouc
Společnost GOLD OFFICE s.r.o. je oficiální autorizovaný prodejce velkoplošných LED obrazovek. Aktivně se podílejí na vývoji i výrobě těchto desek. Velkoplošné LED obrazovky různých tvarů mohou být použity jako reklamní obrazovky, sportovní či informační obrazovky i jako reklamní poutače na budovy apod. Naše nabídka: - prodej velkoplošných ...
BOSCH servis centrum Zlín
Náš kvalifikovaný specializovaný personál opraví Vaše nářadí i domácí spotřebiče v servisním centru Bosch ve Zlíně bezpečně, rychle a spolehlivě. Během pouhých pár dnů obdržíte své nářadí/spotřebič zpět v bezvadném stavu. Po každé opravě se provádí bezpečnostní kontrola. Nářadí k nám můžete buďto přinést sami, nebo jej zaslat, u velkých domácích ...
Servis plynových spotřebičů Mora, Karma | Nymburk, Kolín, Poděbrady
Firma Rely-SH s.r.o. zajišťuje záruční i pozáruční servis plynových spotřebičů Mora, Karma a dalších značek a plynových kotlů. Naše působnost je v okolí Nymburka, Kolína, Poděbrad a dalších měst. V praxi to znamená, že po dokončení instalace spotřebič uvedeme odborně do provozu a následně se o toto zařízení můžeme starat v rámci platných ...
Čistička vzduchu pro domácnost Praha – H3500 TRIO Family
Čistička vzduchu TRIO Family ošetří vzduch v domácnosti za minimální dobu. Přístroj TRIO Family je určen do menších prostorů, jako jsou místnosti v bytě či domě nebo kanceláře. Díky naší ozonové čističce se zbavíte jakéhokoliv nepříjemného pachu, bakterií, virů i plísní. Zařízení TRIO Family působí i ve stěnách, čalounění, kobercích či ...
Opravy domácích spotřebičů
Potřebujete opravit kávovar, rychlovarnou konvici, kuchyňského robota? Nebo pračku, myčku, ledničku? U nás umíme všechno! Poskytujeme záruční i pozáruční servis mnoha značek na trhu.