Spolehlivé domácí spotřebiče a bílá elektronika, ledničky, myčky nádobí, pračky, sušičky, varné a indukční desky, varné konvice, mixéry, kuchyňské roboty, kávovary, toustovače a waflovače, fény, kulmy, žehličky na vlasy, IPL a depilační přístroje, vysavače, elektrické zubní kartáčky, stolní ventilátory a přímotopy.

Centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus - ideální pro úklid menších a středních domů
Pro úklid menší nebo středních domů je ideálním pomocníkem centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus, který si jednoduše zakoupíte v e-shopu firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Zastřihovače vlasů a vousů Braun – skvělý vánoční dárek pro muže
Sháníte vánoční dárek pro Vašeho muže, tatínka či dědečka? Jste už unaveni veškerými pokusy, které stejně ztroskotají a nepadnou na úrodnou půdu.
Ruční šlehač, ponorný mixer nebo kuchyňský robot  - ideální dárek pro hospodyňku, babičku či maminku
Lámete si hlavu s dárky k Vánocům? Nevíte co mamince, babičce či přítelkyni? Co takhle koupit pomocníka do kuchyně!
Kávové kaple, kávové automaty na kapsle, káva cremoso, intenso, prezioso
Prodáváme nápojové automaty včetně kávových kapslí, najdete u nás druhy kávových jako cremoso, intenso, prezioso, káva bez kofeinu a jiné druhy.
Centrální vysavače Beam Alliance pro byty a rodinné domy Olomouc
Chcete-li si pořídit centrální vysavač, který bude především určen pro byty a rodinné domy, tak se zaměřte na Centrální vysavače Beam Alliance od firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Chladící technika - opravy, záruční, pozáruční servis ledniček, mrazniček
Specialistou na opravy a záruční i pozáruční servis ledniček, mrazniček a chladící techniky je firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. z Brna.
Autorizovaný servis mrazniček, chladniček, bílé techniky - kvalitní servisní služby
O kvalitní servis mrazniček, chladniček a bílé techniky se vám postará autorizovaný servis firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Autorizovaný servis domácích spotřebičů - záruční i pozáruční servis
Chladservis VaRa, spol. s r.o. je autorizovaný servis domácích spotřebičů - zajistí vám záruční i pozáruční servis speciálně vyškolenými techniky.
Oprava, servis, prodej, myček, praček, domácích spotřebičů, náhradní díly
Opravy, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů známých značek myček, praček, chladniček provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Myčky, pračky a sušičky prádla značky MIELE z Uničova
Domácí spotřebiče a elektronika značky MIELE, myčky nádobí, pračky a sušičky prádla vyrábí společnost Miele technika s.r.o. v závodě v Uničově.
Miele technika s.r.o.
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů - kvalitní služby za rozumnou cenu
Kvalitní servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů za rozumnou cenu vám v Brně a okolí zajistí firma Chladservis VaRa, spol. s r.o.
Designové anglické sporáky - jiskrou vaší luxusní kuchyně
Firma Roháč & Fejta z Brna vyrábí interiérový nábytek na zakázku a dodává luxusní designové sporáky včetně příslušenství jako jsou digestoře a ochranné desky.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Anglické kombinované sporáky se samostatným grilem - pro náročné kuchaře
O dodávku a montáž anglických kombinovaných sporáků se postará firma Roháč&Fejta z Brna. Sporáky jsou vhodné pro náročné kuchaře, kteří ocení dvě programovatelné trouby se samostatným grilem.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Nápojové občerstvení na míru po celém území České republiky ve stejné kvalitě
Zajišťujeme nápojové občerstvení nejen ve firmách, ale i v domácnostech, hotelích a restauracích - Nápojová Ambulance JEDE Pardubice
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.
Rychlý a spolehlivý záruční i pozáruční servis praček
Provádíme kvalitní záruční i pozáruční servis praček a dalšího spotřebního zboží z naší nabídky, servis praček uvedených značek na našich stránkách - M+M servis pračky s.r.o. Liberec
Domácí spotřebiče TEKA už i ve Zlíně se slevou až 50% - multifunkční trouby, myčky, pračky, kávovary...
Firma SEA Zlín má pro Vás novinku v podobě domácích spotřebičů značky TEKA! Přijďte si i vy pro kvalitní domácí spotřebiče se slevou až 50%. Můžete si vybrat kávovary, trouby, myčky, pračky a další.
Prodej a náhradní díly na pračky, sporáky, myčky-bílá technika
U firmy Duo servis elektro Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, sporáky, myčky i další spotřebiče. Zabýváme se i prodejem bílé techniky různých značek. Dodáváme i na Vsetín.
Varné desky, náhradní díly na pračky, myčky-eshop, prodejna
U firmy Duo servis elektro Otrokovice-okres Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, myčky, sporáky a nové vestavěné, volně stojící spotřebiče i varné desky. Provozujeme eshop.