Stavební chemie je nepostradatelnou součástí každé stavby, opravy či rekonstrukce a profesionální výrobci a prodejci nabízejí široký sortiment v této oblasti jako malty, stěrky a zálivky, stavební lepidla, tmely, spárovací hmoty, primery, ochranné nátěry, impregnace, podlahové nátěry, spoje a dilatace, barvy, laky, ředidla a mnoho dalších produktů.

Výroba průmyslových lepidel - lepidla pro výrobu a opravu obuvi, galanterní a čalounickou výrobu
Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobce průmyslových lepidel - jedná se o lepidla pro výrobu a opravu obuvi, galanterní a čalounickou výrobu a také lepidla pro automotive a stavebnictví.
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Aplikace litých směsí CEMEX – pro podlahy a ploché střechy
Široké uplatnění při aplikaci litých podlah a plochých střech naleznou lité směsi CEMEX, které společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. dopravuje na místo ve speciálních autodomíchávačích.
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Kvalitní fasádní nátěry a omítky s garancí nejnižší ceny
Pokud sháníte fasádní omítky značky Weber Terranova, navštivte Míchací centrum stavební společnosti OSP spol. s.r.o. sídlící v Moravským Krumlově.
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Termoizolační nátěry AERO-THERM pro snížení energetické náročnosti budov a strojů
Zlepšení tepelné pohody pomocí kvalitních stěrek a termoizolačních nátěrů Vám zajistí společnost THERMO INDUSTRY, a.s. z České Skalice. Zabráníme úniku tepla a zbavíme Vás chladných zdí a plísní.
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Výroba a prodej speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb Most
Výrobou, prodejem a neustálým vylepšováním speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb se zabývá společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. sídlící v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Materiály pro sanaci železobetonu a betonu, sanační malty výroba Praha
Čeká Vás sanace vlhkého zdiva nebo oprava namáhaných vodorovných ploch betonu? Široký sortiment materiálů pro sanaci železobetonu, betonu a sanační malty vyrábí a prodává firma BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Samonivelační poklopy
Samonivelační poklopy kanalizací s dlouhou životností a hlavně bez nutnosti pozdějšího vyrovnávání do nivelity i ve velké zátěži frekventovaných vozovek nabízí společnost POKLOPSYSTEM s. r. o.
Podlahový showroom, vzorkovna podlah, Praha 6 -  otevřeno i v sobotu
Otevírací doba v sobotu So: 8:00 - 12:00. - Podlahový showroom, vzorkovna podlah, Praha 6 - Bělohorská 251/147,169 00
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Univerzální montážní lepidlo UZIN FONDUR HighTack - ideální způsob lepení  - Novinka
Vyzkoušejte nové univerzální montážní lepidlo UZIN FONDUR HighTack, které lze použít k lepení soklových lišt, kolejniček, profilů apod. na stěny i stropy. www.uzin.cz
Mimořádná akce na flexibilní lepidla na obklady - CODEX - neřešte cenu, řešte lepidlo!
Jedna cena, jeden drink – v měsíci září 2017 nabízíme mimořádnou akci na prodej flexibilních lepidel na obklady - značky Codex.
Codex -  prodej výrobků a systémů pro profesionální pokládku dlažeb a obkladů - letní akce
Společnost codex při prodeji svých produktů nabízí perfektní kvalitu svých výrobků, ale i optimální podporu při řešení konkrétních problémů v praxi.
Uzin Bonutz akce pokračuje 1. 6. do 31. 7. 2017 -  prodej palet stěrkovací hmoty UZIN
V termínu od 1. června do 31. července 2017, získáte ke každé zakoupené ucelené paletě stěrkovací hmoty UZIN příslušný počet poukázek BONUTZ.
Chemické kotvení nebo kotevní technika - profesionální nářadí nakupujte přes e-shop
Chemické kotvení, hmoždinky plastové, kovové, rámové, talířové a další kotevní techniku nabízí ve svém e-shopu firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.. Profesionální ruční nářadí a příslušenství.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Speciální lepidla na parkety prodej Praha -  udrží všechny druhy parket na svém místě
Příznivá cena, přírodní vzhled a také velká variabilita jsou jen některé důvody, proč jsou parkety stále velmi oblíbené.
Produkty na lepení parket a PVC podlahovin - akce - 10% extra porce lepidel navíc
V období od 3. dubna do 31. června 2017 můžete využít mimořádné nabídky přeplňovaného balení parketového lepidla UZIN MK 200 a univerzálního lepidla UZIN KE 2000 S na PVC a textilní krytiny.
Výroba betonových hydroizolačních hmot Praha - Monocrete Monomix XP + Monocrete XP rapid
Výrobní program firmy Betosan v Praze zahrnuje výrobu hydroizolačních prefabrikovaných směsí jako náhrady konstrukčního vodotěsného betonu.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Podlahové systémy Praha – mějte pevnou půdu pod nohama
Stavební chemií se zabývá firma Betosan, která je odborníkem i na podlahové systémy. Ve své nabídce mají mnoho materiálů, z kterých se vyrábí podlahy do průmyslových objektů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Stavební chemie, pěny, tmely a hydroizolace pro profesionály i kutily
PU pěny, tmely, lepidla, zateplovací systémy, hydroizolace a další stavební chemii dováží a distribuuje společnost Selena Bohemia s.r.o. sídlící v Bohušovicích nad Ohří. Zastoupení Tytan Professional.
Prodej a výroba přísad do betonu, speciální maltoviny Praha - přísady, které vám ulehčí práci
Společnost BETOSAN s.r.o se zabývá výrobou a prodejem přísad do betonu a speciálních maltovin.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Hydroizolační hmoty prodej Praha - pro každý objekt i stavbu
Hydroizolace neboli izolace proti vodě je nesporně velmi důležitou součástí staveb. Na hydroizolační hmoty je potřeba myslet a zajistit jejich kvalitní provedení.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha