Spojovací materiál slouží ke spojování dvou či více dílů ve strojních a jiných součástech. Široký sortiment nabízí kvalitní spojovací materiály jako šrouby, podložky, vruty, spojky, spony, pásy, třmeny, pojistné kroužky, kolíky, čepy, závlačky, pera, závitové tyče, matice, hmoždinky, pružiny, kotvy, silentbloky, hřebíky a další.

Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Železářství, prodej spojovacího a železářského materiálu, zahradnických potřeb pro řemeslníky i domácí kutily
Kvalitní železářské nářadí i materiál Vám zajistí společnost Železářství S.O.S., instalatérské práce Zdeněk Dvořák z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Vyberte si z bohatého sortimentu železářského zboží.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Kotevní technika - mechanické a chemické kotvy
Nabízíme spolehlivý prodej osvědčené kotevní techniky, nakupujte kotevní materiál za rozumnou cenu - Kotevní materiál firma Šrouby Klocová Kolín
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Prodej kotevního a spojovacího materiálu
Náš obchod nabízí to nejlepší ze spojovacího a kotevního materiálu pro řemeslníky nebo domácí kutily - Šrouby Klocová Kolín, Kutná Hora
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Sleva výhodná akce aku šroubovák Metabo pover grip 4,8V
Máme pro vás připraven výhodný prodej ručního nářadí, sleva aku šroubovák Metabo pover grip 4,8V v úložném kufříku - CRATER HK s.r.o. Hradec Králové
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Kotevní, nýtovací technika, spojovací materiály, brusivo-velkoobchod
Spojovací materiály, kotevní a nýtovací techniku můžete nakoupit u firmy JSP Šrouby Kroměříž za výhodné ceny velkoobchodu.
Spojovací materiál a kotevní technika-velké skladové zásoby
Pro klientelu z regionu Kroměříž a Zlín má firma JSP Šrouby široký sortiment spojovacího materiálu a kotevní techniky. Udržujeme velké skladové zásoby.
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Specialista na spojovací materiál Příbram
Specialista na spojovací materiál, prodejna pana Radka Kubery Vespos v Příbrami, nabízí stavebním podnikům, kutilům i řemeslníkům široký sortiment šroubů, matic, podložek a mnoho dalšího.
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Závitová technologie, vysokopevnostní závity pro strojírenství, automobilový průmysl
Společnost ARSY line, s.r.o. distribuuje a prodává závitovou technologii vysoké pevnosti. Závitové vložky dodáváme do strojírenství, automobilového i leteckého průmyslu.
Kvalitní spojka L kolínko s vnitřním závitem
Nabízíme rozmanitý sortiment spojek a rychlospojek různých průměrů, tvarů a závitů - KONEKT-HADICE s.r.o. Pardubice
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Pergoly a ploty nyní postavíte i bez betonových základů. Využijte zemní vruty!
Odrazuje Vás od stavby plotu či pergoly kopání betonových základů? S využitím zemních vrutů ze specializovaného maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav již není kopání a betonování nutné.
Kování, kotvy na dřevěné a kamenné konstrukce, výroba a vývoj
Kování na dřevěné konstrukce, kotvy na kamenné konstrukce, spojovací materiál výrobu a vývoj pro Vás zajistí společnost BOVA Březnice spol. s r.o., sídlící ve Středočeském kraji.
Nerezový spojovací materiál - šrouby a matice Pardubice
Nerezový spojovací materiál pro svou kvalitu nemůže chybět v žádné dílně
Kotevní a spojovací materiál prodej Litoměřice – kvalitní a certifikované
Hledáte spolehlivého dodavatele kotevní a spojovací techniky jako jsou šrouby nebo produkty určení k chemickému kotvení? Kontaktujte firmu PetroBolt s.r.o. z Litoměřic, která toto vše prodává.
Chemické kotvení nebo kotevní technika - profesionální nářadí nakupujte přes e-shop
Chemické kotvení, hmoždinky plastové, kovové, rámové, talířové a další kotevní techniku nabízí ve svém e-shopu firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.. Profesionální ruční nářadí a příslušenství.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba pneumatického a hydraulického šroubení Plzeň -  další hydraulické a pneumatické prvky
Výrobou a prodejem hydraulického šroubení k hydraulickým a průmyslovým hadicím se zabývá česká společnost Karel Adrián – HADICEADRI v Plzni.