Spojovací materiál slouží ke spojování dvou či více dílů ve strojních a jiných součástech. Široký sortiment nabízí kvalitní spojovací materiály jako šrouby, podložky, vruty, spojky, spony, pásy, třmeny, pojistné kroužky, kolíky, čepy, závlačky, pera, závitové tyče, matice, hmoždinky, pružiny, kotvy, silentbloky, hřebíky a další.

Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Kotvící technika pro ploché střechy Hradec Králové
Nabízíme kvalitní upevňovací materiály pro kompletní práci na plochých střechách, technické poradenství či kotevní plány.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Prodej spojovacího materiálu kutilům a drobným živnostníkům
Zabýváme se prodejem osvědčeného kotevního a spojovacího materiálu, široký výběr šrouby, matice nebo drobné nářadí - Šrouby Klocová Kolín prodej spojovacích materiálů
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky - pro stavební firmy i domácí kutily
Specializovaná prodejna ve Slušovicích u Zlína, obchod Zimmermann prodává spojovací materiál a kotevní techniku pro stavební firmy i domácí kutily. Máme spojovací materiál od A do Z.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Spojovací materiál, velkoobchod i maloobchod, prodej, výroba
Kompletní sortiment spojovacího materiálu, výroba z materiálu nerez, oceli či mosazi, velkoobchod i maloobchodní prodej realizuje ŠKARYD DŘEVOKOV s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Šroubárna, výroba šroubů, matic, kolíků, závitových tyčí a čepů
Šroubárna ŠROUBY Krupka s.r.o., okres Teplice se zaměřuje na výrobu spojovacího materiálu, šroubů, matic, kolíků, podložek, závitových tyčí, čepů a ocelových dílů pro průmyslová odvětví.
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.
Palcové, DIN, ANSI metrické a JIS pojistné kroužky, konstantní průřezové kroužky a vlnkové pružiny
Kompletní řadu pojistných kroužků a vlnovkových pružin naleznete u společnosti Rotor Clip s.r.o. z Budyně nad Ohří. Kvalitní produkty s širokým výběrem kritických velikostí a typů.
Prodej spojovacích materiálů - šrouby, matice, vruty, hmoždinky
Prodejna spojovacích materiálů HPmetal Zlín má dostatek zboží skladem - za příznivé ceny zde nakoupíte šrouby, matice, vruty a další spojovací materiál. Zákazníky máme převážně z regionu Zlínský kraj.
Kotevní a upevňovací technika Hradec Králové - nejlepší kotvení plochých střech
Nabízíme široký sortiment kotevního materiálu, prodej certifikované kotevní a upevňovací techniky - Milan Lichtenberg - Kotevní a upevňovací technika Hradec Králové
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.