Zdraví domov zajistí dvouvrstvé a třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro podlahové topení různé šíře prken i povrchové úpravy a vzoru dřeva s rychlou pokládkou a snadnou údržbou pomocí olejů a přípravků určených k ošetření dřevěných podlah. Odborná renovace a broušení prodlouží dřevěným podlahám jejich životnost.

Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.
Prodej a odborné položení plovoucích podlah, vinylu i PVC
Odborné položení plovoucích podlah, PVC a vinylu, prodej podlahových krytin zajistí v oblasti Brna a Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Nově otevřená prodejna podlah v Kolíně  - firma STRNAD podlahy, dveře s.r.o.
Koberce, podlahy, interiérové dveře v Kolíně – ve Štítarech nedaleko Kauflandu výhodně nakoupíte vše pro váš dům či byt.
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, pokládka, montáž, prodej
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, podlahová prkna, masivní kazety, mozaika a jiné podlahy Vám prodá, položí či renovuje firma VK Parket - Karel Janovský sídlící v Praze 8.
Podlahy ze širokých prken výroba Praha -  české podlahy s doživotní zárukou
Specializací naší firmy je výroba české podlahy ze širokých prken - selská prkna, z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m, dále pak podlahy mozaikové, špalíkové a selské.
Prodej podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy | Lanškroun
Prodej podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy v Lanškrouně. Jste-li z Lanškrouna nebo okolí zastavte se u nás, vybrat si, co se Vám líbí. Potřebujete novou podlahu a rozhodujete se, jaká podlahová krytiny je pro Vás nejlepší? Ozvěte se nám, rádi Vám pomůžeme. Naleznete u nás široký sortiment podlahových krytin. Dodávku ...
Laminátové plovoucí podlahy, vhodné pro alergiky, pokládka, prodej
Zajišťujeme prodej a pokládku laminátových plovoucích podlah, které jsou vhodné i pro alergiky.
Vinylové podlahy jsou pro podlahové topení ideální – Pardubice
Nabízíme vinylové podlahy společnosti STRNAD Rohovládova Bělá (okres Pardubice), stačí si vybrat z naší široké nabídky.
Renovace, broušení, lakování dřevěných parket, podlahářství, dřevěná kvalitní podlaha
Naše podlahářství Josef Kyselo sídlící v Jičíně Vám zajistí profesionální renovaci Vašich dřevěných podlah dle Vašeho přání.
Podlahy a podlahářské práce od návrhu až po realizaci – Lanškroun
Plánujete pro váš dům či firmu novou podlahu? Ve firmě Podlahy Turek vám nabízíme kompletní servis podlahářství od výběru podlahového materiálu až po vyměření a pokládku. U nás si vyberete ze široké škály podlahových materiálů různých typů i cenových kategorií: - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - kožené plovoucí ...
Dřevěné, vinylové podlahy či marmoleum? (Mladá Boleslav)
Pomůžeme vám vyřešit jakýkoliv váš požadavek na novou podlahovou krytinu. Jelikož víme co prodáváme, tak pro nás to bude hračka.
Prodej podlah, vzorková prodejna podlahových krytin,  podlahové centrum Znojmo
Největší výběr podlah, vzorková prodejna podlahových krytin, podlahové centrum s širokým sortimentem podlah nabízí firma K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Prodej a montáž terasových dílců z vysoce kvalitního WPC Znojmo
Prodej, dodávku, montáž, pokládku terasových dílců z vysoce kvalitního WPC s dutým nebo plným profilem, zajišťuje kvalitní firma K-Produkt, s.r.o., sídlící ve Znojmě.
Terasy z exotického dřeva, dřevoplastové WPC terasy, Praha
Terasy z exotického dřeva jsou krásným a zároveň praktickým řešením. BOMA PARKET s.r.o. z Prahy má pro vás jejich široký výběr od prověřených dodavatelů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.
Marmoleum Click - přírodní plovoucí podlaha vhodná nejen pro alergiky
Přírodní plovoucí podlaha Marmoleum Click, kterou nabízí vzorkovny společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4, 10 a 5, je ideální volbou nejen pro alergiky a astmatiky.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
PVC podlahy s dekorem dřeva i dlažby - velkoobchod Praha
PVC podlahy patří stále mezi velmi oblíbené typy podlah. Díky technologickému pokroku a množství designů se dnes PVC podlaha bez problémů hodí i do moderně či luxusně vypadajících interiérů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Výroba včetně pokládky prkenné podlahy, repase montáž kazetové parkety Praha
Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m.
Montáže, pokládka podlahových krytin, vinylové, dřevěné, podlahy, lino, marmoleum
Zabýváme se prodejem, montážemi a pokládkou různých podlahových krytin, jako jsou například marmoleum, linoleum, vinylové, dřevěné podlahy, koberce a další.
Korkové podlahy jsou odolné a skvěle vypadají
Korkové podlahy vám nabízíme ve společnosti ZZ podlahy Trutnov, a to hned v několika provedeních!
Dřevěné a plovoucí podlahy, pokládka podlah, kvalitní práce Moravský Krumlov!
Pokládka podlah, dodávka dřevěné a plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy, realizace, montáž to vše provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, v oblasti Znojma a Moravského Krumlova.
Masivní podlahy severský smrk | Hradec Králové, Náchod, Trutnov
Nakupte dřevěné podlahy ze severského smrku i na našem eshopu a mějte tak krásnou masivní podlahu ze severského smrku. Jste-li přímo z Hradce Králové, Náchoda či Trutnova nebo odkudkoliv jinud, neváhejte se u nás zastavit v Borohrádku, kde sídlíme. Masivní podlaha, systém pero, drážka i mikrofáska po celém obvodu prkna. Tmeleno a jemně ...
Prodej podlahových a soklových lišt, zakončení pokládky podlahy
Prodej, dodávka kvalitních podlahových lišt, soklové lišty, zakončení pokládky podlahových krytin, podlah zakoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., působící ve Znojmě.