Zdraví domov zajistí dvouvrstvé a třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro podlahové topení různé šíře prken i povrchové úpravy a vzoru dřeva s rychlou pokládkou a snadnou údržbou pomocí olejů a přípravků určených k ošetření dřevěných podlah. Odborná renovace a broušení prodlouží dřevěným podlahám jejich životnost.

Dřevěné třívrstvé podlahy BOEN, ESCO, Kährs - vzorkovny BOMA PARKET
Kvalitní třívrstvé podlahy ze dřeva BOEN, ESCO, Kährs, díky které se povrch lépe čistí a zabraňuje vnikání špíny a vlhka dodává společnost BOMA PARKET s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Venkovní terasové podlahy EasyDeck odolají všem nepříznivým vlivům
Podlahy na venkovní terasy, které odolají všem nepříznivým vlivům, to jsou německá terasová prkna EasyDeck, která můžete zakoupit u ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Podlahová prkna svým vzhledem nikdy nezklamou - reprezentativní vzhled pro Váš domov
Uvažujete, jakou podlahu vybrat? Chcete-li, aby působila stylově, doporučujeme uvažovat o podlahových prknech, které svým vzhledem nikdy nezklamou. Vyvolají vždy příjemnou atmosféru.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Podlaha Rigid a Metropolitan – odolnější, stálejší a ještě lepší než běžná vinylová podlaha
Vybíráte podlahovou krytinu do bytu nebo komerčních prostor? Podlaha Rigid nebo Metropolitan od BOMA Parket z Prahy je odolnější, stabilnější a ještě lepší než běžné vinylové podlahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Plovoucí podlahy - dřevěné, laminátové, vinyl click
Plovoucím způsobem je možné položit laminátové, vinylové podlahy i dřevěné vícevrstvé podlahy. Jejich široký výběr i odbornou pokládku najdete v show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dřevoplastové terasové WPC prkno s dřevodekorem v různých odstínech
Bezúdržbová, odolná a stálobarevná dřevoplastová terasová prkna WPC s přirozeným vzhledem dřeva objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Podlahářské práce, realizace podlah, prodej podlahových krytin, renovace podlah
Prodejem a pokládkou podlah se zabývá společnost Podlahy Řeháček. Nabízíme kompletní podlahářské práce.
Rigid podlaha - zlatá střední cesta mezi laminátem a vinylem
Váháte při výběru podlahy laminátem a vinylem? Zlatou střední cestou jsou odolné a stabilní podlahy RIGID, které najdete u firmy BOMA PARKET s.r.o. Praha.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, podlahová prkna, Praha
Společnost BOMA PARKET s.r.o. je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Masivní dřevěné podlahy, plovoucí podlahy neb podlahy pro terasy od Podlahy Bertl
Podlahy Bertl z Mostu jsou odborníci na pokládku nových podlah od masivních podlah až po koberce nebo podlahy na terasy, ale postarají se i o renovace starých podlah.
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Dodání a pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů a lišt
Společnost OSWALD PARKET spol. s r.o. se sídlem v obci Opočno zabývá komplexním dodáním, pokládkou (dřevěné, vinylové, parketové a plovoucí) a také výrobou a montáží vinylových schodů a lišt.
Prodej, realizace a rekonstrukce podlah – odborníci v oboru podlahářství
Realizace a pokládky podlahové krytiny, renovace a opravy podlah v Praze a jejím okolí provádí Karel Janovský s jeho společností VK Parket.
Pokládání a renovace parket a plovoucích podlah Praha, vysokotlaké čištění pískováním
Naše firma Vám nabízí dodávky a montáže klasických dřevěných parket, vlysů, dodávky a montáže plovoucích dřevěných a laminátových podlah, kompletní repase podlah a opravy.
Dřevěné podlahy na klíč Pardubice, podlahy, lina, koberce, renovace podlah, obklady stěn a schodišť
Naše firma z Pardubic provádí veškeré truhlářské a podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, parkety, lité podlahy, koberce, PVC, lina, obklady stěn, renovace podlah.