Plastová okna a dveře patří k nejprodávanějším typům a jsou oblíbené nejen díky příznivé ceně, ale také díky jejich designu, bezúdržbovosti, izolačním a tepelným vlastnostem, různým možnostem provedení. Plastová okna a dveře získáte včetně odborné montáže a dalšího servisu a součástí jsou i parapety, ochranné sítě a stínící technika.

Bezbariérové zdvižně posuvné dveře - HS portál, pro propojení interiéru s exteriérem
Pro moderní propojení interiéru s exteriérem můžete zvolit bezbariérové zdvižně posuvné dveře (HS portál) díky společnosti Slovaktual Zlín, která zajišťuje jejich prodej a montáž ve Zlínském kraji.
Špičková regulace vlhkosti pomocí připojovací spáry
Stop kondenzaci oken, dveří nebo panelů – připojovací spára je velice účinný pomocník při regulaci vlhka - K plasty s.r.o. Nové Město nad Metují
Kvalitní zaměření a montáž střešních oken v půdních prostorech a podkroví
Střešní okna Vám pomohou proměnit Váš půdní prostor na krásné bydlení. Zaručují komfortní a bezpečné užívání podkroví a dokáží ho změnit na plně funkční pracovní či odpočinkové prostory.
Ing. Petr Kazický Intezo
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Výměna vchodových dveří u rodinných domů OKAL - s dveřmi SULKO bude váš dům bezpečnější
Zajistěte si váš rodinný dům OKAL a udělejte ho bezpečnější díky výměně starých vchodových dveří za nová. RD KOMEX Jeseník, vám zajistí moderní a kvalitní plastové nebo dřevěné dveře značky SULKO.
RD KOMEX s.r.o.
Fišer Interiéry Louny, realizace podlah, dveří, oken, schodišť, vestavěných skříní, žaluzie
Fišer Interiéry Louny, zabýváme se prodejem, montáží a servisem podlah, dveří, schodů, plastových oken a žaluzií.
Dodávky plastových oken Karlovy Vary, certifikované sklo s vysokou těsností a pevností
Vysoká kvalita je u nás tradice. Dodávkou a montáží plastových oken se zabýváme již řadu let. Během té doby jsme značkové profily vyzkoušely už ve stovkách domech.
Okna a dveře pro vaše domovy
Moderní plastová okna a dveře na zakázku, okna a dveře pro nové domy i rekonstrukce, individuální výběr dekorů, materiálů a skel, profesionální přístup a montáž s finálními zednickými úpravami.
Výroba kvalitních plastových, hliníkových oken dveří Uherský Brod
Kvalitní plastová okna a plastové dveře Vám sníží náklady na vytápění. Pořiďte si je od českého výrobce oken a dveří firmy MONTPLAST Uherský Brod. Výroba plastových a hliníkových oken i dveří v naší firmě probíhá již téměř dvacet let! Naše výrobky mají dlouhou životnost a vysokou kvalitu. Výroba z kvalitního německého profilu firmy GEALAN ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Černobílá elegance - nakonfigurujte si své vlastní vchodové dveře
Černobílá elegance, nová kampaň PERITA, Vám chce předvést módní a nadčasové řešení vchodových dveří - kombinaci bílých dveří a černých doplňků. Nakonfigurujte si dveře na webu firmy PERITO.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Vstupní dveře s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi i pro pasivní domy
Ideálními vstupními dveřmi pro váš pasivní dům, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, jsou vchodové dveře s plastovou nebo hliníkovou dveřní výplní od firmy Perito.
Největší výběr venkovních, vnitřních dveří - prodej, montáže včetně zárubní
Společnost BRITRA ZLÍN, s.r.o. Otrokovice má největší výběr venkovních, vnitřních dveří v regionu Zlín. Na prodej různé materiály i dezény. Zajistíme zaměření i montáže.
Plastové dveře z profilového systému Prestige - výroba, prodej
Plastové dveře jsou důležitou součástí domu i bytu. Firma Pavel Knězek se zaměřuje na výrobu a prodej plastových dveří z profilového systému Prestige. Realizace zajistíme v Kopřivnici i Rožnově.
Pavel Knězek, s.r.o.
Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Plastová okna s vynikajícími izolačními vlastnostmi České Budějovice, vynikající stabilita a těsnost
zaměřujeme se na prodej, montáž a servis plastových oken. Spolupracujeme s rakouským koncernem INTERNORM a některá vybraná plastová okna jsou zařazena do programu Zelená úsporám.
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla pro mobilní zasklení lodžií
Zajišťujeme zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů, a výklenků domů.
Výroba, montáž plastové okna, dveře, zimní zahrady Rožnov, Valašské Meziříčí
Výrobu a montáž plastových oken, dveří a zimních zahrad zajišťuje v okolí Rožnova a Valašského Meziříčí firma Pavel Knězek.
Pavel Knězek, s.r.o.
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Plastová okna, servis plastových oken - kompletní služby pro správné fungování
Plastová okna vyrábí společnost Eko-Okna, která se specializuje také na servis plastových oken a kompletní služby pro jejich správné fungování. Působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Eforte
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Inoutic Eforte od firmy Pavel Knězek, s.r.o. - přijedeme za vámi do Frenštátu, Nového Jičína, Kopřivnice, Oder i Frýdku.
Pavel Knězek, s.r.o.
Obytné zimní zahrady v pohodlí vašeho domova
Dodáváme kvalitní a moderní zimní zahrady s dlouhou životností a prvotřídním designem, který nadchne svým provedením každého - K plasty s.r.o. Nové Město nad Metují
Výroba a montáž plastových vchodových dveří s vysokou kvalitou a funkčností - Profilový systém Prestige
Firma Pavel Knězek, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž plastových vchodových dveří z profilového systému Inoutic Prestige, který zajistí vysokou kvalitu a funkčnost.
Pavel Knězek, s.r.o.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.