Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Důkladné čištění a údržba topných systémů
Provádíme precizní čištění a údržbu topných systémů a těles za pomocí technologie Rothenberger ROPULS - Pavel Reichl – Voda topení plyn Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Rozvody potrubí pro rozvod tepla a chlazení – montáž, demontáž, opravy
Technologické celky pro rozvod topení a chlazení instaluje firma Dolmont Energo. Zajistíme montáž, demontáž i opravy rozvodů tepla a chlazení.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Trubkové plynové infrazářiče Reznor - nejlevnější řešení vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště doporučuje jako nejlevnější řešení vytápění hal trubkové plynové infrazářiče Reznor.
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Potrubní součásti – ploché a otačivé příruby
O výrobu a dodávku potrubních součástí, jako jsou ploché a točivé příruby podle různých typů výrobních norem nebo atypických typů se postará firma AR Brno z Miroslavi.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Přivařovací a točivé příruby pro spojení armatur
Závitové, zaslepovací, točivé, krkové a ploché přivařovací příruby z kvalitních materiálů vyrábí česká společnost AR Brno, spol. s.r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Kotle Galan pro rodinné domky Brno, vhodné řešení vytápění pro jakýkoliv objekt
Firma SONEA s.r.o. z Brna nabízí vhodná řešení vytápění pro jakýkoliv objekt, kotle Galan pro rodinné domky.
Elektrické konvektory, sálavé panely, topné kabely
Firma SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek se zaměřuje na vytápěcí systémy. Ve svém sortimentu nabízí elektrické konvektory, sálavé panely i topné kabely.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výroba přírub, potrubních součástí T, Y kusy, tvarovek  T-kus
Záslepky potrubí, svařované tvarovky, příruby, potrubní součásti, T kusy, Y kusy, krkové, závitové, točivé i ploché příruby zajistí firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Infrazářiče Frico pro restaurace, terasy, zahrádky - užijte si tepelnou pohodu i v zimě
Firma SEFEN z Frýdku-Místku vám na zahrádkách, terase a restauraci díky infrazářičům Frico poskytne pohodlí a teplo i v chladném období. Zajistíme dodávku a instalaci v celém Moravskoslezském kraji.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Montáže, servis tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda - nejúspornější tepelná čerpadla
Společnost VOTONA s.r.o. se zabývá montáží, servisem tepelných čerpadel, dodává tepelná čerpadla vzduch-voda a země-voda zn. Alpha innotec. Působí v lokalitě Hodonín, Uherské Hradiště.
Příruby, výroba přírub, potrubní součásti, díly, prodej, dodávka, výroba
Příruby a potrubní součásti převážně pro energetiku, vodohospodářství, chemický průmysl, plynárenství, jadernou energetiku, vyrábí a dodává firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Elektrické sálavé panely z dekorativního kamene – KOPŘIVA PRAHA s.r.o.
Rozhodli jste se esteticky povznést interiér vašeho bytu nebo domu? Zbavte se okoukaných topných těles a pořiďte si sálavé panely z přírodního kamene.
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Potrubní rozvody technických plynů Opatovice nad Labem, rozvody pro průmysl, laboratoře
Zajišťujeme rozvody technických plynů, zejména rozvody pro vodík, helium, dusík, kyslík, argon, oxid uhličitý, acetylen, etylen, propan a jejich směsi.
Zpracování projektu a montáž solárních panelů pro ohřev vody a vytápění
Naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z okresu Žďár nad Sázavou dodává solární panely, které snižují náklady na ohřev vody a vytápění. Pro kraj Vysočina zajišťujeme montáž i zpracování projektu.
Deskové výměníky tepla – prodej, servis, výstavba horkovodů
Certifikovaný servisní partner společnosti Alfa Laval pro Českou republiku. E-shop s deskovými výměníky ALFA LAVAL. Opravy, servis i havarijní servis zařízení.
Potrubí a potrubní díly z kvalitní oceli Hradec Králové, výroba, prodej, dodání
Potrubní díly z nerezu pro využití v náročnějších podmínkách, potrubní díly, potrubí a nádrže pro nejrůznější odvětví - ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové
Ekologické kotle, Eshop Opava, prodej ekologických kotlů po ČR i na Slovensko, kotlíkové dotace
V našem Eshopu nabízíme prodej ekologických kotlů, kotle na slámu, kotle na štěpku, kotle indukční, plynové kotle, průmyslové kotle, prodej kotlů po ČR i na Slovensko.
Potrubí pro pitnou a užitkovou vodu - výroba v ČR - trubky jsou nehrdlované a hladké
Hledáte výrobce potrubí pro pitnou a užitkovou vodu? Pak se obraťte na ryze českou společnost LUNA PLAST a.s., která je specialistou na výrobu plastových trubek s dlouholetými zkušenostmi.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Uzavírací a zkušební balony pro plynovody, vodovody a kanalizace
Brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o. je český výrobce a prodejce zkušebních a uzavíracích balonů z kvalitních a odolných materiálů pro plynovody, vodovody, kanalizace a krátkodobé uzávěry.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dodávky a servis špičkových plynových a parních kotlů
Naše firma se zabývá především dodávkami kotelen, od projekce přes montáž až po revize. Dále montujeme i běžné kotle - FALKOM s.r.o. Kolín