Prodej, výroba a rozvoz sypkých stavebních materiálů jako písek těžený v pískovnách, struska, štěrk, kačírek, drcené kamenivo, cement či jiné omítkoviny, ale také beton a betonové výrobky, stropní desky, betonové rošty zámkové dlažby, pálené a broušené cihly a střešní krytiny, umělý a přírodní kámen a jeho recykláty.

Prodej stavebního materiálu - cihla Heluz, stavební krytina Tondach
Pokud se chystáte stavět a sháníte stavební materiál, pak kontaktujte firmu K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově nedaleko Olomouce. Zajistí vám prodej cihel Heluz nebo stavební krytiny Tondach.
Pěnobeton POROFLOW – vyrovná podklad a zajistí tepelnou izolaci
Hledáte spolehlivý vyrovnávací materiál pro podklad plný nerovností a instalačních rozvodů? Společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nabízí k těmto účelům litou vyrovnávací směs – pěnobeton POROFLOW.
Moderní betonárna – výroba a dodávka certifikovaných betonových směsí
Certifikované betonové směsi, vyráběné pomocí nejnovějších dostupných technologií na trhu, dodává stavební firma OSP spol. s.r.o., působící v okolí Moravského Krumlova.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Prodej betonu, transport betonu Jindřichův Hradec
Bez betonu si lze jen stěží představit jakoukoliv stavbu. Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce se zabývá prodejem mnoha druhů betonu a jejich transportem pomocí speciálních míchacích vozů.
HB beton, s.r.o.
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Dlažební kostky, žulové obrubníky, krajníky, prodej žuly, žulové kameny
Prodejce, distributor dlažebních kostek, žulových kamenů, obrubníků, kamenů z žuly, krajníků to je firma MS Trade Company, s.r.o., sídlící v Brně.
Prodej a těžba písku a kameniva Louny
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol.s.ro. se zabývá prodejem a těžbou písku včetně dalšího kameniva.
Prodej stavebnin, stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování
Společnost TOMI stavebniny s.r.o. nabízí pestrou škálu stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování - zdící materiály, zateplovací systémy, sádrokartony, tepelné izolace aj. v Třebíči a okolí.
Čerstvé maltové směsi pro zdění a omítání stěn připravené k okamžitému použití
Jistě mi dáte za pravdu, že na stavbě je každá minuta dobrá. Díky společnosti TBG Metrostav, s.r.o. můžete ušetřit dokonce celé hodiny.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Prodej písku a štěrku Praha včetně dovozu za rozumné ceny
Potřebujete dodat kvalitní písek nebo štěrk a nemáte čas zajišťovat odvoz? S důvěrou se můžete obrátit na společnost Robert SÁL – SPV z Prahy, která nabízí prodej písku a štěrku včetně dovozu.
Beton výroba, čerpání, doprava, zdicí malty a potěry, Litoměřice
Beton, zdicí malty, potěry, kamenivo zpevněné cementem, tekuté směsi pro lité podlahy jejich výrobu, čerpání a dopravu zajišťuje společnost DK-beton, s.r.o., Litoměřice.
Prodej písku, štěrku Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou
Prodej písku a štěrku přímo z těžebního lomu. Písek a štěrk prvotřídní kvality.
Stavebniny, stavební a zdící materiál, betonové výrobky - akční ceny po celý rok
Z široké nabídky stavebního a zdícího materiálu si můžete vybírat ve stavebninách PRO-DOMA v Hodoníně. Betonové výrobky, dlažbu a další sortiment máme za akční ceny po celý rok.
Zdící, stavební materiál, betonové výrobky-program Pro-Bonus
Nakupte stavební, zdící, izolační materiál, betonové výrobky a další sortiment stavebnin na prodejně PRO-DOMA Uherský Ostroh a sbírejte body v programu Pro-Bonus.
Výhodný nákup stavebního materiálu, Pro-Bonus jaro, podzim-sbírejte body
V síti stavebnin PRO-DOMA běží program Pro-Bonus jaro, podzim. Udělejte výhodný nákup stavebního materiálu a sbírejte body. Navštivte nás v okrese Uherské Hradiště, Brno, Hodonín.
Stavební materiály levně-s bonusy a věrnostním programem v PRO-DOMA
Síť stavebnin PRO-DOMA na prodejně Uherské Hradiště-Kunovice a Uherský Ostroh nabízí levně stavební materiály. S bonusy a věrnostním programem získáváte zajímavé slevy.
Prodej a dovoz písku a kameniva se zajištěnou dopravou
Nabízíme prodej písku a také zajišťujeme kontejnerovou dopravu pro dovoz stavebního materiálu a odvoz suti na skládku - ZIPR s.r.o. Kolín
Betonárka, výroba betonových směsí, přeprava a prodej betonu, štěrku a písku
Beton, betonové směsi, sypky stavební materiál, písek, štěrk, kamenivo Vám přímo na stavbu dodá betonárka Javůrek CZ s.r.o., sídlící u Ústí nad Orlicí.
Prodej kameniva Jindřichův Hradec
Prodej kameniva v Jindřichově Hradci zajišťuje společnost HB beton, s.r.o. Nabízí štěrkopísek, drcené kamenivo 4 - 22 mm. Kameniva jsou vhodná do betonu i malty.
HB beton, s.r.o.
Lehce zhutnitelné a samozhutnitelné betony COMPACTON pro snadnou betonáž
Společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. představuje novou generaci lehce zhutnitelných a samozhutnitelných betonů COMPACTON vhodných pro realizace stavem s požadavkem na neporézní povrchy.
Velkoobchodní prodejna stavebnin, potřeby pro řemeslníky
Velkoobchodní prodejna stavebnin PRO-DOMA Konice je k dispozici zákazníkům v lokalitě Litovel, Prostějov, Boskovice. Najdete zde široký sortiment stavebního materiálu i potřeby pro řemeslníky.