Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Dodávka a prodej - vtloukané, průvlakové kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Ústí nad Labem je společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře - moderní vstupní dveře na míru od firmy BARAN
Firma Baran-FMB, spol. s r.o. doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře s moderním vhledem a bezpečnostním kováním, které dodává také do Karviné, Havířova a okolí.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Nové Polypropylenové kanalizační trubky OSMA KG2000 SN16 Humpolec
Ostendorf – OSMA Humpolec představuje novinku – trubky KG2000 Polypropylen SN16 jde o systém kanalizačních trubek a tvarovek pro exponovaná místa a pro výstavbu kanalizace v náročných podmínkách.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Stavebniny, stavební materiály, široký sortiment materiálů pro stavbu, doprava materiálu, Toužim
TSC stavebniny s.r.o. nabízí široký sortiment stavebních materiálů včetně dopravy za výhodné ceny.
Oprava, stavba, rekonstrukce kruhových objezdů, cyklostezek, parkovišť a dalších dopravních staveb
Ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o. je specialistou na dopravní stavby a zajišťuje opravu a stavbu cyklostezek, parkovišť i kruhových objezdů. Zakázky realizuje také v okolí Frýdku-Místku i Opavy.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
MATEP s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro vytápění, vodoinstalace a sanitární techniku
Hledáte kvalitní a spolehlivé řešení pro vaše vytápění, vodoinstalace nebo sanitární techniku? MATEP s.r.o. nabízí široký sortiment produktů a služeb pro domácnosti i průmysl.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
GEOS – průmyslové a venkovní skříně – odolné, flexibilní a bezpečné
Výrobce a zároveň prodejce kvalitních elektroinstalačních průmyslových venkovních skříní, které jsou vysoce odolné vůči venkovním vlivům, profesionální služby od firmy Spelsberg spol. s.r.o.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Aby Vás pergola přežila – preventivní dlouhodobá ochrana dřeva proti plísním či hmyzu
Přípravky značky BOCHEMIT tvoří dokonalý systém ochrany vaší dřevěné pergoly – poskytnou jí jak dlouhodobou ochranu proti napadení hmyzem, dřevokaznými houbami či plísněmi, tak proti UV záření.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Akrylátové, silikonové fasádní barvy i probarevné omítkoviny - dokonalé nátěry fasád díky barvě Caparol
Udělejte si radost z krásného exteriéru a pořiďte si kvalitní fasádní barvy Caparol u ABC barvy v Opavě. Pro dokonalou fasádu nabízíme akrylátové, silikonové fasádní barvy i probarvené omítkoviny.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Prodej topenářského materiálu Hradec Králové
Zabýváme se velkoobchodem i maloobchodem a dodávkami kompletního sortimentu voda, topení a plyn - MATEP Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Průmyslové nátěry ROKO - rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty s dlouhodobou ochranou
Kvalitní průmyslové nátěry ROKO s dlouhodobou ochranou prodává firma Král - barvy, s.r.o. v Hranicích. V nabídce máme rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty a další barvy.
Král - barvy, s.r.o.
Výměna hliníkových střešních oken a instalace oken VELUX v rodinných domech OKAL
Výměna hliníkových střešních oken za okna značky VELUX a následná instalace, osazení a úpravy v rodinných domech OKAL provádí společnost RD KOMEX s.r.o. působící nejen v Jeseníku a Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Česká výrobní společnost se sortimentem kartáčů na čištění krbů, komínů, kamen a výrobou hromosvodů hledá obchodní partnery
Firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která vyrábí sortiment komínových kartáčů, krbů, komínů, ale také hromosvody, hledá obchodní partnery pro prodej a distribuci výrobků v zemích EU i mimo ni.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Potrubní příslušenství Praha - kolena, redukce, T-kusy, dýnka, kroužky, objímky a příruby.
My, v Italinox Praha, jsme prodejcem nerezového sortimentu pro průmyslové společnosti. Zaměřujeme se zejména na komponenty potřebné a dodávané do potrubí.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál