Interiéry bytů, kanceláří a nebytových či komerčních prostor, ale také exteriéry budov nebo uspořádání venkovní zahrady, vše zpracované do posledního detailu, Vám na míru navrhnou a zrealizují špičkoví architekti a designeři.

Interiérové studio - návrhy interiérů od profesionálů
Chcete si nechat navrhnout Váš interiér od profesionálů? Navštivte naše interiérové studio v Židlochovicích blízko města Brna a my pro Vás rádi vyrobíme Váš interiér.
Autorizovaný architekt pro krajinářskou architekturu, zpracování projektů, vizualizace
Zkušeného a osvědčeného architekta i soudního znalce v jedné osobě Vám poskytne Ing. Radmila Kiszová – PINIA z Nového Jičína. Zpracujeme Váš projekt i posudek a zhodnotíme případná rizika.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Bytový architekt, projekty interiérů, domů - moderní design s originálními prvky
Bytový architekt Ing. arch Hana Liškutínová v Havířově zajišťuje projekty interiérů i celých domů a přinese do vašeho bydlení moderní design s originálními prvky.
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Projektování, návrhy a realizace interiérů na klíč, obchody, kanceláře, byty
Kompletní realizace interiérů na klíč od projektování, návrhů až po vybavení obchodů, kanceláří, bytů, kuchyní zajišťuje společnost JKP Interier, s.r.o., Praha 9.
Návrh, design a realizace komerčních interiérů, prodejen, kanceláří, kaváren, restaurací
Návrhy a realizace interiérů na klíč se společností Ing. Aleše Podškubky z Brna. Zaměřujeme se na komerční interiéry, jako jsou prodejny, kanceláře, kavárny, restaurace, ale také výstavní stánky.
Architektonická kancelář zabývající se návrhy, studiemi, autorským dozorem a urbanismem
Naše Architektonická kancelář ing. arch. Petr Lédl navrhne vše od domů, hotelů, přes administrativní budovy, občanské stavby až po urbanistické plochy. Máme bohaté zkušenosti v oboru.
Návrh a realizace interiérů Praha - bydlení pro náročné
Jste nároční na kvalitu a toužíte po bydlení? Návrhy a realizace interiérů v prvotřídním zpracování nabízí společnost SPING STAV spol.s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Projekční činnost, architektonická kancelář, návrhy domů, interiérů, vizualizace, Klatovy
Projekční činnost, návrhy rodinných a bytových domů, interiérů a exteriérů, vizualizaci, projektovou dokumentaci zajišťuje architektonická kancelář Ing. arch. Josef Černý, Klatovy.
Realizace a vybavení interiérů prodejen, diskontních řetězců a nákupních center Praha
Spolehlivá a profesionální firma s mnohaletou zkušeností v oboru Bella Idea Praha nabízí služby realizace a vybavení interiérů prodejen, diskontních řetězců a nákupních center, včetně 3D návrhů.
Nábytek pro domácnost výroba Praha – služby architekta podle Vašich představ
Zařizujete byt nebo toužíte po novém nábytku do obývacího pokoje, ložnice či pracovny? Kontaktujte rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde se postarají o návrh a výrobu nábytku pro Vaši domácnost.
3D vizualizace obchodních a bytových prostor Praha – jasný výsledek
Přemýšlíte nad novou tváří Vašeho bytu nebo obchodu? Pomocí kvalitní 3D vizualizace obchodních a bytových prostor od Bella Idea Praha s.r.o. bude navrhování a rozhodování mnohem snazší.
Zdravé bydlení, zdravý životní styl - návrhy, poradenství Feng Shui
Iva Matyášová poskytuje návrhy a praktické aplikace čínského umění Feng Shui pro zdravý životní styl, bydlení a proudění vitální energie v prostoru. Poradenství nabízí ve Zlínském kraji i po celé ČR.
Návrhy a realizace bytových interiérů v rodinných domech a bytech, chalupách - Praha
Pokud toužíte po stylově sladěném interiéru Vašeho domu, bytu nebo chalupy a nemáte čas nebo odvahu se do toho pustit, jsou tu pro Vás služby společnosti BELLA IDEA PRAHA, s.r.o.
Bytový architekt, interiérový designér - návrh interiéru, rozložení nábytku, rekonstrukce i novostavby
Bytový architekt pomůže naplánovat úpravy bytu i domu, ať už jde o novostavby či rekonstrukce - dodá návrh interiéru včetně rozložení nábytku. V regionu Zlínský kraj, Brno oslovte firmu MINIMA design.
Grafické návrhy, vizualizace koupelen ve 3D | Nymburk
Grafické návrhy neboli vizualizace koupelen ve 3D je jednou z našich činností. Provozovnu máme v Nymburku Nevíte, jestli se Vám do koupeny vejde pračka, sprchový kout a skříňka do toho či onoho rohu? Jakou vybrat barvu obkladů nebo si vybíráte z více barev a typů? Jakou vybrat vanu, umyvadlo či sprchový kout? Nevadí! Obraťte se na nás, ...
Mezinárodní ateliér, architekt - praktické, útulné pasivní a nízkoenergetické domy
Praktické, útulné pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje mezinárodní ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové v Havířově.
Návrhy interiérů bytů, domů, bytový designér, realizaci na klíč
Návrhy interiérů bytů, domů, realizaci na klíč dle Vašeho přání, poradenství při výběru zajistí na Ostravsku bytová designérka Eva Synková
Bytový designer - bytový architekt, zakázkové interiéry Praha
design bytů,domů, jednotlivých místností, osobní konzultace u klientů, výběr barev, tapet, omítek, aranžování výloh, květin, dodekorování místností
Bytový designer - komplexní návrhy moderních interiérů Brno
osobní konzultace u klientů, kompletní návrhy interiérů, profesionální osobní designér, aranžmá výloh, návrh a výběr dekorací, design místností
Rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů
Rozhodli jste se pro rekonstrukci vašeho interiéru a hledáte vhodnou firmu, která vám pomůže s projektováním a vizualizací? PW interier Jaroslav Horák v Olomouci vám se vším pomůže.
Urbanistické studie a posudky pro velké územní celky i sídelní útvary
Urbanismem a vypracováním urbanistických studií se zabývá Ing. arch. Ivan Štros z Ostrova v Karlovarském kraji. Urbanista s dlouholetou praxí, člen České komory architektů.
Návrh a realizace bytových interiérů, kanceláří, bytové doplňky, poradenství Znojmo
Odborník na návrhy a realizace zajímavého a příjemného interiéru domu nebo kanceláře či veřejných míst, provádí specialista v oboru firma MarK design Marcela Změlíková.
Architekt Hradec Králové, projekty rodinných domů, studie, plány
Architektonický ateliér - Architekt Hradec Králové - projektování rodinných domů, studie, plány. Urbanismus - územní plány obcí, regulační plány, územní studie Architektura - architektonické studie (situace, dispoziční a hmotové řešení staveb) Stavební a profesní projekce -vypracování kompletní projektové ...