Mezinárodní nákladní doprava slouží k uskutečnění přepravy různých nákladů a zásilek především do zahraničí. Pro tento účel slouží nejen silniční doprava, ale také železniční, vodní a letecká. Tímto způsobem je možné přepravit nejen různé velikosti nákladů, ale i materiály různého charakteru od pevných přes kapalné až po sypké a nebezpečné.

Autodoprava a spedice, přeprava nákladu, Velká Británie a Benelux
Autodoprava a spedice, specializace na Velkou Británii a Benelux, přeprava celovozových i částečných nákladů, nebezpečného zboží realizuje společnost Koritensky a.s.
Mezinárodní nákladní, kamionová doprava, spedice ČR-Francie a zpět
Firma RNTC Zlín - Roman Navrátil se zabývá mezinárodní nákladní dopravou a spedicí především do Francie. Můžete očekávat profesionální přístup, vstřícné jednání i férové ceny.
DHL Express CZ - expresní mezinárodní přeprava firemních balíků a dokumentů
V České republice působí DHL Express od roku 1986, kdy v tehdejším Československu začala poskytovat služby pod hlavičkou společnosti Čechofracht.
Nadrozměrné náklady-přeprava obytných kontejnerů, mobilních domů
Firma S.I.T.S. Zlín se zaměřuje na nadrozměrné náklady. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti přepravy nadstandardních nákladů-obytných kontejnerů, mobilních domů.
Nadměrná, nadrozměrná přeprava teleskopickými návěsy v zemích EU
Specializací přepravní společnosti S.I.T.S. Zlín je nadměrná, nadrozměrná přeprava. Jsme vybaveni teleskopickými návěsy pro nadstandardní náklad. Působíme v ČR i v zemích EU.
Nákladní vnitrostátní autodoprava, přeprava sypkého materiálu, okres Ústí nad Orlicí
Spolehlivou vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodopravu Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce z města Králíky. Postaráme se o zemní práce i odvoz suti a stavebnin.
Cisternová přeprava nebezpečných nebo toxických kapalin a chemikálií - cisterny ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravou s cisternami ADR, které jsou vhodné k přepravě nebezpečných látek, kapalin, chemikálií a toxických kapalin.
Speciální technika pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu
Společnost S.I.T.S. Zlín je vybavena pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu. K dispozici je speciální technika - teleskopický JUMBO návěs i kolové prohlubně. Firma působí v ČR i zemích EU.
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava, doprava nebezpečných nákladů ADR
Přepravu paletového a kusového zboží, tabulového skla, nebezpečného a nadrozměrného nákladu zajišťuje kamionová autodoprava společnosti LK TRANSSPED spol. s r.o.
Přeprava nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR - mezinárodní i vnitrostátní přeprava
Firma Stratmann s.r.o., která sídli v Humpolci poskytuje služby v oblasti mezinárodní i vnitrostátní přepravy nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR.
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků bez komplikací
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků společnosti GARANTRANS - postaráme se o rychlou přepravu jakéhokoli nákladu, vyřízení potřebné dokumentace i vybalení a instalaci zboží.
Expresní mezinárodní doprava - přeprava zboží, zásilek, ADR, nebezpečný náklad Anglie, EU
Společnost hucikexpress, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště poskytuje po celé Evropě služby v oblasti expresní mezinárodní dopravy - přeprava zboží, zásilek, ADR, nebezpečný náklad Anglie, EU.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava nákladů Liberec
Mezinárodní kamionová doprava rychle a bezproblémově od INTER STAR LIBEREC. Převezeme prakticky jakýkoliv váš náklad v rámci celé Evropské unie. Zaměstnáváme zkušené řidiče a vlastníme obsáhlý vozový park pro mezinárodní kamionovou dopravu, sestávající ze spolehlivých kamionů. Splňujeme přesně to, co od mezinárodní kamionové dopravy očekáváte: ...
Roztahovatelné návěsy-přeprava nadrozměrných, dlouhých nákladů v ČR i EU
Přeprava nadrozměrných nákladů nemusí být problém. Firma S.I.T.S. Zlín má k dispozici roztahovatelné návěsy, přepravu dlouhých nákladů zajistíme v ČR i v zemích EU.
Profesionální mezinárodní a vnitrostátní nákladní kamionová doprava - zasilatelství a spedice
Profesionální mezinárodní i vnitrostátní silniční dopravu kamiony zajišťuje společnost Společnost Petr Synek, která je specialistou na spedici a zasilatelství do zahraničí.
Spedice vytěžování kamionová doprava Maďarsko Španělsko Slovensko
Pro své zákazníky zajišťujeme mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravu a autodopravu - AM Gnol s.r.o. Hradec Králové
Nákladní přeprava nebezpečných nákladů, autodoprava vnitrostátní, mezinárodní
Zajišťujeme přepravu nebezpečných nákladů, nákladní autodopravu provozujeme vnitrostátní i mezinárodní.
Přeprava zboží, autodoprava nákladní, dodávková, kamionová v rámci EU
Přepravu zboží, autodopravu nákladní, dodávkovou, kamionovou do 18 tun či velkoobjemovou low-deck na území ČR a EU zajišťuje společnost JIRSA TRANS s.r.o., sídlící v Říčanech.
Nákladní autodoprava, doprava zahraniční, tuzemská, ADR, nadrozměrné zásilky, Praha
Nákladní autodopravu, přepravu zboží do zahraniční a v rámci ČR, transport ADR a nadrozměrných zásilek Vám zajistí společnost AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha 20.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Pozemní přeprava po sinici a železnici – maximálně respektuje požadavky zákazníka
Mezinárodní společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED nabízí zákazníkům služby pozemní přepravy po silnici a železnici sběrnou nebo celosvazovou formou.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Mezinárodní kamionová doprava - Rakousko, Německo, Nizozemí, Itálie
Mezinárodní kamionová doprava, v níž se především specializujeme na Rakousko, Německo, Nizozemí, Slovinsko a Itálii
Autodoprava Beran – spedice Španělsko, Portugalsko
Spediční firma BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov nabízí zahraniční kamionovou dopravu do Španělska a Portugalska.
Využijte náš vozový park pro vaše přepravy zboží
Nabízíme naše spediční služby, disponujeme špičkovým vozovým parkem - JHT CZ s.r.o. Trutnov
Kamionová vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava, přeprava sypkých hmot
Zajišťujeme bezpečnou a spolehlivou vnitrostátní, mezinárodní nákladní kamionovou dopravu i přepravu sypkých hmot, jako bezpečný dopravce AM Gnol s.r.o. z Hradce Králové