Vinařská turistika je oblíbená nejen mezi tuzemskými, ale i zahraničními turisty, kteří chtějí poznávat krásy především jižní Moravy a chutě skvělého vína. Můžete se tak podívat nejen do tradičních vinných sklípků. ale i do vinohradů, vidět vinařské expozice, vinotéky, starobylé vinné sklepy nebo se zúčastnit na tradičním vinobraní.

Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Vinařský, animační program s degustací vína pro zpestření firemní akce i školení Jižní Morava
Čeká vás firemní akce či školení a rádi by jste si ho zpestřili? Rezervujte si vinařský, animační program s degustací vína v Hotelu Kurdějov na Jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Poznejte krásy Jižní Moravy - cyklovýlety, vinařská turistika s ubytováním v rodinném penzionu
Objevujte krásy Jižní Moravy – zámek Lednice, Pálavská jezera a cyklistické trasy či vinařské stezky během ubytování v rodinném penzionu s vinným sklípkem.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Ubytování ve vinařství v plně vybaveném apartmánu historického domu v centru vinařského města
Ubytování ve vinařství s ochutnávkou vína a kulinářskými delikatesami v samém srdci města Znojma, Zarezervujte si pobyt v apartmánu historického Vinařského domu, kde se pohodlně ubytuje až 8 osob.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Posezení ve vinném sklípku s ubytováním v rodinném vinařství
Posezení ve vinném sklípku v rodinném vinařství Petr Bíza zahrnuje nejen ubytování, ale i ochutnávku kvalitního moravského vína, ať už přívlastkového nebo archivního, z vlastní produkce vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Řízená degustace – ochutnávka vína s vinařem ve vinném sklípku
Degustaci vína ve formě posezení ve vinném sklípku s odborným výkladem a ochutnávkou 10 vzorků vína z vlastní produkce pořádá Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě - apartmány s vlastním vinným sklípkem
Vychutnejte si degustaci moravských vín ve vinném sklepě ve Velkých Pavlovicích na Jižní Moravě. Každý vinný sklep má svůj vlastní apartmán, který Vás na první pohled zaujme jedinečnou architekturou.
Opilé sklepy
Degustační balíčky s prohlídkou vinařství a výrobních prostor
Degustace vína, občerstvení, teplé menu, konzumace sudového vína, prohlídka vinařství a výrobních prostor - to vše zahrnují degustační balíčky Víno Sýkora.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Agroturistika – exkurze do vinic s odborným výkladem o víně i s řízenou degustací
Exkurze do vinic, prohlídky historických sklepů, odborný výklad o víně i řízená degustace, to vše zahrnuje agroturistika, kterou Vám zajistí vinařství VÍNO SÝKORA s.r.o. v Čejkovicích, na Hodonínsku.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Teambuilding a firemní akce s posezením ve vinném sklepě
Eventy na klíč, jako je teambuilding a firemní akce v historický prostorách vinařského domu s posezením ve vinném sklepě, pro Vás uspořádá Vinařský dům Znojmo.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Velikonoční víkend s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023 na Hotelu Kraví hora****
Vychutnejte si odpočinek během Velikonoc s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023. Velikonoční pobytový balíček si pro Vás připravil Hotel Kraví hora**** v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Teambuilding a firemní akce přímo ve vinici s ubytováním v penzionu ve vinařství
Budujte kolektivního ducha a poznejte své kolegy v příjemném prostředí vinic na Pálavě – uspořádejte teambuilding a další firemní akce s ubytováním ve Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Prohlídka vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín
Navštivte vinný sklípek s bohatou historií, kde degustoval víno i T.G. Masaryk – na prohlídku vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín Vás srdečně zve první vinařská.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Degustace vín ve vinném sklepě s procházkou ve vinici – ideální zážitek pro milovníky vína
Pokud plánujete navštívit jižní Moravu a máte rádi kvalitní víno, navštivte Vinařství Pfeffer s. r. o. v Rakvici, kde si užijete degustaci i s procházkou po vinici.
Vinařská turistika - prodej lahodných a vysoce kvalitních moravských vín Strachotín
Vinařská turistika na jižní Moravě - prodej lahodných a vysoce kvalitních moravských vín od firmy PPS AGRO a.s. ve Strachotíně - dlouholetá vinohradnická produkce
Posezení ve vinném sklepě s degustací vína – degustační balíčky s občerstvením
Posezení ve vinném sklepě s degustací vína v centru vinařského městečka Velké Pavlovice poskytuje  rodinné Vinařství V & M Zborovský. Vyzkoušejte naše degustační balíčky s občerstvením.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Řízená degustace vín v Mutěnicích - 10 vybraných vzorků vína s nezaměnitelným charakterem
Vinařství Štěpánek Mutěnice Vás zve na řízené degustace vín, připraveno je 10 vzorků vybraných vín v té nejvyšší kvalitě. Naše vína jsou unikátní nižším obsahem alkoholu.
Znojemské historické vinobraní – ochutnávka dobrého vína, bohatý zábavní a kulturní program
Znojemské historické vinobraní - to jsou tři dny plné dobrého vína, jídla a také bohatého kulturního a zábavního programu v historickém centru Znojma.
Ubytování pro cyklisty ve vinařském domě, cykloturistika
Hustá síť cyklostezek, cykloturistika, dobré víno a ubytování v plnohodnotně vybaveném apartmánu pro cyklisty – to vše a mnohem více přináší ubytování ve Vinařském domě ve Znojmě.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Degustujte pravá francouzská vína jen v našem vinném sklípku
Uvažujete-li, kam vyrazit na degustaci pravých francouzských vín ať už s rodinou nebo s přáteli, pak neváhejte a navštivte naše vinařství v těsné blízkosti města Znojmo.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Vinařská oblast s vinnými stezkami, kulturními a přírodními památkami - Obec Sedlec u Mikulova
Obec Sedlec u Mikulova se nachází v Mikulovské vinařské oblasti a návštěvníky láka nejen na skvělé víno, ale tak kulturní a přírodní památky, které stojí za vidění.
Obec Sedlec Sedlec u Mikulova
Vinný sklípek, posezení a degustace moravskýh vín Zaječí
Chcete přijet na jižní Moravu ochutnat, degustovat kvalitní moravské víno ve vinném sklípku s posezením. Potom přijeďte do obce Zaječí na jižní Moravě do Vinařství Herůfek a navštivte náš vinný sklípek kde Vám nabídneme ochutnávku kvalitního moravského vína, které si můžete také i zakoupit. V našem vinném sklípku pro Vás rádi připravíme ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek