Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Penzion Na Vyhlídce Pavlov, celoroční ubytování ve stylových apartmánech, vinný sklep, parkování
Penzion NA VYHLÍDCE se nachází ve vinařské obci Pavlov na Jižní Moravě, nabízíme ubytování ve dvanácti apartmánech, vinný sklep s posezením, domácí vinotéka.
Ubytování v penzionu, restaurace a rozvoz pizzy - Pardubice
Moderní rodinný penzion s vynikající kuchyní ve městě Pardubice. Příjemné ubytování, restaurace s tradiční českou kuchyní i rozvoz pizzy.
Cykloturistika - levné ubytování v útulném penzionu
Levné ubytování v útulném penzionu na Vysočině, to je Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě. Ideální místo pro milovníky cykloturistiky a další příznivce sportovních aktivit.
Ubytování v jižních Čechách
Přijeďte vyzkoušet ubytování v malebném penzionu na okraji Novohradských hor.
Zoo Jihlava - ubytování v penzionu, vhodné pro rodinné pobyty
Pokud se chystáte navštívit Zoo v Jihlavě, jistě uvítáte levné ubytování v malebném penzionu jako stvořeném pro rodinné pobyty. Využijte nabídky Penzionu U svatého Jakuba.
Restaurace a pension Hamrovka Rokycany, kvalitní a levné ubytování, česká kuchyně, svatby
Navštivte restauraci a pension Hamrovka u Rokycan, kvalitní a levné ubytování, česká kuchyně, venkovní grilování, svatební hostiny, závodní stravování pro firmy s rozvozem.
Ubytování v soukromí – dovolená na kole, cykloturistika v Lednicko-Valtickém areálu
Ubytování v soukromí s možností cykloturistiky po okolí poskytuje Penzion u Bohuša v Lednici. Vyražte na dovolenou na kole a poznejte krásy Lednicko-Valtického areálu ze sedla vašeho kola
Penzion Orlice v obci Záměl, ubytování a stravování i pro okolí, Vamberk, Potštejn, pořádání svateb
Penzion Orlice Záměl poskytuje ubytování a stravování i pro okolí, Vamberk, Potštejn, pořádání večírků, svateb a jiných společenských akcí.
Penzion Kneifel, ubytování Horní Maršov - Krkonoše, Italské speciality, bohaté snídaně, vleky
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu Kneifel v Horním Maršově v Krkonoších, pokoje se sprchou a WC, posezení v restauraci, parkoviště, lyžařské vleky a běžecké tratě.
Pension U Komárků Špindlerův Mlýn, příjemné celoroční ubytování, jídelna s kuchyňkou
Nabízíme příjemné celoroční ubytování v pensionu U Komárků ve Špindlerově Mlýně, vlastní parkoviště, lyžárna, nová jídelna s kuchyňkou.
Penzion pro sportovce a turisty v Krušných horách
Cenově dostupné ubytovaní v rodinném penzionu s různým typem pokojů a tradiční českou kuchyní v nové restauraci, ubytování v pokojích nebo místa pro přespání ve spacáku.
Penzion Stará škola stylové ubytování v Krušných horách
Penzion Stodola Milevsko, ubytovací kapacitu penzionu 21 lůžek, možnost parkování, hospůdka
Penzion Stodola se nachází v nově zrekonstruovaném domě v centru města Milevsko, ale v klidné a tiché části.
Ubytování penzion Myslivna Lednice, restaurace s pivnicí, vinné exkurze, možnost ubytování psů
Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice a nabízí ubytování s kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a dvou až čtyřlůžkových pokojích.
Penzion Rita, ubytování České Budějovice, pokoje s vlastní koupelnou a kuchyní, parkování
Nově vybudovaný Penzion Rita v Lišově je vzdálený pouze 9 km od Českých Budějovic směrem na město Třeboň a Jindřichův Hradec.
Penzion Splavský zámeček Staré Splavy, také ubytování v samostatném domku s terasou
Penzion Splavský zámeček se nachází v rekreační obci Staré Splavy. Samotné Máchovo jezero je od penzionu vzdáleno 10 minut pěší chůze včetně Aquaparku.
Penzion a restaurace Medvídek Loučná pod Klínovcem, Krušné hory, horské sluneční lázně
Zveme Vás do penzionu Medvídek v horských slunečních lázních s největším počtem slunečních dnů v roce, k příjemné letní i zimní rekreaci.
Penzion Kovárna Horní Lipová, celoroční ubytování v Jeseníkách, pořádání svateb, posezení u krbu
Celoroční ubytování v krásném prostředí Jeseníků, penzion Kovárna se nachází v horní části obce Lipová lázně, pro letní i zimní dovolenou i pořádání svateb.
Wellness hotel, komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Pokud se chystáte na rodinnou dovolenou či na firemní školení v Jeseníkách, navštivte Wellness hotel Holzberg, kde najdete komfortní ubytování. Objevte wellness oázu v regionu lázní Karlova Studánka.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Penzion v polích - Číčovice, restaurace, organizace svateb, oslav, školení, ubytování v 11 pokojích
Penzion v polích s restaurací se nachází v krásném areálu bývalého jezuitského statku nedaleko Prahy. Kuchyně venkovská inspirovaná českým, moravský ale i italským a francouzským venkovem.
Ubytování Penzion JANAMI Rakvice, kapacita 44 lůžek, budova s jídelnou, polopenze, terasa
Zajišťujeme Vám ubytování v penzionu JANAMI, který se nachází na Jižní Moravě mezi městy Hustopeče, Břeclav a Mikulov.
Ubytování v penzionu Merlin Český Krumlov, poznávání památek, stylové ubytování, parkoviště, wifi
Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích a dvou až čtyřlůžkových apartmánech s vlastní kuchyňkou, poznejte památné centrum Českého Krumlova.
Ubytování se skvělým vinařským zážitkem ve Vrbicích
Penzion ve vinařské oblasti, ubytování pro dvacet osob v nadstandardně vybaveném penzionu za příznivou cenu, nabídka ochutnávky vína ve vinném sklípku a mnoho aktivit v okolí – Penzion Za Humny.
Ubytování U Zejdů Hostim, rodinné oslavy, firemní akce, svatby, sportovní soustředění, výlety
Náš rodinný penzion U Zejdů se nachází na rozhraní Jihomoravského kraje a kraje Vysočina v obci Hostim nedaleko města Moravské Budějovice.
Ubytování penzion Družina Janovice u Rýmařova Jeseníky, letní dovolená i zimní sporty
Náš penzion Družina se nachází v klidném prostředí podhůří Jeseníků v Janovicích u Rýmařova a je vhodný pro milovníky přírody a výletů.
Šumavský penzion, Ubytování v apartmánech
Rodinný penzion v srdci Šumavy. Klidné ubytování pro celou rodinu v Apartmánech Lipka. Nádherná šumavská příroda, turistické i cykloturistické trasy, památky i lyžování.
Apartmány Lipka