Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování v zemědělské usedlosti v tradičním selském stylu v Penzionu U Devíti vidlí
Penzion U Devíti vidlí se nachází ve vesnici Semtěš v Karlových Varech a nabízí k ubytování čtyři zrekonstruované selské pokoje, kde na Vás dýchne krásná tradiční atmosféra.
Rodinný penzion U Šteflů – ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Jste unavení a potřebujete si konečně odpočinout? Neustále jste mezi lidmi v práci a uvítali byste ubytování v klidné lokalitě a hlavně soukromí?
Ubytování v secesní vile Česká Lípa – prostorný apartmán v klidném prostředí
Hledáte klidné místo k odpočinku? Nechcete jezdit do hotelů nebo penzionů, kde je neustále rušno? Apartmán v České Lípě nabízí ubytování v secesní vile v klidném prostředí.
Penzion v centru Znojma se zapůjčením elektrokoloběžek pro ubytované hosty
Prozkoumejte historické centrum Znojma na elektrokoloběžce - penzion Rezidence Zvon ubytovaným hostům zapůjčuje elektrokoloběžky.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Penzion v historickém jádru jihomoravského města Znojma – ubytování a parkování v centru města
Rezidence Zvon je penzion s celoročním provozem v centru Znojma s parkováním přímo před penzionem. Ubytování v historickém jádru města je jedinečnou volbou pro luxusní a stylové ubytování na Moravě.
Penzion u Váňů Benecko – příjemné a levné ubytování v Krkonoších
Hledáte příjemné místo, kde strávíte dovolenou a jste velcí milovníci hor a přírody? Pak vyrazte do penzionu u Váňů v Krkonoších.
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Pořádání svateb, soukromých akcí a oslav narozenin s ubytováním ve vinařství
Ubytování v penzionu, pořádání svateb, soukromých akcí a zajištění oslav narozenin umožňuje společnost PPS Vinařství Strachotín, která se postará nejen o jakostní vína dle Vašeho výběru.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Navštivte rodinný penzion ve Znojmě s vysokým standardem
Hledáte-li ubytování pro rodiny i s dětmi, pak navštivte náš penzion „Rezidence Zvon“ se sídlem přímo v historickém jádru města Znojmo.
Ubytování Lipno - apartmány Hubert blízko vodní nádrže Lipno pro Vaši letní dovolenou
Ubytování Lipno - apartmány Hubert nabízí komfortní ubytování v dvoulůžkovém pokoji a vybavených apartmánech, kde budete mít vlastní kuchyňku, TV a internetové připojení.
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Ubytování ve dvou apartmánech u hradu Kost uprostřed Českého ráje, turistické a cyklistické trasy
Nově zrekonstruovaná stylová Vila BOBES vám nabízí ubytování ve dvou apartmánech v malebné vesničce Podkost u hradu Kost přímo uprostřed Českého ráje plného turistických a cyklistických tras.
Ubytování v pensionu nebo v kempu s chatkami a restaurací v Pension&Camping Český Ráj
Pension&Camping Český Ráj leží v srdci Českého Ráje a poskytuje komfortní ubytování v penzionu nebo kempu v útulných chatkách nebo pro vlastní stany a karavanech.
Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Ubytování v penzionu s úschovnou kol – spojení cyklistiky a dovolené
Pokud hledáte ubytování, kde si budete moci kola uschovat, pak je pro Vás správnou volbou ubytování s úschovnou kol Restaurace & Penzion U Fandy v Šatově u Znojma.
Útulný penzion uprostřed Lednice – krásné místo pro Vaši dovolenou
Ubytování uprostřed Lednicko-valtického areálu, skvělý penzion pro dovolenou na jižní Moravě, ubytování pro páry i rodiny v Lednici.
Penzion Harmony s.r.o.
Penzion Herbenka – ubytování v soukromí v klimatizovaných pokojích se snídaní v ceně
Penzion Herbenka v Hustopečích poskytuje všem návštěvníkům Jižní Moravy klidné ubytování v soukromí v příjemném prostředí. Zajistíme Vám ubytování v klimatizovaných pokojích se snídaní.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování pro cyklisty s úschovnou kol a napojením na cyklostezky
Útulné a stylové ubytování vhodné pro cyklisty naleznete v penzionu „Rezidence Zvon“. Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma disponuje úschovnou kol a umožňuje napojení na cyklotrasy.
Ubytování pro jednotlivce i firemní zaměstnance v Penzionu U Lužnice
Penzion U Lužnice leží ve městě Planá nad Lužnicí nedaleko města Tábor a nabízí komfortní ubytování v moderních apartmánech pro jednotlivce i firmy.
Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Ubytování Lipno nad Vltavou - apartmány a studia s výhledem na vodní nádrž Lipno
Ubytování U Vongrejů nabízí ubytování v Lipně nad Vltavou s výhledem přímo na vodní nádrž Lipno. Ubytovat se můžete buď ve dvou apartmánech (pro 7 a 11 osob) nebo dvou studiích (pro 2 a 4 osoby).