Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování v apartmánech s letní zahradou a vlastním vinným sklípkem v srdci Slovácka
Pokud hledáte ubytování přímo v centru Slovácka, zarezervujte si některý z apartmánů Penzionu Petrov, jehož součástí je i letní zahrada nebo možnost degustace ve vlastním vinném sklípku.
Penzion Petrov
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodinné dovolené
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodiny s dětmi, ale také milovníky cyklistiky a dobrého vína, poskytuje rodinné vinařství Víno Fabián
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Pobyt v penzionu v prostorných pokojích s TV, Wifi a satelitními programy
Užijte si se svou rodinou nebo přáteli pobyt v prostorných pokojích Pensionu Kiwi v Mikulově. Hosté mají na každém pokoji televizi se satelitními programy a Wifi připojení zdarma.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Vinařská turistika se soukromým ubytováním v komfortním penzionu poblíž vinařské stezky
Navštivte jednu z nejvýznamnějších vinařských oblastí, a ubytujte se v komfortním penzionu U Fousáče, který poskytuje dostatek soukromí a je ideálním výchozím bodem pro vinařskou turistiku.
Penzion U Fousáče
Odpočinek a pohodlí s ubytováním v penzionu se snídaní a bazénem
Ubytování nejen při dovolené se snídaní formou švédských stolů a bazénem pro osvěžení Vám umožní Penzion Siesta s.r.o. ve Valticích.
Penzion Siesta
Pořádání akcí a oslav s vínem a útulným ubytováním – malebná krajina nedaleko Mikulova
Na pořádání akcí a zajišťování oslav a svateb s výborným vínem a útulným ubytováním v malebné krajině nedaleko Mikulova se zaměřuje nově zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Degustace vína formou večerního tréninkového kempu s ubytováním
Degustaci vína formou večerního tréninkového kempu organizuje na jižní Moravě vinařství Petr Bíza v Čejkovicích. Pro účastníky degustace navíc zajistíme i ubytování v našem penzionu.
Vinařství Petr Bíza
Netradiční dovolená - ubytování v apartmánech se zajímavou architekturou
Netradiční dovolenou na Jižní Moravě prožijete v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů se zajímavou architekturou a vlastním vinným sklípkem.
Opilé sklepy
Volné apartmány v penzionu Zaječí - ubytování přímo ve vinařství
V Penzionu Herůfek Zaječí poskytujeme ubytování až pro 30 osob. Apartmány jsou přímo ve vinařství, nad naším sklepem.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Pobyt v apartmánech v příjemném prostředí rodinného pensionu pro 4 až 5 osob s uzamykatelnou kolárnou
Pension Jordán v Lednici na Moravě poskytuje ubytování v apartmánech pro 4 až 5 osob. Hosté mají navíc k dispozici uzamykatelnou kolárnu.
Firemní, společenské akce na míru Valtice - vinárna vinný sklep jižní Morava
Navštivte stylovou vinárnu a vinný sklípek penzionu Rendezvous ve Valticích jižní Moravě, kde můžete prožít společenské či firemní akce na míru s řízenou degustací vín a skvělým občerstvením.
Penzion Rendez vous
Penzion Moravský sommelier ve Valticích - cykloturistika, výlety na jižní Moravě
Penzion Moravský sommeliér ve Valticích poskytuje komfortní ubytování v penzionu s úschovnou kol. Ideální volba pro ty, kteří preferují cykloturistiku a výlety po jižní Moravě na kole.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Nově zrekonstruovaný penzion přímo u zámku Mikulov - ubytování v pokojích i apartmánech
Nově zrekonstruovaný Penzion Kardinál poskytne jedinečné ubytování bezprostředně pod zámkem v pokojích i apartmánech. U nás budete mít krásy Mikulova na dosah ruky.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Ubytování u Mikulova se stylovou restaurací – bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín
Ubytování u Mikulova s restaurací vařící moderní i klasickou kuchyni, která má bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín, poskytuje zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Rodinný Penzion a Villa Kiwi v Mikulově u Pálavy – luxusní ubytování pro celou rodinu
Luxusní ubytování pro celou rodinu během rodinné dovolené na Pálavě zajišťuje Pension a Villa Kiwi v Mikulově. Vychutnejte si společné chvíle s rodinou v moderních apartmánech a prostorných pokojích.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Komfortní ubytování ve vinařství v plně vybavených apartmánech s vlastní terasou
Vinařství Václav v Hustopečích poskytuje pohodlné ubytování v soukromí v apartmánech s vlastní terasou, kde si můžete v klidu vychutnat skleničku dobrého vína z naší vlastní produkce.
Komfortní a stylové ubytování v moderních apartmánech v klidné části Mikulova
Komfortní a stylové ubytování v klidné části města Mikulov poskytuje Vila Kiwi. Ubytujte se v našich moderně zařízených apartmánech až pro pět osob s vlastní kuchyňkou.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Dárkový poukaz na pobyt v Opilých sklepech – apartmány s vlastním vinným sklípkem
Darujte svým blízkým nebo známým výjimečný zážitek. Věnujte jim dárkový poukaz pro pobyt v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích – apartmánech s nevšední architekturou a vlastním vinným sklepem.
Opilé sklepy
Penzion pro cyklisty v Mikulově - moderní ubytování i úschovna kol
Penzion Kardinál v Mikulově je ideálním ubytováním pro cyklisty. Naše moderní a nově zrekonstruované pokoje Vám dopřejí dostatek odpočinku po dlouhém cyklovýletu. K dispozici máme i úschovnu kol.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Odpočinkový gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem pro pány v příjemném prostředí
Pro všechny pány, kteří si chtějí odpočinout od práce či rodiny připravili ve Rodinném wellness hotelu u Langrů gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem ve vinařské oblasti Dolní Věstonice.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Příjemné posezení a  řízené degustace vína ve vinném sklepě – výběr až z 80 vzorků vín
Příjemné posezení s řízenou degustací vína zažijete ve vinném sklípku penzionu Rendezvous ve Valticích. K ochutnání si můžete vybrat z až 80 vzorků různých druhů vín i víno přímo od majitele.
Penzion Rendez vous
Ubytování v plnohodnotně vybaveném rekreačním domku až pro 12 osob s vlastní kuchyní
Ubytování v soukromí pro skupinu až 12 lidí v blízkosti Znojma poskytuje rekreační domek Penzionu u Fousáče. Pro hosty máme k dispozici plnohodnotně vybavený rekreační dům s vlastní kuchyní.
Penzion U Fousáče
Kníže Ferdinand Apartments nabízí pobyty pro dospělé a starší děti
Kníže Ferdinand Apartments sídlí v historické budově s devíti apartmány, které jsou bohatě vybaveny a poskytují nádherný výhled na Mikulov. Klidný pobyt pro dospělé a děti starší 12ilet.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Romantické ubytování v centru Mikulova s výhledem na zámek
Penzion Kardinál v centru Mikulova je jako stvořený pro romantické ubytování a příjemně strávenou dovolenou. Ubytujte se v pokoji s výhledem na barokní zámek Mikulov - rezervujte si ubytování včas.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov