Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování v moderně zařízeném apartmánu pro dva s vlastní vířivkou a terasou z přírodního kamene
Vychutnejte si chvíle volna a odpočinku v moderně zařízeném apartmánu s vlastní vířivkou a terasou z přírodního kamene. Ubytujte se v penzionu u Bystřických na jižní Moravě.
Ubytování v rodinném penzionu s přátelskou atmosférou  pro skupiny a rodiny s dětmi
Hustopečský sklípek a rodinný penzion U Radů nabízí ubytování s přátelskou atmosférou pro skupiny a rodiny s dětmi. Zažijte u nás pohodlnou dovolenou v příjemném prostředí v Hustopečích.
Pořádání oslav a firemních akcí s občerstvením, someliérem a cimbálovou muzikou
Penzion a vinný sklep Moravská Oáza je ideální místo pro pořádání rodinných oslav, firemních seminářů a školení v zajímavé lokalitě Pálava na jižní Moravě.
Pobyt ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky v penzionu v centru Valtic
Rezervujte si pobyt v penzionu rodinného typu U Vlků v samém historickém centru Valtic. Pro hosty máme k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Penzion a restaurace - levné ubytování v soukromí, v klidné části města
Penzion Na jízdárně Kroměříž poskytuje levné ubytování v soukromí, v klidné části města, v rodinném apartmá či dvoulůžkových pokojích. K dispozici je i vlastní restaurace.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Penzion s možností parkování ve dvoru penzionu a úschovnou kol – dovolená s cykloturistikou
Penzion vhodný pro cyklisty a cykloturistiku je v okolí Valtic Penzion U Vlků. Hosté mohou v našem penzionu parkovat ve dveře a mají k dispozici uzamykatelnou úschovnu kol.
Penzion U Vlků Valtice
Penzion Skalky u Benešova, příjemné ubytování se zahradou a bazénem, výlety do okolí
Penzion Skalky nabízí velmi příjemné ubytování v krásném a zdravém prostředí, kde klid a okolní příroda jsou ideální pro odpočinek i aktivní dovolenou.
Moderní a tematické ubytování v apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě
Nevšední ubytování v tematicky zařízeném apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě poskytuje Vinný sklep a ubytování U Bystřických.
Ubytování v centru Lednicko-valtického areálu - nekuřácké pokoje, cyklotrasy, vinařské stezky
Vydejte se za poznáním Lednicko-valtického areálu a ubytujte se v Penzionu Moravská oáza v nekuřáckých pokojích. Čeká vás rozsáhlá síť cyklostezek a také vinařské stezky. Užijte si dovolenou na Moravě
V rámci ubytování si vychutnejte výborné rauty v podobě švédských stolů i návštěvu vinárny
Výborné rauty v podobě švédských stolů, degustace vína a prohlídka vinárny a k tomu komfortní ubytování poskytuje na Jižní Moravě penzion Vinný sklep a ubytování U Bystřických v Bořeticích.
Penzion Javorník, ubytování u Baťova kanálu u cyklostezky
Penzion, ubytování v těsné blízkosti u Baťova kanálu u cyklostezky s kapacitou 37 lůžek vám nabízí Penzion Javorník ve Veselí nad Moravou.
Luxusní ubytování v apartmánech ve vinařské lokalitě s vlastním vinným sklepem
Luxusní ubytování v soukromí poskytuje v okolí Bořetic Ubytování u Bystřických. Čeká na Vás pobyt ve vinařské oblasti v klimatizovaném apartmánu s vlastním vinným sklepem.
Ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu– klimatizované nekuřácké pokoje
Pohodlné ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu poskytuje Penzionu U Vlků. Ubytujte se v našich nekuřáckých dvoulůžkových pokojích s klimatizací – možnost přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Chutné a vydatné snídaně v podobě švédských stolů v rámci ubytování u Valtického zámku
Pro své hosty připravují snídaně formou bohatých švédských stolů v ceně za ubytování v útulném penzionu U Vlků u Valtického zámku, kousek od historického centra města.
Penzion U Vlků Valtice
Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Levné ubytování v Obecnici, výlety do krásy Brd, turistika, restaurace, parkoviště, WIFI zdarma
Penzion LEONA najdete v obci Obecnice, která leží kousek od okresního města Příbram a je obklopena nádhernými brdskými hvozdy vhodnými pro turistiku.
Penzion Valtice-ubytování pro rodinné dovolené, víkendové pobyty pro dva
Ideální ubytování v blízkosti historického centra Valtic během rodinné dovolené nebo víkendového pobytu pro dvě osoby představuje v oblasti Valtic Penzion U Vlků.
Penzion U Vlků Valtice
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.
Vinný sklep a komfortní ubytování v soukromí ve vinařské obci v Jihomoravském kraji
Vinný sklep a ubytování U Bystřických v obci Bořetice v Jihomoravském kraji poskytuje komfortní ubytování. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů a užijte si toulky po krásném vinařském kraji.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - za výhodné ceny
Firma Krečmer - MOTORSPORT Vám nabízí levné ubytování v Opavě. Provozujeme pension a ubytovnu u Stříbrného jezera i pro firmy za výhodné ceny.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště, tradiční česká kuchyně i mezinárodní speciality, nabízíme italskou pizzu.
Ubytování v penzionu vhodné pro rodiny s dětmi
Ideální ubytování vhodné pro rodiny s dětmi nedaleko Mikulova Vám poskytne nově zrekonstruovaný malebný pension Pastuška.