Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Hotel Dobruška Královehradecký kraj - vstupní brána do Orlických hor
Hledáte klidné místo k odpočinku a jste milovníkem přírody? Hotel Dobruška je ideálním místem. Jde o jednu z nejkrásnějších vstupních bran do Orlických hor.
Svatby v hotelu - svatební obřady, rodinné oslavy na zahradě
Rezervujte si termín svatby s předstihem v Hotelu U racka Ostrožská Nová Ves - Uherské Hradiště. Pořádáme svatební obřady a rodinné oslavy v restauraci i na zahradě. Přijímáme termíny pro rok 2023.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Ubytování v pokojích a apartmánech s wellnes nedaleko Prahy v Hotelu Lony
Hotel Lony leží nedaleko Prahy ve vesnici Kozovaty a zve návštěvníky k odpočinku v útulných pokojích a apartmánech s wellness a na vynikající jídlo do hotelové restaurace.
Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Ubytování u letiště Praha  -  bezplatné parkování přímo v areálu hotelu
Kvalitní ubytování v bezprostřední blízkosti pražského letiště nabízí hotel FBA Praha 6 Ruzyně. Pokoje jsou 2-4 lůžkové, s možností přistýlky.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Hotel Krokus - ubytování v horském hotelu se snídaní v ceně a italskou restaurací
Hotel Krokus v Peci pod Sněžkou leží v krásném prostředí hor Krkonoš a nabízí pohodlné ubytování se snídaní v ceně a vynikající italskou restauraci.
Sportovní a dětské hřiště, útulné ubytování a snídaně v ceně v TX Hotelu
TX Hotel z Hostinného v okrese Trutnov nabízí ubytování pro jednotlivce i rodiny, firemní akce, svatby nebo teambuildingy v krásném prostředí se sportovním areálem.
Hotel Saloon Zlín, retro pokoje, apartmán, snídaně, parkování, restaurace, pivnice, relaxační masáže
Hotel Saloon najdete u řeky Dřevnice, blízko středu města obuvi a Baťovských domků. Lze se ubytovat v retro pokojích. Pro hosty jsou K dispozici jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje a apartmán.
Hotel Saloon Zlín
Ubytování, hotel, restaurace, dovolená, relax, výlety, brdské lesy
Resort Brdy nabízí kvalitní hotelové ubytování v městečku Mýto, obklopené krásnou přírodou brdských lesů.
Sportovní a firemní akce Liberec – ideální místo pro Vaše kolektivní aktivity
Hledáte ideální místo, kde byste mohli uspořádat sportovní soustředění pro Váš tým? Nebo chcete uspořádat firemní akci a sháníte rovnou i komfortní ubytování?
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Firemní a slavnostní konference – historická atmosféra v centru Prahy
Chcete uspořádat slavnostní hostinu, nebo firemní konferenci? Máte v plánu své obchodní partnery pozvat do historického centra plného luxusu?
Firemní akce a školení s možností zajištění občerstvení a ubytování
Ideální prostory pro konání firemních akcí a školení s technickým vybavením poskytuje Hotel Roubenka ve Štramberku. Možnost zajištění ubytování a občerstvení.
18jamkové golfové hřiště, hotel s restaurací, moderní česká a mezinárodní kuchyně, okres Plzeň
Společnost Greensgate Golf & Leisure Resort nabízí v obci Dýšina v okrese Plzeň k využití golfové hřiště a také hotel s restaurací. Naše hřiště je především pro náročné hráče.
Greensgate Golf & Leisure Resort PLZEŇSKÝ GOLF PARK, a.s.
Dovolená a luxusní privátní wellness Liberec - zasloužený odpočinek a relaxace!
Chcete si užít klidnou dovolenou a poznat krásy Liberce? Toužíte po odpočinku a relaxu? Tak se ubytujte v našich moderních apartmánech Terasy Café.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Hotel Barborka - příjemné ubytování v apartmánech blízko přehrady Lipno
Hotel Barborka leží v obci Přední Výtoň v blízkosti přehrady Lipno a nabízí příjemné ubytování v pokojích a apartmánech pro turisty, cyklomilovníky nebo rodiny s dětmi.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Ubytování na Šumavě, hotel, restaurace, školící místnost, cykloturistika, turistika, lyžování
Ubytování v srdci Šumavy nabízí hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o. Svojí polohou uprostřed krásné přírody poskytuje mnoho variant aktivit.
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Hotel pro rodiny s dětmi s přírodním koupalištěm a wellnes - Hotel Renospond
Hotel Renospond v Proseči u Skutče, která leží v okrese Chrudim nabízí idylickou dovolenou s wellnes centrem, přírodním koupalištěm a zázemím pro rodiny s dětmi.
Aktivní dovolená s kolem v hotelu s možností  jejich zapůjčení i úschovy
Kombinaci ubytování a aktivní dovolené umožňuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Přivezte si vlastní kola nebo vyzkoušejte ty naše a užijte si cykloturistiku na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Prostorné pokoje Terasy Café, Liberec - nejlepší ubytování pro páry i rodiny s dětmi.
Sháníte prostorné, klidné ubytování v Liberci s nádherným výhledem na historickou část města? Apartmány Terasy Café Liberec jsou připraveny splnit Vám tento požadavek.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec