Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Hotel u letiště Praha 6 Ruzyně - pohodlné ubytování před odletem s non-stop recepcí
Hotel u pražského letiště Václava Havla v Praze 6 Ruzyni nabízí pohodlné krátkodobé i dlouhodobé ubytování nejen před odletem v nekuřáckých pokojích s non-stop recepcí.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi, česká kuchyně, pobytové balíčky, bowling, vlastní parkoviště, tankové pivo.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Hotel Kunětická Hora - Standardní pokoje, pokoje Deluxe, apartmány
Náš sportovní resort nabízí překrásné ubytování jak ve standardních pokojích, tak v apartmánech či luxusních pokojích.
Ubytování v hotelu u zámku, zámecký hotel
Ubytování v hotelu u zámku, zámecký hotel, ubytování v lednicko-valtickém areálu, romantické prostředí zámku s příjemným ubytováním v Zámeckém Hotelu Lednice na jižní Moravě.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, saunování
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, největší sauna, dovolená s animačním programem pro děti, parkoviště u hotelu, snídaně v ceně pobytu.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.
Ubytování u zámku Lednice v překrásném prostředí Zámeckého hotelu Lednice
Zámecký hotel Lednice je půvabný hotel, který leží v blízkosti zámku Lednice v Lednicko valtickém areálu. Hotel je ideální jak pro oslavy, tak pro svatby, konference nebo na romantický víkend ve dvou.
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Příjemné chvíle s rodinou a přáteli v Zámeckém vinném sklepě Lednice
Vezměte svou rodinu, přátele i známé a přijďte strávit příjemné chvíle u sklenky vynikajícího moravského vína, které si vychutnáte ve vinném sklepě Zámeckého hotelu Lednice.
Svatební obřad, svatba na zámku, zámecká svatba jako z pohádky
Hotel Zámek Zábřeh se specializuje na pořádání svateb a svatebních obřadů. Chcete mít pohádkovou svatbu na zámku, tu pravou zámeckou svatbu? Prožijte nejdůležitější den vašeho života na Zámku Zábřeh.
Moderní a komfortní ubytovací zařízení - Hotel Šumava
Hotel Šumava, Vyšší Brod - komfortní a moderní ubytování v apartmánech či jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích až pro 31 hostů.
Hotel Šumava
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Luxusní romantický valentýnský balíček pro dva - víkendový pobyt
Luxusní romantický valentýnský baliček 2017 pro dva - víkendový pobyt v knížecím apartmá na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Školení a ubytování na hotelu - pronájem konferenční místnosti pro firemní akce
Hotel Hvězda Kroměříž poskytuje pronájem konferenční místnosti pro firemní akce a školení. Klientelu máme nejčastěji z okolí Zlína, Přerova, Vyškova. Ubytování pro zaměstnance je na hotelu zajištěno.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Hotel s historickou restaurací, stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, Králíky
Ubytování v historickém hotelu s barokní výzdobou poskytuje Hotel Zlatá Labuť Tomáš Šimeček v městě Králíky. Stylově zařízené pokoje a apartmány se satelitní televizí i koupelnou.
Ubytování Říčany u Prahy – plně vybavené pokoje, snídaně v ceně
Hledáte pohodlné ubytování v dobré dostupnosti hlavního města, avšak v krásné přírodě? Navštivte HOTEL PRATOL v Říčanech u Prahy a nebudete litovat.
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.