Technická kontrola vozidla a měření emisí patří k základním povinnostem každého majitele vozidla a provádí se pravidelně obvykle každé 2 roky. Stanice technické kontroly kontrolují identifikaci vozidla, brzdy, technický stav řízení, osvětlení, kola, pneumatiky, nápravy, karoserii, podvozek, motor, povinnou výbavu včetně měření emisí a další služby.

STK Klatovy
Jezděte bez pokud a bezpečně, dodržujte termíny pro STK Vašeho vozu. Pokud jste z Klatov a okolí, pak navštivte se svým vozem firmu RAMALE s.r.o. - stanice technické kontroly.
STK Nepomucká Plzeň
Aby se Váš vůz mohl účastnit silničního provozu, musí mít platnou technickou kontrolu. Neriskujte pokuty a problémy s policií při silniční kontrole a objednejte se do STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Autorizované metrologické středisko, ověřování, servis a opravy tachografů Liberec
Autorizované metrologické středisko, ověřování, servis a opravy tachografů zajišťuje v areálu firmy TKV p. Martin Ottl
TKV Liberec, spol. s r.o.
Měření emisí - ME a zprostředkování STK Praha 6 – v přesném termínu bez čekání
Neriskujte placení vysokých pokut nebo zákazu používat Váš vůz, objednejte se na přesný termín u firmy EMISE Ruzyně spol. s r.o. na Praze 6, kde zprostředkují STK i ME osobních a užitkových vozů.
STK pro osobní automobily i malá nákladní vozidla
STK - stanice technické kontroly sídlící v Šenově u Nového Jičína provádí STK pro osobní automobily, malá nákladní vozidla, přípojná vozidla, motocykly a traktory.
Prohlídky automobilů pro pojišťovny Plzeň - profesionálně
Prohlídky automobilů pro pojišťovny a zpracování příslušné dokumentace nabízí zájemcům z Plzně a okolí v rychlém termínu STK Nepomucká s.r.o.
Německé ekologické plakety
Německé ekologické plakety pro povolení vjezdu automobilů, autobusů, nákladních automobilů i tahačů do nízkoemisních zón měst na území Německa prodává STK Nepomucká s.r.o. z Plzně.
STK, měření emisí, Jablonec nad Nisou
Zajišťujeme měření emisí v rámci našeho areálu, v Autocentru FICS Jablonec nad Nisou
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Stanice technické kontroly, evidenční kontroly vozidel, měření emisí, Praha
STK – STANICE TECHNICKÉ KONTROLY MOTOL, s.r.o., sídlící v Praze 5 – Motol zajišťuje technické prohlídky osobních, užitkových a nákladních automobilů a motocyklů.
Měření emisí benzínových, dieselových motorů-emisní stanice
Emisní stanice firmy KLAS o.v.d. Kroměříž provádí měření emisí u benzínových motorů a metodou volné akcelerace u dieselových motorů.
STK, stanice technické kontroly, měření emisí, Mirotice, okres Písek
Potřebujete na svém vozidle provést technickou kontrolu či měření emisí? Obraťte se na stanici technické kontroly a stanici měření emisí - STK Mirotice s.r.o. v okrese Písek.
Ekologické plakety do Německa Plzeň
STK Nepomucká s.r.o. z Plzně nabízí všem vlastníkům automobilů, autobusů, nákladních automobilů i tahačů možnost prodeje ekologické plakety pro povolení vjezdu do nízkoemisních zón na území Německa.
Měření emisí Plzeň
Pokud jste z Plzně a okolí a potřebujete změřit hodnoty výfukových plynů (emisí) u Vašeho automobilu, neváhejte se obrátit na emisní stanici STK Nepomucká s.r.o.
Stanice technické kontroly, STK, evidenční kontrola, měření emisí
Naše stanice technické kontroly sídlící v Jablonci nad Nisou provádí STK, evidenční kontroly, měření emisí pro všechny osobní vozy, motocykly, přípojná vozidla i nákladní automobily do 3,5t.
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
STK Plzeň
Jste z Plzně a potřebujete technickou prohlídku pro svůj automobil. Navštivte stanici technické kontroly STK Nepomucká, s.r.o. STK nabízíme pro motocykly a osobní i nákladní automobily.
Příprava vozidel na STK a emise Plzeň - opravy automobilů, prodej náhradních dílů
STK a emise v Plzni spolehlivě a rychle u firmy Autokomplet 91. Neprovádíme pouze STK a emise, ale Vaše auto kompletně připravíme na budoucí kontrolu. STK, emise a servis na jednom místě.
Technické prohlídky Plzeň - nákladních i osobních automobilů,motocyklů i přívěsů
Technické prohlídky automobilů osobních i nákladních, motocyklů a přívěsů zajistíme ve společnosti STK Nepomucká s.r.o., Plzeň - individuální přístup ke klientům
Pravidelné technické kontroly osobních i nákladních vozidel
O technickou prohlídku Vašeho vozidla se postará Stanice technické kontroly Motol, s.r.o., Praha 5. Provádíme kontroly osobních a dodávkových automobilů, motocyklů i nákladních vozů.
Stanice technické kontroly Plzeň – pravidelná prohlídka vozů a motorek
Navštivte stanici technické kontroly v Plzni na pravidelnou prohlídku Vašeho vozu nebo motocyklu.
Kontrola vozidla Plzeň – informace o technickém stavu auta
Kontrolujeme osobní i nákladní vozidla a získáváme informace o jejich technickém stavu. Naše pracoviště najdete v Plzni.
Měření emisí v Plzni u benzinových a naftových motorů
V Plzni máte možnost nechat si změřit emise svého automobilu s benzinovým nebo i naftovým motorem.
Ekologické plakety do zón v Německu Plzeň
Pokud hodláte vycestovat se svým vozem do Německa, je potřeba vlastnit ekologickou plaketu pro vstup do vybraných městských zón.
Stanice měření emisí Plzeň
Pro změření emisí Vašeho vozu navštivte STK Nepomucká, s. r. o. V naší pracovní hale zajistíme změření emisí vozidla, potřebné pro pravidelnou technickou prohlídku.
Emise a evidenční kontroly Plzeň
Pravidelné měření emisí a evidenční kontroly pro region Plzeň zařizuje STK Nepomucká s. r. o.
STK Plzeň Nepomucká - jezděte bez problémů
Každý automobil musí pravidelně podstupovat kontroly a prohlídky STK. Díky tomu ho udržujeme v provozuschopném stavu, ale také plníme ze zákona dané náležitosti.