Technická kontrola vozidla a měření emisí patří k základním povinnostem každého majitele vozidla a provádí se pravidelně obvykle každé 2 roky. Stanice technické kontroly kontrolují identifikaci vozidla, brzdy, technický stav řízení, osvětlení, kola, pneumatiky, nápravy, karoserii, podvozek, motor, povinnou výbavu včetně měření emisí a další služby.

Měření emisí zážehových a vznětových motorů, i vozů s přestavbou na LPG/CNG včetně bezpečnostní revize
Službu měření emisí zážehových a vznětových motorů, i vozů s přestavbou na LPG/CNG poskytuje společnost AUTOGAS-DESTASERVIS s.r.o. se sídlem v Bzenci, v blízkosti Hodonína.
STK Liberecko, měření emisí u osobních i dodávkových vozů, evidenční kontroly, autoservis
Vysoce odborné technické kontroly u osobních i dodávkových vozů do 3,5 t provádí EMISNÍ STANICE Kabátek Aleš z obce Sobotice v okresu Liberec.
STK pro auta, dodávky, motocykly a přívěsné vozíky Klatovy
STK osobních a dodávkových automobilů, motocyklů, přívěsných vozíků, STK vozidel dovezených ze zahraničí, ale i měření emisí nabízí RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Technické prohlídky všech motorových i nemotorových vozidel Liberec
Provádíme technické prohlídky všech motorových i nemotorových vozidel - TKV Liberec, spol. s r.o.
TKV Liberec, spol. s r.o.
Příprava vozů na STK, měření emisí Třebíč
Přípravou vozů značky ŠKODA na státní technickou kontrolu a měření emisí provádí v Třebíči a jeho okolí autorizovaný autoservis AUTOSALON F3K Třebíč.
Technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla
Stanice technické kontroly RITZ s.r.o. v Šenově u Nového Jičína zajistí technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla.
STK Plzeň online rezervace – rychlé a pohodlné
Neodkládejte již déle povinnou kontrolu emisí Vašeho vozu a využijte rychlé a pohodlné online rezervace na webových stránkách STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
STK - pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly
Přijďte si zkontrolovat technický stav svého vozidla - STK stanice technické kontroly v Novém Jičíně vám zajistí pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly rychle a spolehlivě.
Emise – měření osobních i dodávkových automobilů včetně odvozu
Měření emisí a přípravu na technickou kontrolu osobních i dodávkových automobilů nabízí společnost EMISE Ruzyně spol. s r.o. z Prahy 6.
Pravidelná technická prohlídka automobilu, motocyklu i přípojného vozidla
Pokud vás čeká pravidelná technická prohlídka automobilu či motocyklu a zvažujete v jaké STK si ji necháte provést, obraťte se na ověřenou stanici technické kontroly v okolí Nového Jičína, STK Ritz.
STK Nepomucká s.r.o. Plzeň
Vlastníte osobní nebo užitkové vozidlo? Jste z Plzně a okolí? Pak využijte online objednání volného termínu prohlídky u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Informativní prohlídky o technickém stavu silničního vozidla Plzeň
Kupujete nebo prodáváte auto a chcete znát jeho skutečný technický stav? Nebo máte podezření na nějakou závadu? Pak žádejte informativní prohlídku pro silniční vozidla u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Příprava vozů na měření emisí včetně odvozu – osobní i dodávkové automobily
Odborníci ze společnosti EMISE Ruzyně spol. s r.o. z Prahy 6 se postarají o přípravu Vašeho osobního nebo dodávkového automobilu na měření emisí i technickou kontrolu.
Stanice technické kontroly Klatovy
Jste vlastníkem motorového vozidla? Je čas zajistit platnou STK Vašeho vozu? Navštivte stanici technické kontroly RAMALE s.r.o. v Klatovech.
STK a měření emisí Liberec – technické kontroly a měření emisí na osobní vozy M1 + N1.
Pravidelné i opakované technické prohlídky, provádíme v pracovní době bez objednání. Pokud chcete předejít čekání, rezervujte si termín prohlídky dopředu!
TKV Liberec, spol. s r.o.
STK a emise Plzeň
Rychlou a spolehlivou kontrolu emisí a STK Vašeho vozu včetně přípravy zajistí na jednom místě Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Technické prohlídky, kontrola povinné výbavy a osvětlení – zprostředkování
Neriskujte vysokou pokutu jízdou bez platné technické prohlídky Vašeho vozidla. EMISE Ruzyně spol. s r.o. z Prahy Vám zprostředkuje technickou prohlídku i kontrolu povinné výbavy a osvětlení.
Autorizovaný servis vozů ŠKODA – příprava na STK, měření emisí
Kompletní autorizovaný servis vozů značky ŠKODA, včetně přípravy na STK a měření emisí, nabízí v Třebíči a jeho okolí AUTOSALON F3K.
Měření emisí zážehových a vznětových motorů Praha – včetně vyzvednutí auta až 10 km od nás
Čeká Váš vůz povinná kontrola emisí? Firma EMISE Ruzyně spol. s r.o. z Prahy nabízí měření emisí zážehových a vznětových motorů u automobilů do 3,5 t.
Technická kontrola osobních i nákladních vozidel, STK, měření emisí
STK, technické prohlídky a měření emisí osobních i nákladních aut, motocyklů, autobusů, traktorů a přívěsů realizuje firma UNIKOM - STK, s.r.o., Kutná Hora.
STK technická kontrola vozidla -  testování vozidla a hodnocení pro silniční provoz
Zajistíme Vaše vozidlo na technickou kontrolu STK, provedeme opravy závad, prověříme stav vozidla v naší Autoopravně sídlící v Chrudimi.
Měření emisí Česká Skalice – pro benzínové, naftové motory a LPG, CNG pohony
Provádíme měření emisí vozidel s benzínovým i naftovým motorem a s alternativním pohonem LPG i CNG - LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Česká Skalice, Náchod
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Technické kontroly dovezených vozidel Plzeň
Dovezli jste si automobil z ciziny? Než vyjedete na silnice, budete potřebovat jeho technickou kontrolu. Pokud jste z Plzně a okolí, neváhejte navštívit STK Nepomucká s.r.o., kde tyto služby nabízejí.
STK Plzeň rezervace online
Chystáte se objednat Váš vůz na kontrolu emisí? V STK Nepomucká s.r.o. v Plzni si váží času svých klientů a nabízí pohodlnou online rezervaci pro přesný termín podle Vašich možností bez čekání.
Příprava a zajištění STK - Praha západ – bezpečná jízda bez pokut
Dodržujte termíny STK Vašeho vozu a užijte si bezpečnou jízdu bez pokut. Pokud jste z Prahy západ a okolí, pak využijte nabídky přípravy a zajištění STK od firmy Autoservis Jaroslav Kratochvíl.