Vozidlo na silnici patří k nejvíce rizikovým faktorům, a proto se vyplatí mít uzavřené pojištění vozidel. Patří sem nejen zákonem dané povinné ručení, ale také havarijní pojištění, pojištění při odcizení auta či jeho částí, poškození auta přírodními živly, vandaly, pojištění skel či připlacení za různé asistenční služby.

Pojištění domácnosti, rodinného domu nebo bytu - výhodná speciální nabídka
Výhodné pojištění pro Vaši domácnost, rodinný dům či byt Vám zajistí havlíčkobrodská firma SAM finance, s.r.o., která poskytuje služby v oblasti pojištění.
Nejlevnější povinné ručení v kraji Vysočina - povinné ručení a havarijní pojištění
Pojištění automobilu, havarijní pojištění a povinné ručení za výhodné ceny Vám zprostředkuje firma SAM finance, s.r.o. z Havlíčkova Brodu.
Povinné ručení 2012
POVINNÉ RUČENÍ - pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. - velmi výhodné ceny bez potřeby bonusů - čtyři limity plnění s možností havarijní pojistky na střet se zvěří - více možností přípojištění: skla, sedadla, asistence atd. - likividace pojistné události zdarma - plný servis a správa pojistné smlouvy - komunikace elektronicky
Pojištění online
Pomůžeme Vám s výběrem nejlevnějšího povinného ručení, havarijního pojištění, cetovního pojištění a pojištění domácností online za pomocí naší kalkulačky pojištění. Slevy až 70% na pojistném. Je to jednoduché, rychlé a přehledné porovnání na www.top-pojisteni.cz nebo 841 41 41 41.
Havarijní pojištění a povinné ručení pro osobní automobily - výhodné ceny
Výhodné havarijní pojištění a povinné ručení seženete ve kraji Vysočina od firmy SAM finance, s.r.o., která sídlí v Havlíčkově Brodě a poskytuje služby v oblasti pojištění.
Výhodné povinné ručení a havarijní pojištění pro Váš automobil
Firma SAM finance, s.r.o. poskytuje výhodná povinná a havarijní pojištěni v kraji Vysočina. Pojištění osobních automobilů za výhodné ceny a pohyblivé sazby.
Povinné ručení
Pojištění vztahující se na škodu způsobenou motorovým vozidlem uvedeným ve smlouvě. Kryté jsou zejména škody: -na zdraví nebo usmrcením -vniklé poškozením, zničením nebo ztrátou věci -mající povahu ušlého zisku -účelně vynaložené náklady spojené s právním zastoupením
Povinné ručení a havarijní pojištění pro Váš automobil za výhodné ceny
Výhodné havarijní a povinné ručení získáte od havlíčkobrodské firma SAM finance, s.r.o., která je na trhu od roku 2008 a poskytuje služby v oblasti pojištění.
Audit pojistných smluv zdarma pro podnikatele - právnické i fyzické osoby
Havlíčkobrodská firma SAM finance s.r.o. nabízí finanční služby, ke kterým patří i audit pojistných smluv zdarma pro podnikatele, právnické i fyzické osoby.
Povinné ručení vozů - výhodné povinné ručení pro Váš automobil
Firma SAM Finance, s.r.o. poskytuje služby v oblasti pojištění osob a majetku, mezi které patří i výhodné povinné ručení pro Váš vůz.