Chcete si pořídit osobní vůz a hledáte vhodné možnosti? Nabídka osobních vozidel je pestrá a vy si můžete vybrat nejen auta zcela nová, ale i ojetá. Vozidlo si tak můžete koupit od autorizovaného prodejce, v autobazaru, na inzerát přímo od majitele, využít dovoz ze zahraničí. K financování můžete využít leasing či jinou formu úvěru.

Elegantní, moderní a prostorný vůz Fiat Tipo Kombi s možností testovací jízdy
Společnost Pavlas Trust s.r.o. sídlící ve Frýdku-Místku se specializuje na autorizovaný prodej osobních i užitkových vozů značky Fiat a nyní má pro Vás elegantní Tipo Kombi s ještě větším prostorem.
Pavlas Trust s.r.o.
Hyundai i30 v limitované edici FAMILY – prostorné kombi, sportovní hatchback nebo elegantní fastback
Vůz pro každou rodinu – to je prostorné kombi, sportovní hatchback nebo elegantní fastback Hyundai i30 v limitované edici FAMILY. Pořiďte si vůz s praktickým příslušenstvím za polovinu ceny.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Dlouhodobý pronájem vozidel, zapůjčení auta - přistavení vozidel zdarma
Dlouhodobý pronájem vozidel a zapůjčení aut v Ostravě realizuje autopůjčovna Auto Kozelský, která zároveň zajišťuje přistavení vozidel v Ostravě zdarma.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Prodej luxusních vozidel, nové a ojeté luxusní vozy, zprostředkování prodeje, showroom Praha
TOP Class Cars CZ, s.r.o. se specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů, která pocházejí Z EU.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
Budoucnost městských vozidel – to je elektromobil Fiat 500 s unikátním designem
Prodej elektromobilu Fiat 500 zajistí společnost Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, dobře dostupné i pro zákazníky z Nového Jičína. Tento městský vůz se rychle nabíjí a je velmi tichý.
Pavlas Trust s.r.o.
Víceúčelové vozidlo Hyundai MPV STARIA – bezpečná a všestranná mobilita v novém chytře řešeném modelu automobilu
Chytře řešený a prostorný interiér a flexibilní zavazadlový prostor – to je nové MPV STARIA od značky Hyundai, který je k dispozici jako dodávka, kombi nebo ve variantě STARIA Premium.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Nové automobily FIAT včetně slevy na servis vozidla po celou dobu jeho provozu
Nejnovější modely nových automobilů značky FIAT zakoupíte v Autocentru u Labutě ve Svitávkách. Při zakoupení vozu u nás dostanete bonus v podobě slev na servis vozu po celou dobu jeho provozu.
Autocentrum u Labutě
Autopůjčovna - krátkodobý pronájem kvalitních vozů i dlouhodobý za zvýhodněné ceny
Společnost Auto Kozelský v Ostravě pro Vás ve své autopůjčovně realizuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy kvalitních vozů za zvýhodněné ceny.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Opravy a servis automatických převodovek, výměna oleje i filtru
Autoservis Autocentrum Černý provádí opravy a servis automatických převodovek včetně výměny oleje i filtru.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Mazda – široká nabídka vozů, autorizovaný prodej, autoservis, autosalon
Autorizovaný prodejce AUTOLAROS SPEED s.r.o. vozů Mazda, působící v ostravském regionu již více než 20 let, Vám kromě široké nabídky vozů Mazda nabízí také autoservisní služby.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Profesionální servis, opravy amerických vozů - Chrysler, Jeep, Dodge
Autoservis Dolina je schopen poskytnout profesionální servis amerických vozů Chrysler, Jeep, Dodge i vozů off road. Provádíme i běžný servis pro zákazníky z okolí Zlína, Hodonína, Uherského Hradiště.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Profesionální autopůjčovna, půjčovna aut - snadné zapůjčení vozu
Profesionální autopůjčovna firmy AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. s působností v Ostravě, Frýdku Místku a Havířově nabízí možnost půjčení kvalitních vozů Škoda a Mercedes Benz po dobu opravy Vašeho auta.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Prodej a kompletní servis při nákupu osobních a užitkových vozů  Opel, Fiat, Jeep a Alfa Romeo
Osobní a užitkové vozy značky Opel, Fiat, Jeep a Afa Romeo zakoupíte v autosalonu Autocentra u Labutě ve Svitávkách. Zajistíme Vám registraci vozidla, pojištění nebo nákup na úvěr a leasing.
Autocentrum u Labutě
Ideální vůz nejen pro rodinu, Vás překvapí svým designem, barvou i bezpečností a vybaveností
Zakoupit nový vůz Fiat Tipo Cross můžete u společnosti Pavlas Trust s.r.o. v Chlebovicích u Frýdku-Místku, s dobrou dostupností i z Nového Jičína. Poskytují i autorizovaný servis vozů Fiat.
Pavlas Trust s.r.o.
Nový crossover Fiat 500X s jedinečným designem - moderní technologie
Autorizovaný prodejce vozů Fiat PAVLAS TRUST s.r.o. ve Frýdku Místku, Vám představuje nový crossover Fiat 500X s jedinečným designem a nejnovějšími technologiemi pro Váš dokonalý komfort a bezpečí.
Pavlas Trust s.r.o.
Elegantní a přelomový elektronický streamliner Hyundai  IONIQ 6 – světové auto roku 2023
Sofistikovaný streamliner s dojezdem na elektřinu přes 610 kilometrů vyráběný z materiálů šetrných k životnímu prostředí – Autosalón Hyundai T-car v Boskovicích představuje nový Hyundai IONIQ 6.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Pronájem luxusních limuzín s řidičem
Společnost Limuzíny Slezáček se zabývá pronájmem luxusních limuzín s řídičem na svatby, rozlučky se svobodou, narozeniny, párty, plesy i další akce.
Unikátní design a bohatá výbava v limitované edici Best of Style Hyundai Kona
Limitovaná edice Best of Style Hyundai Kona Vám dodá odvahu odlišit se od ostatních. Nový SUV Hyundai Kona pořídíte v autorizovaném autosalonu AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Výroční Golf GTI Clubsport 45 - ten pravý sportovní zážitek
Volkswagen Golf představuje výroční edici GTI Clubsport, která má skvělé jízdní vlastnosti, multifunkční volant a výfukový systém Akrapovič. Dostupná je v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai - největší autosalon v ČR má připraveny nové i předváděcí vozy
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod je autorizovaný prodejce vozů Hyundai pro zákazníky nejen na Moravě. Jde o největší autosalon Hyundai v ČR, připraveny máme nové i předváděcí vozy.
Půjčovna vícemístných aut, dodávek, osobních vozidel - výhodný pronájem
Společnost UH CAR Uherské Hradiště poskytuje výhodný pronájem osobních vozidel i dodávek. Půjčovna má i několik vícemístných aut - 8 místný vůz Toyota Proace, 9 místný Opel Vivaro, Citroen Jumpy.
Autosalon Fiat - autorizovaný prodej automobilů značky Fiat včetně odborného servisu
Přijďte si vybrat nový automobil do autorizovaného autosalonu Fiat společnosti Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, kde se můžete spolehnout také na kvalitní a odborné servisní služby.
Pavlas Trust s.r.o.
Mazda CX-5 - nejnovější kompaktní SUV s kompletně přepracovaným designem interiéru
Chcete-li si vychutnat zážitek z jízdy, pořiďte si novou Mazdu CX-5 v autorizovaném autosalónu AUTOLAROS SPEED, s.r.o. v Ostravě, který se specializuje na prodej automobilů značky MAZDA.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Nové sportovní SUV Taigo značky Volkswagen se představí na evropské premiéře
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen zajistí ve svém autosalonu společnost INTERMOBIL s.r.o. ve Znojmě. Navíc Vás vždy dopředu informují o uvedení nových vozů na trh.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Volkswagen Taigo – kvalita, originalita, komfort v SUV kupé
Komfort a jedinečný design Vám přinese vozidlo Volkswagen Taigo, které si můžete zakoupit v autosalonu společnosti INTERMOBIL s. r. o., která působí na Znojemsku.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen