AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Pneuservis - možnost expresní výměny pneu, opravy pneumatik, přezutí a vyvažování kol
Spolehlivý pneuservis JT auto - pneu servis s.r.o. se sídlem v Prostějově zajišťuje přezutí a vyvažování kol, možnost expresní výměny pneu a opravy pneumatik.
JT auto - pneu servis s.r.o.
Prodej použitých autodílů pro vozidla různých značek – karosérie, motory, převodovky a mnoho dalšího
Na prodej použitých autodílů pro vozidla tuzemských i zahraničních značek, jako jsou karosérie, motory a převodovky, se zaměřuje společnost IB - MET s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Doklad o ekologické likvidaci vozu Vám umožní vyřazení vozidla z provozu, odhlášení z registru vozidel
Firma Salvage-UH s.r.o. provozuje Autovrakoviště Kunovice - vystaví vám po převzetí vozidla doklad o ekologické likvidaci vozu, je nutný k odhlášení z registru vozidel a vyřazení vozidla z provozu.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Kvalitní pneuservis - pneucentrum, přezouvání pneu, odborná výměna pneumatik
PNEUcentrum Václavovič v Břeclavi je kvalitní pneuservis, který vám zajistí odbornou výměnu pneumatik, přezutí pneu včetně prodeje nových pneumatik značek Michelin, Lassa, Sebring a další.
PNEUcentrum Václavovič
Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Profesionální detailing – keramická ochrana laku automobilů, leštění a voskování
Na profesionální detailing a péči o vozidlo zahrnující keramickou ochranu laku, leštění a voskování se v oblasti Boskovic a Letovic zaměřují profesionálové ze společnosti JR DETAILING.
JR DETAILING Čištění interiérů auta
Rovnání podvozkových rámů, servis a oprava havarovaných nákladních automobilů
Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. z Ostravy je specializovaný autoservis, který se dlouhodobě zabývá rovnáním podvozkových rámů a opravami nákladních vozidel, přívěsů, návěsů i autobusů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Pneuservis nákladních vozidel, autobusů, kamionů, těžké techniky– výměna a opravy pneumatik
Pokud potřebujete vyměnit nebo opravit pneumatiky autobusů, nákladních vozidel, kamionů nebo těžké techniky, navštivte pneuservis firmy SEDOS transport s.r.o.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Nosiče kol na tažné zařízení – výroba a prodej
Kvalitní a spolehlivé nosiče kol na tažná zařízení, vhodná k přepravě kol, koloběžek i motorek zakoupíte u společnosti ASN HAKR Brno s.r.o.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Profesionální údržba, oprava a plnění autoklimatizace od zkušeného autoservisu
Údržbu, opravu a plnění autoklimatizace Vám zajistí autoservis RM Alt, s.r.o v Ostravě, který provádí veškeré opravy vozů především u značek Škoda, Audi, Suzuki, Ford a Volkswagen.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Budoucnost městských vozidel – to je elektromobil Fiat 500 s unikátním designem
Prodej elektromobilu Fiat 500 zajistí společnost Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, dobře dostupné i pro zákazníky z Nového Jičína. Tento městský vůz se rychle nabíjí a je velmi tichý.
Pavlas Trust s.r.o.
Autoškola, kurzy pro skupinu B, profesní průkaz Hradec Králové
Praktické jízdy osobními vozidly OPEL CORSA, PEUGEOT 2008, RENAULT CLIO, ŠKODA SCALA, VOLKSWAGEN-TRANSPORTER. Naše autoškola je členem Profesního sdružení autoškol ČR.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Prodej, eshop torzní tyče zadní nápravy - díly pro vozidla s odpružením torzní tyčí
Společnost Autola s.r.o. Třebíč provozuje eshop i prodejnu s autodíly. Zakoupíte u nás i specielní díly jako jsou torzní tyče zadní nápravy - pro vozidla s odpružením torzní tyčí.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Spací nástavby a spoilery -přesná výroba a montáž na Váš nákladní automobil
Společnost Hagemann a.s patří mezi největší výrobce nástaveb v ČR. Jako firma provádíme služby v automobilovém průmyslu a zajistíme Vám výrobu a montáž pro spací nástavby a spoilery na nákladní auta.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Servis vozidel Dacia a Renault – zkušený autoservis se o Vaše auto postará
Hlavním zaměřením autoservisu Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o. ze Znojma je oprava vozidel Dacia a Renault. Specializujeme se na elektroniku motorů, diagnostiku problému a následnou opravu.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Víceúčelové vozidlo Hyundai MPV STARIA – bezpečná a všestranná mobilita v novém chytře řešeném modelu automobilu
Chytře řešený a prostorný interiér a flexibilní zavazadlový prostor – to je nové MPV STARIA od značky Hyundai, který je k dispozici jako dodávka, kombi nebo ve variantě STARIA Premium.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Profesionální provedení technické kontroly či měření emisí u luxusních vozidel
Pro vlastníky luxusních vozidel, například Bugatti, Ferrari, Bentley a dalších, provádí profesionální měření emisí či technické kontroly u společnosti Team MAAT, spol. s.r.o. v Ostravě i v Rychvaldu.
Team MAAT, spol. s r.o.
Ruční čištění a mytí interiérů automobilů – perfektní péče o Váš vůz
Na ruční čištění a mytí nejen interiérů automobilů včetně vysátí, tepování látek a vyživení kůže se zaměřují specialisté působící v okolí Boskovic a Letovic ze společnosti JR DETAILING.
JR DETAILING Čištění interiérů auta
Karosářské práce – opravy aut po drobných nehodách i větších haváriích
Kompletní karosářské práce u vozidel po drobných nehodách i větších havárií zajišťuje v okolí Prostějova JT auto - pneu servis s.r.o. Vrátíme Vaše auta na silnici v perfektní kondici po nehodách.
JT auto - pneu servis s.r.o.
Řidičský průkaz skupiny "D" – řidičák na autobus získáte u profesionální autoškoly
Kromě řidičského průkazu skup. "B" lze u autoškoly Auto EDU se přihlásit k výcviku pro skupinu "D" a získat řidičský průkaz na autobus. Působí v celém Moravskoslezském kraji, v okolí Ostravy a Frýdku.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Náhradní díly z vrakoviště - použité motory, části karoserie, elektroinstalace
Náhradní díly z vrakoviště pořídíte za výrazně nižší cenu. Zájemci z regionu Uherské Hradiště mohou pořídit použité díly, motory, části karoserie, elektroinstalace na Autovrakovišti Kunovice.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Opravy auto moto plastů - svařování poškozených nárazníků a světlometů
S opravou poškozeného nárazníku či světlometu vám pomůže firma Pavel Petroš z Brna. Rychle a kvalitně zajistí opravu auto moto plastů profesionální technikou. Opravu a servis vám zajistí do 24 hodin!
Svařování plastů Pavel Petroš
Expresní, zakázkové lakování vozidel, motocyklů-Autolakovna Bilík
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík provádí expresní lakování vozidel a motocyklů i zakázkové lakování pro tuningové vozy, veterány, včetně karosářských prací.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Opravy automatických převodovek v krátkém čase
Pokud máte problém s automatickou převodovkou, Autoservis Dolina v krátkém čase vyřeší opravy automatických převodovek. Provoz máme nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Nové automobily FIAT včetně slevy na servis vozidla po celou dobu jeho provozu
Nejnovější modely nových automobilů značky FIAT zakoupíte v Autocentru u Labutě ve Svitávkách. Při zakoupení vozu u nás dostanete bonus v podobě slev na servis vozu po celou dobu jeho provozu.
Autocentrum u Labutě