Aktuální microsite

Posuvné systémy zasklení pro hliníkové bioklimatické pergoly ARTOSI
Rámové nebo bezrámové systémy zasklení bioklimatické pergoly ARTOSI GLASS umožní využívat tyto venkovní pergoly i mimo letní sezónu.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Galvanické zinkování - povrchová úprava technicky náročnějších dílů
Galvanické zinkování s garancí nejvyšší kvality vám zajistí spolehlivá firma GALVA s.r.o. - na povrchovou úpravu technicky náročnějších dílů jsou opravdu odborníci.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Opravy a servis manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků – komplexní služby od profesionálů v oboru
Na opravy a servis manipulační techniky, vysokozdvižných vozíků včetně výměny pneumatik se zaměřují profesionálové ze společnosti DAMATECH, spol. s. r.o. působící nejen pro oblasti Dačic a Jemnic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Otevřené sklepy vinařství Zaječí jižní Morava
Byli jste již někdy na otevřených sklepech vinařství v Zaječí a rádi by jste tuto akci navštívili znovu? Nebo jste o téhle akci slyšeli a rádi by jste se zúčastnili? Tak máme pro Vás skvělou zprávu otevřené sklepy vinařství Zaječí na jižní Moravě budou probíhat v sobotu 31.10 2015. Neváhejte tedy a přijeďte oslavit svátek vinařů do Zaječí ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Nová ambulance ortopedie - využití terapie fokusovanou rázovou vlnou při onemocnění pohybového aparátu
Mediekos Ambulance zahájí v listopadu provoz ambulance ortopedie ve Zlíně, která bude zaměřena na diagnostiku a léčbu onemocnění pohybového aparátu včetně fyzikální terapie fokusovanou rázovou vlnou.
MediSPORT Ambulance tělovýchovného lékařství
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Mobilní či statická 5S úklidová stanice, cleanboard, dodávána s nářadím nebo bez
Cleanboard, mobilní i statická úklidová stanice, navržená dle 5S metodiky. Tabule dodává s úklidovým nářadím nebo bez, dle přání zákazníka, společnost KRIŽAN s.r.o.
KRIŽAN, s.r.o.
Návrhy a kompletní dodávka interiéru na klíč - zajímavě řešený a originální interiér bez starostí
Zajímavě řešený a originální interiér bez starostí vám zajistí firma Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci - v oblasti návrhu a kompletní dodávky interiéru na klíč jsme odborníci.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Speciální rybářské hliníkové lodě pro lov kaprů – výroba, prodej
Společnost NAUTIG SE z Jihlavy se zabývá vývojem, výrobou, úpravou a prodejem lodí. Naleznete u nás speciální bivakovací rybářské lodě z hliníku, které jsou vhodné nejen pro lov kaprů.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Obědy pro domácnosti s rozvozem až domů po celé Opavě za skvělé ceny
Dovozem a rozvozem teplých obědů včetně polévky do domácností za skvělé ceny se zabývá Česká jídelna Mikeš a spol s.r.o. z Opavy, která má v denní i stálé nabídce výborné a poctivé jídlo.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Profesionální ruční nářadí – renomované značky Bahco, Cromwell a Neo od světových dodavatelů
Bohatý výběr profesionálního ručního nářadí kvalitních značek Cromwell, Bahco a Neo od předních světových dodavatelů má ve svém sortimentu společnost LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. v Prostějově.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
PERFECT DOOR s.r.o. - Profesionální servis garážových vrat a vjezdových bran po celé České republice
Jsme společnost PERFECT DOOR s.r.o., která se specializuje na profesionální servis a rychlé opravy garážových vrat a vjezdových bran v Praze a okolí.
PERFECT DOOR s.r.o. Garážová a průmyslová vrata Praha
Servis pojízdných a stacionárních regálů Uherský Brod, paletové a konzolové, archivní regály
Jsme ryze česká rodinná firma s přátelským a otevřeným přístupem a proto se s nadšením zabýváme vývojem, výrobou a servisem pojízdných skladových zařízení.
Opravy a údržba asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a  jiných veřejných komunikací
Opravu a údržbu asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a jiných veřejných komunikací provádí společnosti Rekma, spol. s.r.o. v Břeclavi. Opravy provádíme po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Ozonový vak na nohy – napomáhá s odstraněním plísňových chorob i proti syndromu diabetické nohy
Ergona s.r.o. jakož to nestátní zdravotnické zařízení se sídlem v Opavě spolupracuje se spol. BIOOZON s.r.o. , která představuje ozonový vak na nohy s pozitivním efektem přírodní látky ozon O3.
Ergona Opava s.r.o.
Svařování plastových autodílů - nárazníky, světlomety, chladiče
Svařování plastových autodílů svěřte Brněnské firmě Svařování plastů Pavel Petroš - zaměřuje se na svařování nárazníků, světlometů i chladičů.
Svařování plastů Pavel Petroš
Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.
Hnací válce pásových dopravníků – profesionální pogumování a výroba
O profesionální pogumování a výrobu hnacích válců pásových dopravníků se postará Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o., která je jedničkou v oblasti gumárenského průmyslu.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Malé obráběcí stroje pro kovoobrábění, srážení hran, ostření nástrojů - ostřičky vrtáků, fréz
Firma VABEX s.r.o. dodá vybavení pro strojírenské firmy, dílny i odborné školy. Jde např. o malé obráběcí stroje pro kovoobrábění, srážení hran, ostření nástrojů.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Ekologická likvidace vozidla, vyřazení z evidence a jeho odvoz na vrakoviště
Komplexní služby týkající se odvozu autovraku na vrakoviště, ekologickou likvidaci a zajištění vyřazení vozidla z evidence zajišťují profesionálové ze společnosti Autovrakoviště Šenk z Letovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Pořiďte si na Vánoce kavkazskou jedli nebo smrk, ať už čerstvě řezané nebo v kontejneru
Čerstvě řezané vánoční stromky přímo z plantáže, kavkazská jedle či smrk, ale i v kontejnerech prodává firma Radhošťtrans s.r.o. ve Stříteži nad Bečvou, dobře dostupné z Rožnova, Valmezu i ze Zlína.
Radhošťtrans spol. s r. o. Plantáž vánočních stromků Morava