Aktuální microsite

Prodej zemědělských strojů pro zpracování půdy, setí a sběr pícnin, traktorů a malotraktorů
Široký sortiment zemědělské techniky naleznete ve firmě SYNPRO ve Velkých Bílovicích. Prodáváme traktory, malotraktory a také zemědělské stroje pro zpracování půdy, setí nebo sběr pícnin.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Oprava, renovace pogumovaných válců do balíkovače, balíkovacího lisu
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se zabývá výrobou v gumárenském průmyslu, provádí i opravy a renovace pogumovaných válců, např. do balíkovače, balíkovacího lisu.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Digitální Tenzometry, snímače PDX - realizace silničních a kolejových vah na klíč
Digitální Tenzometry a snímače PDX zajišťuje společnost TENZONA s.r.o., specializující se na realizaci silničních a kolejových vah na klíč.
TENZONA s.r.o.
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba, eshop metalické třásně, praporky pro autobazary - proti ptákům, pro reklamní účely
Firma KOFIX Zlín zaměřuje výrobu na sortiment pro autobazary - jde o metalické třásně a praporky, jsou účinné proti ptákům. Vybírejte na našem eshopu, možná je i zakázková výroba pro reklamní účely.
KOFIX Rostislav Pavlík
Originální, alternativní, kompatibilní toner - hp, oki, xerox, canon, dell, lexmark, brother, epson, kyocera, ricoh, samsung, utax
Firma PREMO je dodavatelem tonerů do tiskáren pro klientelu v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Pořídit u nás můžete originální i kompatibilní-alternativní toner hp, oki, canon, lexmark a další.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Stylový teakový nábytek - lavice, houpačky, stoly, věšáky, komody a mnoho dalšího
Na maloobchodní prodej stylového a odolného teakového nábytku, jako jsou lavice, houpačky, stoly, věšáky, komody a mnoho dalšího se ve Znojmě zaměřuje společnost TPZ, s.r.o.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Výrobce lepenky, kartonáže a výkup sběru Novosedlice
Tradiční papírny s klasickou výrobou lepenkového kartonu v Teplicích, výkup sběru od 100 kg, možnost skartace důvěrných dokumentů realizuje společnost Severočeská papírna, s.r.o.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Barvy, laky, pryskyřice a další polymerní chemické výrobky od SYNPO a.s.
Společnost SYNPO z Pardubic již přes 70 let vyvíjí a vyrábí polymerní chemické výrobky jako jsou lepidla, barvy, laky nebo pryskyřice.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Lithiové baterie LiFePo4 - bateriové uložiště pro elektromobil, solární a větrné elektrárny
Zlínská společnost Resacs s.r.o. Vám dodá kvalitní a bezpečné bateriové úložiště pro elektromobil, solární a větrné elektrárny. Vybrané druhy Vám doručíme domů zcela zdarma.
Resacs s.r.o. Eshop s akumulátory LiFePO4, panely FVE
Světelná reklama Praha - výroba a montáž světelné reklamy
Světelná reklama, návrh, výroba a montáž všech forem světelné reklamy, světelné light boxy, LED panely, osvětlení 3D písma zhotoví společnost AAA Reklama, Praha.
Světelná reklama Praha
Výroba řeziva na zakázku - trámy, fošny, hranoly dle požadovaných rozměrů
Pila Lubná je schopna vyrobit a dodat různé druhy řeziva. Na zakázku Vám dodáme stavební řezivo, trámy, fošny, hranoly dle požadovaných rozměrů. Máme dlouholetou tradici v oblasti zpracování dřeva.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Špičková diagnostika osobních vozidel, dodávek Würth, VCDS pro odhalení závad motoru
V autoservisu B&D CARS - Michal Butek využíváme k odhalení závad vozu špičkovou diagnostiku osobních vozidel a dodávek Wabco Würth a VCDS. Provozovnu máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
B&D CARS - Michal Butek Servis vozidel Uherské Hradiště
Servis mobilu, tabletu, notebooku, počítače, televizoru a veškeré další elektroniky
Mada servis s.r.o. se řadu let specializuje na servis i prodej mobilních telefonů, tabletů, notebooků, počítačů, televizorů i herních konzolí. Je to nejdéle působící servis mobilů v centru Havířova.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty odolné proti větru a vodě
Pro práci venku potřebujete kvalitní oděv, ve kterém Vám v chladných měsících nebude zima. Vyberte si z katalogu firmy Industrial Starter Czech s.r.o. zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Prožijte Váš firemní teambuilding v hotelu na Moravě
Hledáte-li ideální místo pro Váš firemní teambuilding, tak hotel Holzberg v Jeseníkách je ta správná volba. Budete nadšeni z komfortního ubytování, stylové restaurace a hlavně z wellness a sportovišť.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Veterinář Ostrava - kastrace psa i kočky laparoskopicky a další laparoskopické operace
Veterinární klinika MVDr. Jana Nytry v Ostravě provádí laparoskopicky kastrace psů i koček a další laparoskopické operace, což je typ chirurgického zákroku, po kterém se Váš mazlíček rychleji zotaví.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Automatická nástrojová bruska ANB 5T – úspora času a optimální výsledek
Automatická nástrojová bruska ANB-5T slouží k ostření nástrojů vysekávacích strojů a díky automatickému ovládání šetří čas a zajišťuje optimální výsledek broušení.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Eshop, velkoobchod obuvi - sleva na dámské a pánské kožené boty společenské, kotníkové, zimní, letní, polobotky, sandály
Společnost Wawel s.r.o. je velkoobchodem obuvi ve Zlíně, provozuje také eshop. Na prodej dámské a pánské kožené boty - společenské, kotníkové, zimní, letní, polobotky pro celoroční použití, sandály.
Wawel s.r.o. Velkoobchod obuvi Zlín
Ramenové nosiče kontejnerů, hákové nosiče kontejnerů, výroba, prodej, servis
Společnost CSAO, spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej ramenových a hákových nosičů kontejnerů z kvalitních materiálů a dlouhou životností.
CSAO, spol. s r.o.
Biokrby, krby na biolíh, prodej a montáž krbů, volně stojící biokrby, nástěnné biokrby, stolní biokrby
Společnost Eurokam system s.r.o. představuje novou kolekci biokrbů - moderní design, vysoká kvalita a bezpečnost
Eurokam system s.r.o.
Kalibrace, údržba a školení od expertů Hanna Instruments Czech s.r.o.
Hanna Instruments Czech s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti kalibrace, údržby a technické podpory pro širokou škálu měřicích přístrojů.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Nebankovní hypotéka - hypotéka, u které nemusíte dokládat své příjmy - Cash Broker SE
Společnost Cash Broker SE - Finanční služby z Hradce Králové poskytuje nebankovní a americké hypotéky, u kterých žadatel nemusí doložit své příjmy.
Cash Broker, SE Finanční služby Hradec Králové
Plastové brýlové čočky s antireflexní úpravou
Odlehčete své brýle a pořiďte si plastové brýlové čočky s antireflexní úpravou u Oční optiky Cvikr, kterou naleznete na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr