Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Kompaktní SUV Škoda KAROQ s nepřehlédnutelným designem – prodej a servis
Přijďte si prohlédnout kompaktní, rodinné SUV Škoda KAROQ, které Vám představí specializovaní prodejci ze společnosti RT Torax s.r.o. v Ostravě, kde Vám zajistí prodej vozu i potřebný servis.
RT TORAX, s. r. o.
Venkovní zahradní krb, gril nebo pec s dopravou zdarma - užijte si pohodové grilování
Vychutnejte si šťavnatý steak ze zahradního grilu nebo výbornou pizzu z vlastní venkovní pece. U firmy Dobrá Kamna si vyberete kovové i betonové krby, grily nebo pece s dopravou zdarma.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Betonové podlahy pro dokonale rovnou podlahu, ideální pro podlahové vytápění
Společnost De.Mann z Ostravy se specializuje na realizaci suchého betonu a betonových podlah pro rodinné domy, průmyslové haly, garáže či sklepy. Drží teplo, ideální pro podlahové vytápění.
De.Mann Group s.r.o.
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Výborné mini zákusky z poctivých surovin – Pavlova, různé tartaletky a cupcaky
Na poctivou výrobu mini zákusků z kvalitních surovin jako je Pavlova, jahodové a ovocné tartaletky a cupcaky se zaměřuje pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
LED technické svítidlo na lištový systém - vynikající osvětlení vnitřních prostor
Společnost Greenlux nabízí na svém eshopu LED technická svítidla na lištový systém. Pomocí kloubové konstrukce skvěle osvětlí prodejny, muzea, výstavy, pulty, regály a další vnitřní prostory.
Greenlux s.r.o.
Kvalitní sněhové a terénní řetězy PEWAG vhodné také pro vozy 4x4
Na e-shopu ostravské firmy Pavlínek s.r.o. zakoupíte kvalitní sněhové a terénní řetězy značky PEWAG, které jsou vhodné pro všechny osobní vozy, 4x4, dodávky, ale také pro nákladní a užitková vozidla.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů - pro vysokou energetickou úsporu
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů zajišťuje společnost Stavos Stavba a.s. v okolí Ostravy a Frýdku Místku. Díky našemu zateplení získáte vysokou energetickou úsporu.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Plastové plynoměrové skříně pro RD i velké objekty, domovní HUP – dodávka
Dodávkou plastových plynoměrových skříní pro rodinné domy i velké objekty, domovní HUP, soklů, regulátorů a uzavíracích armatur pro plyn se zabývá společnost DILES Company s.r.o. se sídlem v Ostravě.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
STK a ME - provedení technické kontroly a měření emisí u všech druhů vozidel, motocyklů
Společnost Team MAAT, spol. s r.o. je provozovatelem Stanice technické kontroly Rychvald a Ostrava - STK a ME. Provádíme technické kontroly a měření emisí u všech druhů vozidel a motocyklů.
Team MAAT, spol. s r.o.
Trvalé značení - půjčovna dopravního zařízení, instalace pro přehledný a bezpečný silniční provoz
Trvalé značení zajistíte jednoduše pomocí dopravního zařízení, které jednoduše zapůjčíte u firmy Proznak-dopravní značení s.r.o. Realizujeme jejich instalaci pro přehledný a bezpečný silniční provoz.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Výkup vozidel všech značek a v jakémkoliv stavu, odtah zdarma
Společnost EKOMORAVA vykupuje autovraky v jakémkoliv stavu, pojízdné či nepojízdné. Zajistíme ekologickou likvidaci, odtah auta zdarma v Třinci, Českém Těšíně a okolí.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Prodej bezešvých trubek a následný pozink potrubí bezešvého i svařovaného
Prodejem a pozinkováním bezešvých trubek a svařovaného potrubí se zabývá společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, specializovaný dodavatel potrubí a potrubních dílů.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Dovoz motocyklů z USA, servis, údržba a čištění motorek značky Harley Davidson
Dovozem motocyklů z USA, servisem, údržbou i kompletním čištěním motorek značky Harley Davidson se zabývá společnost MS steel s.r.o. působící v okolí Havířova, Ostravy, Karviné i Frýdku-Místku.
MS steel s.r.o.
Profesionální spediční a přepravní služby do Skandinávských zemí - dovoz a vývoz zásilek
MTM Transport, a.s. v Ostravě je dopravní společnost, která se zabývá přepravními i spedičními službami a nákladní kamionovou přepravou zásilek do Dánska, Finska a ostatních Skandinávských zemí.
MTM Transport, a.s.
Pořiďte si vůz značky Škoda, Audi, Volkswagen a Seat v akci 1 + 1
Máte jedinečnou příležitost získat nový vůz skoro zadarmo v naší mimořádné akci 1+1. Stačí, když si objednáte jeden vůz z nabídky RT TORAX z Ostravy a získáte druhý vůz za zvýhodněnou cenu.
RT TORAX, s. r. o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Montáž, výměna podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů - rodinné domy i komerční objekty
Firma Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy realizuje montáž podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů. Kvalitní práci provádíme v rodinných domech i v průmyslových objektech.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch