Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Město České Velenice, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České
Město České Velenice umožňuje vyrazit na naučnou stezku a navštívit nedaleké termální lázně v rakouském městě Gmünd, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České.
Město České Velenice
Služby DDD Český Krumlov, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení potkanů a myší, mravenců
Naše firma provádí kompletní služby v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce, provádíme hubení hlodavců, hmyzu a plísní.
Střešní práce – klempířské, pokryvačské a tesařské služby
Výstavby a rekonstrukce střech rodinných domů, firem a průmyslových objektů, nové střechy, renovace střech původních, stavby pergol a altánů na zakázku, vše zajistí společnost Střechy Královský.
Opravy bagrových lžic | České Budějovice
Provádíme opravy podkopových lžic, nakládacích lopat, svahovek, bouracích kleští a ostatních nářadí hydraulických bagrů. Výrobou a servisem bagrových lžic se naše firma zabývá od roku 1984 a máme proto velké zkušenosti a know-how v naší práci. Postaráme se o plnou funkčnost ocelových lžic do zátěžových podmínek, jako jsou kamenolomy a ...
Pásové brusky – výroba, prodej a servis
Pro bezpečné a ekonomické broušení kovových dílců a odlitků Vám si pořiďte pásové brusky od společnosti HELTOS a.s., která se zabývá výrobou, prodejem a servisem pásových brusek
HELTOS a.s.
Obec s bohatým památkovým a historickým zázemím – Příbraz
Malá obec Příbraz v jižních Čechách, mezi Třeboní a Jindřichovým Hradcem, nedaleko rakouských hranic. Krásná obec na pomezí CHKO Třeboňsko.
Obec Příbraz
Voda-topení-plyn Tábor, specializovaný velkoobchod v oboru vodoinstalatérství a topenářství
Naše firma provozuje specializovaný velkoobchod voda-topení-plyn-sanita-kanalizace, velkoobchodní prodej materiálu pro podnikatele a širokou veřejnost.
Obec Lety - členka Svazku obcí regionu Písecko a Dobrovolného svazku obcí severního Písecka
Hledáte tip na víkendový výlet spojující historii, přírodu a pohyb? Obec Lety v jižních Čechách je ideálním výchozím bodem.
Domovní a bytová správa města Písku, prodej a pronájem městských bytů, správa městských bytů
Domovní a bytová správa města Písku zajišťuje správu bytového majetku a nebytových prostor v majetku města Písku, nabízíme prodej bytových domů.
Prodej a servis jízdních kol a přestavba kol na zakázku - Bike Sport JOMA v Jindřichově Hradci
Jste vášnivými cyklisty a nejste si jisti, zda vaše kolo ještě odpovídá nejnovějším trendům? Nebo chcete jen přesedlat z obyčejného kola na elektrokolo? Naši zapálení prodavači jsou tu pro vás.
Wellness hotel v Kaplicích, kousek od Českého Krumlova
Odpočinek v luxusním wellness hotelu v Kaplici, stylové ubytování v pokojích o různé kapacitě, wellness zóna k relaxaci, prostory pro společenské akce a bar pro návštěvníky - nabízí hotel Corona.
Hotel Corona Kaplice
Poskytovatel zaměstnání pro zdravotně postižené osoby a dodavatel montáží a kabeláží
Máte nějaké zdravotní omezení a nemůžete se uplatnit na pracovním trhu? Potřebujete dodavatele montáží a drobných prací na zakázku?
Firemní stravování České Budějovice, závodní stravování, noční stravování, rozvoz i výdej pokrmů
Firemní a závodní stravování není jen o stereotypním vaření bez nápadu, ale o nabídce chutných, zdravých a pestrých obědů i večeří, včetně rozvozu jídel až k vám.
Eshop náhradních dílů pro šicí stroje České Budějovice, textilní stroje, jehly, cívky, patky, pedály
Nabízíme náhradní díly na velmi spolehlivé šicí stroje pro domácnost Veritas, Lucznik, Lada a Lucznik Finesse, patky, pedály, péra, pružiny, ruční kola, řemeny a řemenice atd.
Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Český Krumlov
Nabízíme služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, zpracování dokumentace, školení a odborná příprava osob v oblasti PO, značení únikových cest.
Horská chata U Lanovky Zadov, chata s 26 lůžky, polopenze, kuřácká a nekuřácká restaurace
Nabízíme celoroční ubytování v horské chatě U Lanovky s kuřáckou a nekuřáckou restaurací, posezení u venkovního ohniště, dětské hřiště, vlastní parkoviště.
Ubytování v jižních Čechách
Přijeďte vyzkoušet ubytování v malebném penzionu na okraji Novohradských hor.
Obec Úlehle, okres Strakonice, kaple v Úlehli, volně přístupná rozhledna poblíž Švýcarovy Lhoty
Vesnička Úlehle leží v průměrné výšce 512 m.n.m. Katastrální výměra obce je 656 ha, z toho je 29% orná půda, 33% lesy a zbytek jsou louky a zastavěné pozemky.
Posuvné dveře a stěny Český Krumlov, posuvné dveře k bytovým jádrům a výroba posuvných stěn
Instalujeme posuvné dveře bez nutnosti bourání původních zárubní a poskytujeme záruku 24 měsíců, výroba posuvných dveří k bytovým jádrům a výroba posuvných stěn.
Obec Ústrašice, krásná obec v jihočeské přírodě
Plánujete výlet do jižních Čech? Chcete se zrelaxovat, mít klid a poznat krásu zdejší přírody? Zavítejte do obce Ústrašice, kde budete mít vše.
Prodej hutního materiálu České Budějovice, uzavřené profily, trubky, plechy, válcované profily, sítě
Nabízíme prodej hutního materiálu a kompletní servis spojený s realizací zakázek, ceny a dodací lhůty Vám rádi sdělíme na Vaši konkrétní poptávku.
Střechy na klíč, tesařské, klempířské, pokrývačské práce
Rekonstrukce střech, ploché střechy, tesařství, klempířství, pokrývačství v Jihočeském kraji. Kompletní dodávky za výhodné ceny. Pergoly, hromosvody i profesionální výměna střešních oken.
Obec Chvalovice, okres Prachatice, jihočeská vesnice ležící poblíž města Netolice
První zmínka o Chvalovicích je spojena s kolonizačními aktivitami cisterciáckého kláštera ve Zlaté Koruně na konci 13. století.
Keramická dílna Písek, ruční výroba originální keramiky, pořádání keramických kurzů
Keramická dílna Lucie Polanská nabízí výhradně ručně vytvářené keramické výrobky, vhodné na zahradu i do vašich domovů, keramické pítka, keramické květináče, novinka keramická zvonková tlačítka.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.