Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Výroba krmiv, krmiva pro hospodářská zvířata, krmiva pro zoologickou zahradu, Míchárna Ubušínek
Míchárna Ubušínek, spol. s r.o. se specializuje na výrobu kvalitních krmiv pro hospodářská zvířata i zoologické zahrady.
Míchárna Ubušínek, spol. s r.o.
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Montáž plynových a elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva
Dodávku a montáž různých typů kotlů zajistí firma K-top. Instalujeme plynové a elektrické kotle a kotle na tuhá paliva značek DAKON, THERM, PROTHERM, VIADRUS a další výrobky předních výrobců kotlů.
K-TOP, s.r.o.
Kávovary NIVONA pro přípravu kvalitní kávy, espressa i cappuccina - e-shop s dopravou zdarma
Připravte si doma i v kanceláři kávu jako skutečný barista a vychutnejte si lahodnou chuť espressa i cappuccina. Zaměřte se na kvalitní kávovary NIVONA z e-shopu alacaffé.cz s dopravou zdarma.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Výměna starého plynového kotle za nový uspoří až 30% plynu včetně rychlejšího vytápění
Neodkládejte výměnu starého kotle za nový. Nejenže bude vytápění rychlejší, ale uspoří vám až 30% plynu! Pokud hledáte specialisty v oblasti plynových kotlů v Třebíči, pak volejte firmu Petr Strnad.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Realizace strojoven stabilního hasícího zařízení včetně elektrozařízení
Strojovny stabilního hasícího zařízení SHZ včetně elektrozařízení dodává na celém území Vysočiny firma P.J. - MONT, spol. s r.o.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Hotel Antoň  poskytuje ubytování v historickém jádru města Telč s bezbariérovým přístupem
Hledáte-li ubytování na klidném a přitom perfektně dostupném místě v Telči s bezbariérovým přístupem, Hotel Antoň bude pro Vás tím správným řešením.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.
Vchodové stříšky na zastřešení vchodů, balkónů, výloh – prodej přes e-shop
Oválné vchodové stříšky z polykarbonátu německé výroby opatřené rámem z nerezi s různou šířkou pro zastřešení vchodů, balkonů nebo výloh zakoupíte prostřednictvím e-shopu ANDĚLCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Drobné vánoční dárky z včelího vosku, voskové svíčky s vánočním motivem
Drobné a voňavé vánoční dárky z včelího vosku objednávejte na e-shopu firmy Meduška. Obdarujete své blízké originálními dárkovými svíčkami nebo voskovými svíčkami s vánočním motivem.
Meduška Medové dárky
Pilařská výroba, pořez kulatiny – řezivo pro truhlářskou a stavební činnost
Pilařskou výrobou a pořezem kulatiny se v okolí Jemnice a Dačic zabývá společnost Wood Rakušan. Dodáváme kvalitní řezivo vhodné pro truhlářskou i stavební činnost.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Předokenní a screenové rolety – kvalitní a designové řešení pro stínící techniku
Na prodej a montáž předokenních a screenových rolet s viditelným boxem nebo boxem pro zaomítání ve formě designové stínící techniky se zaměřuje společnost Garážová vrata a žaluzie Telč.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Obdarujte své blízké originálním dárkem - krásným balením lahodné medoviny
Meduška má na svém eshopu velmi ceněnou medovinu. Ve složení nejsou žádná barviva, konzervační látky ani příchutě. Pro uchování důležitých látek z medu je vyráběná za studena. Navštivte náš eshop.
Meduška Medové dárky
Dodávky speciálních ochranných oděvů pro ČEZ – vývoj a inovace oděvů pro kontrolované pásmo
Pro bezpečí i komfort pracovníků dodává firma DISTING z Dukovan speciální ochranné oděvy pro ČEZ. Zabýváme se vývojem a inovacemi oděvů pro primární okruh – tzv. kontrolované pásmo.
DISTING s.r.o.
Kovoobrábění, CNC obrábění, výroba obráběných dílů, díly pro automobilový průmysl a stavební stroje
Společnost DETAIL CZ s.r.o. zaměřuje svoji činnost na výrobu obráběných dílů pro motory, převodovky a šasi zejména pro automobilový průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Veterinární artroskopie - přesná diagnóza a operace kloubních onemocnění
Veterinární artroskopií se zabývá klinika MVDr. Petra Johanidese ze Žďáru nad Sázavou. Provádíme stanovení přesné diagnózy kloubních onemocnění a operační zákroky bez chirurgického otevření.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Nabídka práce revizního technika elektro - zaměstnání v oboru elektro
Společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici revizního technika pro elektro, elektrikáře nebo technika pro přípravy a rozpočty. Stabilní zázemí profesionální české firmy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Spojovací díly nejen pro automobilový průmysl a  nestandardní spojovací materiál
Pokud hledáte dodavatele spojovacího materiálu, ať již standardního či nestandardního, pak se neváhejte obrátit na proslulou společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Náhradní díly kávovarů renomovaných značek - rychlé doručení!
Sháníte-li náhradní díly kávovarů značky Delonghi, NIVONA, LAMANTI, SAECO a dalších renomovaných značek, obraťte se na společnost alacaffé. Na eshopu nabízí k prodeji náhradní díly a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Prodej a montáž garážových vrat od předních českých výrobců
Široký výběr garážových vrat vhodných pro rodinné domy i průmyslové haly naleznete u společnosti Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček, která zajišťuje dodávku po celé Vysočině.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Dělička na brambory – krájení brambor na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou krájení 16  tisíc brambor za hodinu
Dělička na brambory DMA-60 – přístroj, který umí nakrájet brambory na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou pracování 16 tisíc kusů brambor za hodinu.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zakázková výroba pozinkovaných pororoštů a schodišťových roštů
Výrobou pozinkovaných pororoštů na zakázku v atypických i klasických rozměrech se zabývá firma FERRUM. Zhotovíme i schodišťové rošty.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Legrační potisky na oblečení pro sportovní či zájmové kluby
Společnost Reklamní potisk s.r.o. z Telče poskytuje tematické legrační potisky na oblečení pro sportovní či zájmové kluby.
Reklamní potisk, s.r.o.
Přístřešky nad vchody – ochrana před nepříznivým počasím
Široký výběr přístřešků nad vchody, které vás ochrání před nepříznivým počasím, najdete na e-shopu společnosti Andělcz. Přístřešky z odolných materiálů v moderním reprezentativním designu.
Anděl CZ, s.r.o.
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč